Jump to content



AMD + Intel GPUs σε laptop. Πώς $#@$#@@#$ βάζω drivers?


Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες και καλό χειμώνα :P. 

 

Έχω ένα HP DV6-6115EV. Αυτό έχει έναν i7 2630QM ο οποίος έχει μια Intel 3000 κάτι που να μην είχε, και μια AMD 6 χιλιάδες κάτι. Ανοίγω το thread γιατί 2 μέρες τώρα προσπαθώ να βάλω drivers αλλά απλά δεν έχω καταφέρει κάτι. Έχω χάσει το μέτρημα από τις μπλε οθόνες που έχω φάει. Έχει κανείς ιδέα ποια είναι η σωστή σειρά που πρέπει να του βάλω drivers; Πράγματα που έχω προσπαθήσει:

 

1) Drivers από site της HP για το μοντέλο μου. Δεν κάνουν καν install γιατί το laptop μου δεν καλύπτει τα minimum requirements

2) Modded drivers Leshcat. Όλα φάνηκαν OK κατά τα install, αλλά όποτε ήθελα να τρέξω 3D έτρωγα BSoD.

3) Τελευταίος driver από Intel για την onboard της + catalyst 15.7.1. Κατάφερα να παίξω LoL αλλά από το monitor είδα ότι το έκανε render η Intel παρότι είχα διαλέξει high performance. Στην επόμενη δοκιμή έφαγα BSoD.

4) Τελευταίος driver από Intel για την onboard της + catalyst 16.2.1 Crimson malakinson. Απ' ό,τι θυμάμαι δε μπόρεσα καν να μπω στα γουιντοουζ.

 

Πάντα περνάω πρώτα της Intel και μετά AMD. Για uninstall έχω δοκιμάσει με DDU και από control panel αλλά δεν είχε κάποια διαφορά. Ακόμα δεν έχω laptop. Λειτουργικό Win 7 Home Premium 64. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ??? Μένω και 2ο όροφο πλέον και αν το πετάξω δε θα διαλυθεί όσο θα ήθελα.. 

 

Link to comment
Share on other sites

Καθάρισε τα πάντα ξανά με DDU.

Από δύο φορές για κάθε driver (επιμένω σε αυτό).

Στήσε πρώτα τους Intel που είναι μέσα στο site της HP (αν δεν παίξουν σωστά, κατέβασε από το intel site), restart και μετά στήσε τους 15.7.1 και δοκίμασε.

 

Link to comment
Share on other sites

Από χθες δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ, απλά να απαντήσω σε αυτό

 

 

13 hours ago, sped25 said:

βάλε windows 10 και θα στο κάνει η microsoft ;)

 

Όχι φίλε, είχα Win 10 στο μηχάνημα και δεν ξανασχολούμαι. Μετά το τελευταίο update τα 'παιξαν (δεν άνοιγε καν το start, έγιναν πολύ αργά), έκανα format, τα ξαναέβαλα και κατά το setup προγραμμάτων -όχι drivers- κράσαραν σε βαθμό που δε μπόρεσα να ξανακάνω boot. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά έχω γνήσια Win 7 & 10. Έβαλα Win 7 γιατί τα θεωρώ καλύτερα και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά τελικά και με αυτά ακόμα δεν έβγαλα άκρη. Τουλάχιστον δεν τα παίζουν χωρίς λόγο :p.

Link to comment
Share on other sites

θα σου πρότεινα να κάνεις ένα διαγνωστικό  στον hdd για bad/weak sectors και ένα  memtest86 ,  μιας και η μέθοδος που αναφέρουν πιο πάνω θα έπρεπε να είχε δουλέψει 1 chipset 2 amd vga 3 intel vga

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.