Jump to content

konnos

Premium Members
 • Content Count

  1,179
 • Joined

 • Last visited

About konnos

 • Rank
  TheLab Enthusiast
 • Birthday 11/04/1981

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Λάρισα
 • Ενδιαφέροντα
  Simracing, αυτοκίνητα
 • Επάγγελμα
  Αρχιτέκτων Μηχ/κος

Recent Profile Visitors

1,602 profile views
 1. Sad but true. Με τα χρόνια κι εγώ εκεί καταλήγω, δεν έχουμε σωτηρία. Χρειάζεται απλώς ξερίζωμα κι επανεκκίνηση. Ή ένας μονάρχης να τα βάλει όλα στη σειρά όπως πρέπει και να μην μπορεί να του κουνηθεί κανείς.
 2. Διαφωνώ, οι δύο τελευταίες σεζόν έχουν τεράστια κενά και ανακολουθία χαρακτήρων, απλώς για να τελειώσει την ιστορία στα γρήγορα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι θέμα ανυπομονησίας, είναι προχειρογραμμένο το σενάριο με ρηχή εξέλιξη. Παρεμπιπτόντως, το τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ καλό, για μένα. Απλώς λείπουν άλλα επεισόδια πριν από αυτό ώστε να οδηγηθούμε σε αυτό που είδαμε.
 3. Έπαιξα το PREY, μου άρεσε πολύ. Οι κακές κριτικές νομίζω οτι ήταν απλώς από παίκτες που δεν έχουν υπομονή και θέλουν να περνάει το παιχνίδι στο "έτσι". Το μόνο ενοχλητικό είναι τα σχετικά λίγο όπλα και τα εκτενή respawns προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, έχει μια λογική.
 4. Μπα όχι καλύτερα να ρίξει τους Ντοθράκι στο άγνωστο, πάνω σε σχηματισμούς πεζικού... σίγουρη νίκη. Α ναι, και να μη ξεχάσει να αφήσει το δράκο της στο έδαφος καθώς σου την πέφτουν οι undead. Στρατηγική ιδιοφυία.
 5. Δες και της Valve. Αλλιώς πας για XTAL εσύ
 6. Θα ψοφήσεις απ την ζέστη και την υγρασία. Δεν κάνει τίποτα
 7. Δηλαδή ποιές; Το Sixth Sense και το Signs (ίσως)?
 8. Συζητάμε ακόμη ότι το κλίμα μας πάει προς το χειρότερο; Ο μόνος λόγος που εθελοτυφλούν οι εταιρείες και οι διάφοροι πολιτικοί ανά τον κόσμο είναι διότι "καθαρότερη" λειτουργία εργοστασίων, μηχανημάτων κτλ κτλ απαιτεί αυξημένο κόστος που δεν επιστρέφει στην ίδια την εταιρεία. Και μην ξεχνάμε τους κολοσσούς της πετρελαιοβιομηχανίας που θα χάσουν μερίδιο της αγοράς και τα παντοδύναμα λόμπι σε όλες τις χώρες, και περισσότερο στις ΗΠΑ. Οι τύποι αυτοί είναι αδίστακτοι, δεν τους καίγεται καρφί για το περιβάλλον και είναι πρόθυμοι να το αποδείξουν όπως-όπως, έστω και προσχηματικά, κι ας είναι για τα μάτια του κόσμου. Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι "αύξηση κερδών". Κι ας σκίζουν οι επιστήμονες τα ρούχα τους. Επίσης οι ανανεώσιμες πηγές είναι ακόμη αρκετά ακριβές ως αρχική επένδυση και πρέπει να εξελιχθούν ακόμη.
 9. @troffeo Τί μετατροπή/σύνδεσμο χρησιμοποιείς για να παίρνει η Accuforce άλλα rims?
 10. Καταλαβαίνετε οτι πάνε να μας κάνουν πελατάκια για τα F-35 έτσι; Και καλά τιμωρούμε τους Τούρκους και δεν τους πουλάμε το F-35 διότι ήταν κακά παιδιά, να πάρ τε το εσείς που είστε καλά παιδάκια και δεν κάνετε φασαρία.
 11. Tο hobby του OSW είναι για πολύ λίγους, οι περισσότεροι θέλουν απλώς ένα πακέτο που να παίζει καλά. Και δεν είναι και πολύ φθηνό σε σχέση με τα πακέτα, συνυπολογίζοντας και την εργασία που θα πρέπει να κάνεις μόνος σου και μετά με τα software κτλ. Αν το Accuforce είχε υποστήριξη στην Ε.Ε. θα είχε πουλήσει πολλά κομμάτια, δε ξέρω για ποιόν λόγο δεν το κάνουν. Το software τα σπάει.
 12. Αν έχεις καλό/τίμιο PC, πάρε 4Κ 40'' γι αυτήν την απόσταση. Αν δεν είναι δυνατό το PC, και FullHD να είναι η οθόνη, μικρό το κακό, με τα διάφορα supersamling k AntiAliasing θα είσαι αρκετά καλά. Το καλύτερο είναι το 4Κ προφανώς. Απλώς κοίτα η βάση της τηλεόρασης να είναι με κολώνα στη μέση ή όσο το δυνατόν πιο στενά πόδια ώστε να πατάει στην επιφάνειά σου.
 13. Αν είσαι ψωροκώσταινα, ακολουθείς τα δρώμενα κι ελπίζεις για το καλύτερο, δεν περνάνε και πολλά πράγματα απ το χέρι μας, αν θέλουμε να είμαστε στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Αν θέλουμε να επιστρέψουμε στον 3ο κόσμο, το ξανασυζητάμε.
 14. Δεν τον έχω δει ακόμη, καλός αγώνας; Ελπίζω να μην ήταν ξεπέτα σαν τις τελευταίες φορές πριν 3 χρόνια.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.