Jump to content


Assassin's creed & win10


motormount

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

 

Ο γιόκας μου θέλει assassin's creed.

 

Είπα να το πιάσουμε από την αρχή και ευτυχώς λίγο πριν κάνω την παραγγελία για το 1 του '07 είδα πως ακόμα κ νεότερες εκδόσεις ΔΕΝ τρέχουν σε 10ρια...

 

Έκανα ένα quick search στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι, γι'αυτό παρακαλώ όποιον ασχολείται με το αντικείμενο να μας πει ποιά έκδοση δουλεύει σίγουρα - αν δουλεύει κάποια -

 

Επίσης όποια πρόταση για action - adventure , όχι horror και όχι ακραία βίαιο* είναι πολύ ευπρόσδεκτη - αν υπάρχει βέβαια κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά!

 

 

*για να αποσαφηνίσουμε λίγο τι πάει να πεί όχι ακραία βίαιο, θεωρούμε πως το assasins ήδη ξεπερνά το όριο της φοβιτσιάρικης κ politically correct μικροαστικής ψυχούλας μου ...

Link to comment
Share on other sites

Ολα παιζουν κανονικα στα 10ρια, δεν ξερω για  τα 1&2. 

Απο εκει και υστερα, για non violent παιχνιδια (που δεν εχουν πολλα απο θεμα βιας) , κοιτας για κανα point&click adventure, ή για κανα platform τυπου Rayman Origins/Legends. 

Αν το hardware επαρκει για το AC Syndicate , εγω το επαιξα σε Win 10 Enterprise. Ομως απεχουν παρασαγκας απο τον χαρακτηρισμο "οχι ακραια βιαιο". Τα AC εχουν σπαθια,οπλα και αποστολες που βασιζονται στη βια. Δε μου'ρχεται και προχειρο κατι αυτη τη στιγμη για το pc που να ειναι "τυπου " ac , και να μην εχει και βια, εστω και ελαχιστη.

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Να ευχαριστήσω τους απαντήσαντες.

 

 

  Επειδή το θέμα της βίας δεν μπορώ να το αποφύγω (του έδειξα κάτι adventure που βρήκα αλλά δεν υπηρξε ενδιαφέρον)  τουλάχιστον να υπήρχε κάτι που να τα συνδιάζει, σαν το legend of zelda ας πούμε αλλά σε πιο ''ενήλικη'' συσκευασία.

 

 Το assassin όσο το είδα μου μοιάζει με GΤA εποχής.

 

 Καλή συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως επειδη ψιλοφερνει , εχει λιγοτερη βια μεν, αλλα υπαρκτη! Το ιδιο και τα Mafia :p 

Το Rayman , ειναι αρκετα "ενηλικο" , παροτι μπορει να δειχνει "παιδικο". . Ειναι αρκετα challenging... και διασκεδαστικο , αν μη τι αλλο! 

 

Ευχομαι καλη αναζητηση, και διασκεδαση! Καλο απογευμα! :) 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.