Jump to content



Huawei Honor 8 - Μόλις το επιβεβαίωσε η Huawei ότι έρχεται!


Recommended Posts

honor 8 _2.jpg

 

Σήμερα το πρωί, η Huawei επιβεβαίωσε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα, το Huwaei Honor 8 . Το Honor 8 αναμένεται να έρθει με ένα πολύ λεπτά bezels και η εκπρόσωπος της εταιρείας το περιγράφει το τηλέφωνο ως "όμορφο και μοναδικό.» Η σύνθεση του 8 επίσης έχει αποκαλυφθεί. Έχει αναφερθεί ότι η σύνθεση του 8 θα έχει ένα κομψό διπλό γυαλί με μεταλλικό πλαίσιο γύρω-γύρω και θα είναι εξοπλισμένο με τον octacore Kirin 955 ως επεξεργαστή .


Το Honor 8 θα έρθει με μια οθόνη 5,2 ιντσών που θα υποστηρίζει πλήρη ανάλυση HD 1920 x 1080 pixels. Το τηλέφωνο θα έρθει σε 4 εκδόσεις ανάλογα την χωρητικότητα ROM, που θα είναι των 32GB, των 64GB και των 128GB. Θα έχει 4GB RAM και επίσης ένα συνδυασμό φωτογραφικής μηχανή, με 8-megapixel κάμερα μπροστά και 12 MP διπλή κύρια κάμερα πίσω. Η συσκευή θα υποστηρίζει επίσης τηλεχειριστήριο υπερύθρων, τύπος-C USB και ναι, θα υποστηρίζει και NFC (ένα must για τα σημερινά κινητά τηλέφωνα πια αφού πάρα πολλές πληρωμές υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο). Το Honor 8 θα έχει επίσης μια ενσωματωμένη μπαταρίας χωρητικότητα 3200mAh και θα υποστηρίξει την γρήγορη φόρτιση.


Η τιμή που έχει διαρρεύσει θα είναι για την έκδοση των 4GB + 32GB στα 1999 γουάν ή περίπου $300 ΗΠΑ (Αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει NFC), θα υπάρξει ένα άλλο μοντέλο με 32 GB Rom/4 GB RAM που θα φέρει υποστήριξη για όλα τα δίκτυα και θα κοστίζει περίπου 2.199 γιουάν ή $332. Η 4GB/64GB έκδοση θα διατίθεται στην τιμή των 2499 γουάν ή περίπου $375 ΗΠΑ και η τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική έκδοση, η 4GB/128GB θα κοστίζει 2799 γουάν ή περίπου $420 ΗΠΑ. Η Huawei έχουν σίγουρα ανακοινώσει ένα πολύ ισχυρό τηλέφωνο με τις ελπίδες της να καταστεί το HUAWEI Honor 8 ναυαρχίδα-δολοφόνος. Μένει να δούμε εάν θα το αποδεχτεί εξίσου καλά και η κοινότητα. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, η νέα αυτή προσφορά (στα χαρτιά) είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.
 

Πηγή: Igeekphone

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

πριν 20 ώρες, το μέλος maddoctor έγραψε:

 να καταστεί το HUAWEI Honor 8 ναυαρχίδα-δολοφόνος

Πηγή: Igeekphone

 

Ezio Auditore απο την Κίνα ναπούμε :hehe:

Αν μείνει λίγο πιο συνεπής με τις αναβαθμίσεις τις η Huawei , παίζει πολύ δυνατά πλέον σε  σημαντικές κατηγορίες ( flagship-midrange-entry).

 

Η φωτογραφική με αισθητήρες Sony και λογισμικό-τεχνοτροπία Leica δίνουν εξαιρετικά ομοιογενές αποτέλεσμα ενώ η τεχνολογία OpenCL 

που εξερευνά μαζί με την ARM (και την πρωτοείδαμε στο Honor 7 )  έχει  ενδιαφέρον αν θα παίξει βελτιωμένη και εδώ.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.