Jump to content



Ασύρματο ποντίκι για βασική χρήση στο λάπτοπ


Recommended Posts

Χαίρετε.

 

Πήρα πριν από 1 χρόνο το Logitech M175 το οποίο είναι εκπληκτικό (μικρό,  πολύ ελαφρύ, 1 ΑΑ μπατάρια με άριστη αυτονομία, tiny usb δέκτης) ΕΚΤΟΣ από ένα χαρακτηριστικό. Το middle click μετά από κάποιους μήνες άρχισε να γίνεται όλο και πιο δύσκολο (χρειαζόταν να βάλεις αρκετή δύναμη για να πετύχει) και πλέον ανυπόφορο. Το άνοιξα και το καθάρισα αλλά πάλι τίποτε. Διάβασα στα διάφορα ξένα φόρα ότι το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα όταν κάνουν πολύ συχνή χρήση του mouse. Έχω μεν εγγύηση 3 χρόνια, αλλά το θεωρώ ξεφτίλα να επιστρέψω ένα ποντίκι των 11 ευρώ.

 

Πάμε για άλλο λοιπόν. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι σε αυτή την κατηγορία τιμής (μέχρι 20 ευρώ) ? Μόνο office δουλεύω και πάρα πολύ multitab web-browsing, πράγμα που σημαίνει ότι το middle click το χρησιμοποιώ περίπου όσο και το αριστερό κλικ..  Και επιπλέον να παίζει σε όλες τις επιφάνειες (κρεβάτι, καναπέ κτλ) όχι μόνο γραφείο.

Έγινε επεξεργασία από iparout
Link to comment
Share on other sites

Έχω αυτό ~1 χρόνο, https://www.skroutz.gr/s/4389077/Dell-WM524.html αλλά είναι bluetooth έτσι δεν χρειάζεται usb δέκτη που είναι προσόν για χρήση με laptop που οι usb είναι μετρημένες.  Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

 

Το αντίστοιχο με usb δέκτη είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/4700897/Dell-WM514.html 

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.