Jump to content



Logitech Z906


Recommended Posts

Έχω το παραπάνω 5.1 στο pc και έχω χάσει τα καλώδια που συνδέονται στην κάρτα ηχου...

Έχω το εξής ερώτημα...Αν αγοράσω απλά καλώδια τον 1.50-2.00€  η των 4-5€ θα είναι το ίδιο η με ποιο καλη ποιότητα θα εχω πιο καλό ήχο???

Επίσης ξέρει κανεις αν μπορω να βγάλω τα περιφερειακά ηχεία απ το 5.1 και να συνδέσω 2 ηχεία τέτοιου τυπου???

https://www.skroutz.gr/s/6268192/Edifier-R2000DB.html

Link to comment
Share on other sites

Καλό θα ήταν να πάρεις κάποια πιό ποιτικά καλώδια από αυτά που θα βρεις σε ένα "Κωτσόβολο/MediaMarkt" με 2€. Επειδή το σήμα είναι αναλογικό, όσο καλύτερο καλώδιο, τόσο πιό πιστά μεταφέρεται το σήμα. Στη ψηφιακά συνήθως δεν ισχύει αυτό.

Μπορείς να διαλέξεις κάτι από εδώ, ανάλογα με το μήκος που χρειάζεσαι.

http://www.skroutz.gr/c/1971/kalodio_3_5mm_jack.html?keyphrase=jack+to+rca+cable&page=4&price_max=15.0&price_min=5.001

Επίσης, μην πάρεις πολύ μακρύ για να "υπάρχει", πάρε όσο χρειάζεσαι γιατί έχουν απώλειες.

 

Τώρα για τα ηχεία που λες, όχι, δε μπαίνουν αυτά. Έχουν δικό τους ενισχυτή (ενεργά) και δε μπορούν να μπουν στη θέση παθητικών.

Link to comment
Share on other sites

Περα απο τα καλωδια, το παντρεμα των ηχειων δεν εχει κανενα νοημα. Γιατι να κανεις κατι τετοιο; Αν θελεις, μπορεις να βαλεις τα edifier σαν front left-right δινοντας τους το αντιστοιχο καναλι απο την καρτα ηχου και τα αλλα δυο καναλια να τα εχεις πανω στα logitech (center-sub και surround left-right). Ετσι βεβαια θα αχρηστευσεις τους μπροστινους δορυφορους των z906 αλλα και θα εχεις ενα κακο αποτελεσμα γιατι θα εχεις διαφορετικης ποιοτητας κι εντασης ηχο αναμεσα στα ηχεια. Συν οτι θα πρεπει να ρυθμιζεις την ενταση ξεχωριστα για τα δυο σετ!

 

Τα καλωδια οσο καλυτερα ειναι, τοσο το καλυτερο, αλλα νομιζω οι διαφορες αναμεσα σ ενα καλωδιο των 2 ευρω κι ενα των 4 ευρω δυσκολα θα γινουν αντιληπτες. Αν γινουν, τοτε μαλλον θα χεις πεσει σε υπερβολικα μαπα καλωδιο των 2 ευρω και οχι σε καποιο πολυ καλο των 4 ευρω!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.