Jump to content



Πως να βάλετε γραφικά στο παράθυρο!!


notios_n

Recommended Posts

Με αφορμή την κατασκευή του Κοπρίτη σκέφτηκα να βάλω και γω το λογότυπο τις AMD στο πλαϊνό παράθυρο. Λόγο του ότι δεν ήθελα να μπώ στην διαδικασία να το δώσω σε κάποιο γραφίστα να μου κάνει αυτοκόλητο σκέφτικα το εξής:

Σχεδίασα το λογότυπο που ήθελα και στη συνέχεια το εκτύπωσα σε μια διαφάνια Α4 και το κόλησα πάνω στο πλέξι γκλάς ειδού το αποτέλεσμα

post-1433-1416071779,7916_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

καλο ειναι, καλη σκεψη και οικονομικη! Στο ''athlon'' μου φενεται σαν να χαλαει η αναλυση ειναι επειδη το εχεις μεγενθυνει ? η ετσι φιανεται στη φοτο? Το χαρτι εχει καποια ονομασια? η το ζητας σαν διαφανες? Θα το δοκιμασω και εγω αν ειναι!!!! Αλλα με το 64bito σημα!:devil:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

Το χαρτι εχει καποια ονομασια? η το ζητας σαν διαφανες?

Αγοράζεις "διαφάνειες για inkjet" από γνωστά μαγαζιά που πολάνε χαρτια για εκτυπωτές Inkjet. Είναι ειδικές διαφάνειες, μη βάλεις οτι κι ότι! HP, EPSON, Canon κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Η ανάλυση φαίνεται χάλια λόγο resize της φωτογραφίας.

Η ποιότητα της εκτύπωσης εξαρτάται από την ποιότητα του εκτυπωτή αν το βάλεις να εκτυπώση μέγιστη ποιότητα το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Τη διαφάνια την ζητάς απο βιβλιοπωλείο δεν είναι ακριβή 20-30 λεπτά.

Προσοχή η διαφάνεια έχει 2 όψης η μία είναι εντελός λεία ενώ η άλλη είναι τραχιά, εκτυπώνουμε στην τραχιά για να αποροφήση το μελάνι. Αν κάνεις λάθος και εκτυπώσης στη λεία μόλις το ακουμπήσεις θα μουτσουρώση.

Τη διαφάνεια την κόλησα με ζελοταίπ, μπορείς να βάλεις και ελάχιστη σιλικόνη γύρο γύρο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.