Jump to content



Dr. Divx 1.0.6


oekab1992

Recommended Posts

Ποια ειναι η γνώμη σας για το ακόλουθο πρόγραμμα αναφορικά με συμπίεση ταινιών DVD σε DIVX αλλά και γενικότερα για την συμπίεση οποιουδήποτε αρχείου βίντεο σε DIVX?

Προσωπικά το βρήκα πολύ φιλικό στην χρήση και αρκετά ισχυρό και ποιοτικό σαν compressor. Υπάρχει τίποτα καλύτερο που να ειναι και freeware?

Κανά priv μήνυμα απο όσους το έχουν σπάσει γιατι αδυνατώ να εφαρμόσω το "σιρόπι για τον βήχα" του εν λόγω προγράμματος. Αν και το έχω βρεί δεν δουλεύει.

Ευχαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites

Από τους κανόνες:

"Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο."

Link to comment
Share on other sites

sorry για το αν κάνω λάθος, αλλά το dr divX, όταν το δοκίμαζα είχα αντιληφθεί ότι ήταν πρόγραμμα κυρίως για εγγραφή video απο εξωτερική πηγή. Τώρα για αυτό που λές... (??) δεν ξέρω.

Όταν έκανα τέτοιες συμπιέσεις χρησιμοποιούσα το imtoo dvd ripper. Και το γνωστό intervideo dvd copy έχει τέτοια δυνατότητα αλλά προτιμούσα σαφώς το πρώτο. Αν η ταινία κρατούσε μέχρι και 1.30 (και κάτι) ώρα τότε η ποιότητα του divx ήταν άριστη. Τώρα όσο για το πόση ώρα θα σου πάρει, εξαρτάται, καταρχήν απο την cpu σου βέβαια αλλά και απο την έκδοση του divx codec που έχεις. Εγώ όταν αναβαθμίσει στην τελευταία του καινούργια έκδοση pro, ο χρόνος συμπίεσης είχε μειωθεί στο μισό . (!)

Link to comment
Share on other sites

Το drDivx είναι πολύ διαδεδομένο εργαλείο κωδικοποίησης σε divx αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν κι άλλα. Εγώ προτιμώ το TmpgEnc για όλες τις κωδικοποιήσεις σε divx ή xvid και το AutoGk για DVD -> divx/xvid (ΦΡΕΕγουέαρ)

Υπάρχουν αρκετές ελληνικές και όχι μόνο ιστοσελίδες που περιέχουν τόνους από τέτοια προγράμματα.Κάνε μία αναζήτηση με το γούγλη . Πειραματίσου με κάμποσα και μάθε καλά ένα ή δύο από όλα αυτά.

Επίσης εκτός αν είσαι του 1992 θα έπρεπε να ξέρεις ότι τέτοια γιατρικά συζητώνται πιο διακριτικά.

@Vdes θα μπορούσα ίσως να σημειώσω ότι δεν έγινε τίποτα από τα αναφερόμενα -τουλάστιχον δεν αντελήφθην εγώ κάτι ανάλογο- στους κανόνες αλλά εάν το ρήμα σπάζω ή η αναφορά στο Mycothiol (σιροπάκι) είναι κατακριτέα τότε δέχομαι την επικρότηση και επιστρέφω (Ευχαριστώ για το δικό σου εποικοδομητικό σχόλιο .Μπράβο.γλώσσα γλώσσα )²

Link to comment
Share on other sites

Τότε γιατί μπορώ και γράφω ακόμη σε αυτό το θέμα.?

Μπορεί να μην ήταν διακριτικός ο φίλος ΟΕΚΑΒ αλλά δεν έγινε κάτι πρωτοφανές. Δε διακινήθηκε παράνομο υλικό και δεν πιστεύω ότι μπορεί να απαγορευτεί η συζήτηση για τέτοιο υλικό όταν κινείται σε τόσο ασαφή πλαίσια. Εξάλλου δε διαφώνησα με την προειδοποίησή σου αλλά με το μετέπειτα σχόλιο

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα στο θέμα αυτό, ειμαι καινούργιος στο site και δεν ήξερα πως απαγορευόταν.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και ζητώ συγνώμη αν προκάλεσα κάποιο πρόβλημα.

edit: απαγορέυεται η ζήτηση crack.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.