Jump to content



Steam πρόβλημα


Recommended Posts

Απο χτες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Steam.To είχα εγκατεστημένο εδώ και καιρό αλλά δεν το πολυχρησιμοποιούσα. Χτες αποφάσισα να το ανοίξω για να κατεβάσω το demo του Starmade.
Έκανα uninstall και το Space engineers και έβαλα να κατεβαίνει και το demo. Όπως ήταν φυσικό το Steam εκανε auto-update οπότε έβγαλε ειδοποίηση για restart το οποίο και έβαλα να κάνει.

Και εκεί αρχίσαν τα προβλήματα. Πια κάνει connecting το steam account, μετά κάνει steam updating information ξανά connecting steam account. Μετά βλέπω για μερικά δευτερόλεπτα το news window και το main παράθυρο του steam τα οποία γίνονται minimize και μετά φαίνεται σαν να κλείνει. Από το task manager φαίνεται να τρέχει το Steamcrashreporter. Στον event viewer των windows δεν έχει κάτι. Παλιότερα δούλευε κανονικά. Απο antivirus χρησιμοποιώ το Microsoft Security Essentials.Firewall των windows.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να κάνεις το εξής...πήγαινε στο φάκελο του steam και διαγράφεις τα πάντα όλα...ΕΚΤΟΣ από steamapps,userdata και steam.exe,κάνε επανεκκίνηση το pc και μετά τρέξε το exe..περιμένε να κάνει οτι update κλπ και λογικά είσαι έτοιμος!...συνήθως το πρόβλημα λύνετε..έχω πάθει παρόμοια και εγώ κατα καιρούς και με έχει βοηθήσει!

Link to comment
Share on other sites

Nope. Το ίδιο κάνει ακόμα και με τον τρόπο που είπες. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το steam.

 

 

Έγινε επεξεργασία από nucleus
Link to comment
Share on other sites

Μμμ..περίεργο γιατί συνήθως αυτό προτείνουν και οι ίδιοι και συνήθως το λύνει το πρόβλημα...καλό θα ήταν να στείλεις ένα mail στο support του steam να σε καθοδηγήσουν....δεν μου φέρνει κάτι σε ιό το θέμα σου...(βέβαια η έσχατη λύση είναι εγκατάσταση από την αρχή...)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.