Jump to content

daospi

Premium Members
  • Posts

    854
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About daospi

  • Γενέθλια 12/02/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    too many
  • Επάγγελμα
    Ναυτιλία

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

daospi's Achievements

  1. daospi

    Οι αγορές μας..!!

    Όου κραπ...καλά υπολόγιζα για τα δικά μου το 2023 ? fml...
  2. daospi

    Οι αγορές μας..!!

    Καλοδούλευτο! Τα gmk τα είχες κάνει pre-order; Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν; Καλοδούλευτο! Τα gmk τα είχες κάνει pre-order; Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν;
  3. daospi

    Mechanical Keyboard Club

    Δε θα έλεγα ότι είναι τόσο muted. Σε σχέση με το Corsair με brown mx που είχα πριν, ναι, καμία σχέση. Αλλά επειδή δουλεύω από το σπίτι και σε zoom meeting είχα παράπονα για τον ήχο του Corsair (?), ήθελα κάτι πιο ήσυχο. Ανέβασα ένα sample με το πως ακούγεται. Δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά για να πάρεις μια ιδέα. Όχι, δε δοκίμασα κάποιο άλλο mod. Ήθελα να δω πως είναι το υπάρχον setup και αναλόγως θα πράξω. Ούτε καν τα extra gaskets που είχε η συσκευασία δεν έβαλα. (Χαχαχα true that ?) Keyboards.m4a
  4. daospi

    Mechanical Keyboard Club

    Πολύ ησυχία έχει το νήμα εδώ. Για πάμε Gmmk pro, ανοίχτηκε με το καλημέρα, αλλαγή plate από το μαμά αλουμινίου με polycarbonate, αλλαγή των μαμά stabilizers με durock v2 και lube 205g0, boba u4 RGB switches με lube 205g0 και pudding keycaps από AliExpress (περιέργως, παρά το μικρό τους κόστος, έχουν εκπληκτική ποιότητα και feeling!)
  5. daospi

    Corsair 7000X και Corsair XD7

    Αφού δεν έχει hard tubes, γιατί δε κατεβάζεις το reservoir προς το κέντρο ώστε να αφήνει λίγο κενό πάνω και λίγο κάτω. Θα χτυπάει πολύ λιγότερο στο μάτι και θα φαίνεται και καλύτερα το xd7.
  6. daospi

    Οι αγορές μας..!!

    4 μήνες αναμονή αλλά χαλάλι! Εντυπωσιασμένος με την ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το κόστος του!
  7. daospi

    Οι αγορές μας..!!

    Here you are Στέλνεις μήνυμα ή φωτογραφία και στο φτιάχνει όπως θες. Ή διαλέγεις κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Δεν είναι φθηνό αλλά η ποιότητά του είναι πολύ καλή (9/10).
  8. daospi

    Οι αγορές μας..!!

    Custom coiled aviator cable από Etsy.
  9. daospi

    Mountain Everest Max Keyboard Review

    Επειδή το κοίταγα για αγορά πριν τα Χριστούγεννα, να αναφέρω ένα αρνητικό ακόμα. - Δέχεται μόνο 3pin switches. Όσοι θέλουν να αλλάξουν στην πορεία τα stock switches με αλλά, που τα περισσότερα είναι 5pin, θα πρέπει να κάθονται να κόβουν τα 2 extra pins όλων των switches, κάτι πολύ χρονοβόρο και σίγουρα όχι ότι το καλύτερο, ειδικά για ακριβά switches. Αλλά για κάποιον που το θέλει plug n play, είναι πολύ πολύ δυνατή επιλογή.
  10. daospi

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    Ισχύει αλλά η διαφορά με τα 5 χρόνια ήταν κάπου στα 15 ευρώ οπότε 10 χρόνια it is ?
  11. daospi

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    Ναι, με το που είδα ότι άτομα που έκαναν την αλλαγή σε non-LHR, έκανα και εγώ το ίδιο. Την επόμενη μέρα που το έκανα, μου ήρθε το email από την EVGA για την αγορά. Νομίζω 14/07 ήταν. 3 χρόνια. Η επέκταση στα 10 χρόνια κοστίζει γύρω στα 51-52 ευρώ. Πάει ανάλογα με την αξία του προϊόντος. Απευθείας EVGA, δε ξέρω ακόμα που αλλά φαντάζομαι κάπου Ευρώπη. Τaiwan--> Hong Kong --> Γρεμανία --> Ελλάδα. Ο ΦΠΑ είναι προπληρωμένος όταν κάνεις την αγορά, την υπολογίζει αυτόματα στο checkout. Eίχα παραγγείλει μία EVGA 3080Ti Hybrid από pccomponentes αλλά μου την ακύρωσαν. Κάπου αλλού σε λογική τιμή δε βρήκα. Στο μεταξύ έσκασε το μαιλ από EVGA οπότε δεν ασχολήθηκα παραπάνω με την Ti. Αν ήταν LHR η 3080, θα το κυνηγούσα αλλά τέλος καλό, όλα καλά.
  12. daospi

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αλλά επειδή θέλω μόνο EVGA λόγω custom loop και εγγύησης, είναι δύσκολο να βρω + oι Ti είναι LHR. Μόλις μπει το waterblock θα μπει στη μάχη του mining όσο δε τη χρησιμοποιώ.
  13. daospi

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    Έφτασε η 3080 (non-LHR). Αγορά απευθείας από την EVGA, χωρίς τελωνείο ή κάποια άλλα χρέωση. Έγινε και επέκταση εγγύησης σε 10 χρόνια οπότε έφυγε και το όποιο άγχος έκρηξης ?. Waterblock και τέλος.
  14. daospi

    Οι αγορές μας..!!

    Κάθε άλλο. Απλά στο μπροστινό μέρος των κουμπιών, το πλαστικό είναι translucent για να φένεται το rgb. Aν και δε μου αρέσει η υπολοίση του rgb έτσι όπως την έχουν σκεφτεί (δε βρίσκω κάποιο νόημα με το rgb στα RMB+LMB), σα ποιότητα κατασκευής, προσωπικά το θεωρώ ανώτερο από το superlight με το θορυβόδη scroll wheel, και imbalanced bottom/base. Αλλά το βασικότερο είναι ότι το σχήμα του είναι σχεδόν κουτί στο χέρι μου (palm grip).
  15. daospi

    Οι αγορές μας..!!

    Απόσυρση το superlight και main πλέον το Kone pro air. Στα δικά μου μάτια είναι συνολικά καλύτερο απο το Logitech. Πολύ καλύτερο σχήμα και grip στο χέρι, ήσυχο scroll wheel (το superlight μου είχε πάρει τα αυτιά!), πολύ πολύ καλύτερα side buttons, αυτονομία πάνω-κάτω τα ίδια. Με RGB off, μου βγάζει πάνω από εβδομάδα και δουλεύω από το σπίτι οπότε μιλάμε για αρκετή χρήση καθημερινά. Είναι λίγο πιο βαρύ από το superlight αλλά δε το νιώθω καν, είναι ήδη πολύ ελαφρύ. + έχει rgb που το superlight δεν έχει και USB-C υποδοχή (το superlight έχει την απαράδεκτη micro-usb εν έτη 2021...)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.