Jump to content


Windows 10 & Nvidia Προβλήματα


Recommended Posts

Συμφορουμίτες και φίλοι καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα με NVIDIA καρτα γραφικών και Windows 10.

Από την στιγμή που αναβαθμίστηκα δεν μπορώ να πάιξω κανένα παιχνίδι.

Μόλις πάει να φορτώσει το World of Tanks πχ μαυρη οθονη και κοκαλο ο Η/Υ. Για να επανελθει θελει κλεισιμο απο διακοπτη μονο.

Drivers καρτας γραφικων οι τελευταιοι (αν και συμβαινει με ολες τις εκδοσεις το θεμα)

Καρτα γραφικων GTS450

Λοιπον config H/Y i3 6100 @ 3,7 Mhz

Ram 24 GB DDR4 @ 2133

 

Το ιδιο θεμα εχω και σε ενα AMD με GTS250

 

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι σπαω το κεφαλι μου??

 

 

Ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Για αρχη βγαλε τους τελευταιους drivers και γυρνα στους 362.00. Οι τελευταιοι εβγαλαν πολλα προβληματα παντου.

Μηπως τα 10αρια εχουν εγκαταστησει κι αλλους drivers απο μονα τους μεσω των ενσωματωμενων updates τους; Κι αυτο εχει συμβει πολλες φορες σε 10αρια με αποτελεσμα τα προβληματα που αναφερεις!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Βαλε DDU και κανε οτι σου λεει για να τους απεγκαταστησεις. Οταν το βαλεις πρωτη φορα θα σου πει να τικαρεις κατι για να σταματησει και τα αυτοματα updates που κανουν τα 10ρια σε σχεση με drivers nvidia. Εμενα τουλαχιστον ετσι εκανε. Και δε μου δημιουργησε ποτε προβληματα.

Μετα καταφερα και εβαλα κανονικα τους drivers χειροκινητα. Βρες τους 361.91 για παραδειγμα (αυτους εχω εγω και δουλευουν μια χαρα ) , και βαλε τους χειροκινητα. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις. Θα δοκιμασω τις προτασεις σας μετα απο το τριημερο και θα σας δωσω feedback σιγουρα. Και παλι να περασετε καλα και καλο τριημερο σε όλους!

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μαλλον με βλεπω να γυρναω στην παλια και σιγουρη αγκαλια των windows 7. Δοκιμασα να παιξω και truck simulator που απο απαιτησεις δεν ζηταει τιποτα και μια απο τα ιδια μαυρη οθονη...

Link to comment
Share on other sites

Η λυση βρεθηκε παιδια!!!!!! Ουτε drivers ουτε software!!!! Hardware!!!! Την ετρωγα απο θερμοκρασια. Ειχε εξανεμιστη ολη η θερμοαγωγιμη απο την καρτα γραφικων. μολις ελυσα την ψυκτρα καθαρισα τα υπολλειματα της ξερης πλεον θερμοαγωγιμης και εβαλα καινουρια επαιξαν τα παντα!!!!!!!!

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.