Jump to content



Samsung Galaxy tab δε φορτιζει


spH3RiCal

Recommended Posts

Εχω ενα galaxy tab 2 7" το οποιο ενω ειναι στην πριζα δε φορτιζει. Για την ακριβεια εμφανιζει το εικονιδιο τις φορτισης γεμιζει 1-2 μπαρες και κανει restart. Ειναι η δευτερη φορα που το κανει, την πρωτη το προβλημα λυθηκε με hard reset απο το συνδυασμο power button- volume up. Αυτη τη φορα δε πιανει κανενας συνδυσμος. Δοκιμασα να αποσυνδεσω τη μπαταρια για καμια ωρα, παλι τιποτα.

 

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Τσέκαρε αν εφαρμόζει καλά το βίσμα στην υποδοχή που υπάρχει για τη φόρτιση. Κλείστο και ξανάνοιξέ το. Αν δεν πιάσει, τότε κάνε reset. Αν και πάλι τίποτα, τσέκαρε αν είσαι εντός εγγύησης και πήγενέ το στο Service. To το είχα πάθει και εγώ, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν έβρισκα πουθενά την εγγύηση, σκέτος πονοκέφαλος γιατί άντε να βρεις χρήμα να αγοράσεις άλλο. Στο τέλος αφού κατέβασα ένα κουτί algon το πήγα σε ένα μαγαζάκι του κέντρου και μου το έφτιαξαν με 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Καλη επιτυχία σου εύχομαι...

Link to comment
Share on other sites

Το πιο συνηθισμένο είναι να υπάρχει πρόβλημα στον φορτιστή. Είτε δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο στο τάμπλετ, είτε δεν κάνει καλή επαφή στον ίδιο τον φορτιστή είτε έχει πρόβλημα ο φορτιστής. Κάνε ένα τσεκ εκεί να πεις οτι τα τσέκαρες όλα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.