Jump to content



Αξιζει η αγορα του SAMSUNG 750 EVO 500GB ?


Recommended Posts

Οι γενικές διαφορές στους SSD είναι πολύ μικρές και συνήθως έγκεινται στην εγγύηση/αξιοπιστία (που συνήθως δεν μπορείς να είσαι και τελείως σίγουρος για νέα μη δοκιμασμένα μοντέλα) και σε μικρές διαφορές ανάμεσα σε read/write ρυθμούς, κάτι που πρέπει να σε απασχολεί μόνο αν χειρίζεσαι μεγάλο όγκο αρχείων ή μεγάλα αρχεία κ.ο.κ. Για gaming είσαι κυριλέ με ότι και να πάρεις, και πάλι διαφορά θα δεις μόνο σε παιχνίδια που έχουν πολύ loading screens.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Online παιχνίδια που παίζει phasing σε μεγάλης κλίμακας pvp και φορτώνουν συνέχεια μοντέλα βοηθιούνται, καθώς και παιχνίδια τύπου witcher που έχουν πολύ loading screen από περιοχή σε περιοχή. Γενικώς αποφεύγεις κάποιες μικρές καθυστερήσεις σε on-the-fly-loading και μειώνεις loading screens αρκετά. Η τιμή είναι μια χαρά! Αν δεν έχεις ήδη SSD για το λειτουργικό σου να το κάνεις πάραυτα!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Για το λειτουργικό έχω έναν samsung 120gb, αλλά έχω έναν 300αρι hdd για τα παιχνίδια και δεν φτάνει, άσε που βαριέμαι το loading, αυτό τουλάχιστον νομίζω θα βελτιωθεί.

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.