Jump to content



Όρια υπερχρονισμού σε 6600gt


MasterDAL

Recommended Posts

Έχω καταφέρει να ανεβάσω σε σχετικά υψηλά επίπεδα την καρτούλα μου και φαίνεται να πηγαίνει ακόμα.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι έχω φτάσει στα όρια το core στην τιμή 580. Μετά από αυτό αρχίζουν και εμφανίζονται λίγα artifacts (πρασσινίλες) στο τέλος του aquamark 3 καθώς και όταν παίζω far cry

Για την μνήμη όμως έχω φτάσει στα όρια του "ασφαλούς" oc (με βάση τα όρια που δίνει το rivatuner) αλλά πάει και άλλο. Η οριακή τιμή είναι 1125. Από την τιμή αυτή και πάνω εμφανίζει ένα θαυμαστικό (στο rivatuner αριστερά) που με προβλιματίζει. Το έχει ανεβάσει κανείς πάνω από εκεί??

Link to comment
Share on other sites

Με αέρα (stock ψύκτρα) ο πυρήνας πήγαινε 569 χωρίς artifacts. Με νερομπλόκ πήγε 590 και έχει αρκετά χαμηλότερες θερμοκρασίες idle/load stock 43/70, block 37/43. Οι μνήμες από 500 χωρίς ψύκτρες 640 και 680 με ψυκτράκια, χωρίς artifacts. Η κάρτα είναι Gigabyte 6600GT pcie.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 00:07]

Χωρίς να την έχω ζορίσει και πάρα πολύ,έχω φτάσει σε core 581 και memory 1160 προς το παρών.Αναμένεται να φτάσει 600 και 1200 αντίστοιχα.

Όλα αυτά με stock ψύξη(προς το παρών) και χωρίς artifacts.H κάρτα είναι Albatron 6600GT PCI-E.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ παιδιά με τη ψύξη της μαμάς του είμαι. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία που έχω δει είναι 85/52 (είχα αφήσει το monitor του riva tuner να γράφει σε αρχείο καθώς έπαιζα battle for middle earth)

Οπότε από αυτά που λέτε είστε όλοι δεξιά του ορίου.........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.