Jump to content

konnos

Premium Members
  • Posts

    1.202
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by konnos

  1. Δε θα έλεγα ότι τα bucket καθίσματα έχουν σωστή θέση οδήγησης, τουλάχιστον όχι για sim racing. Πάρε ένα κάθισμα από παλιά λιμουζίνα με τις ράγες του και θα έχεις και φουλ ρυθμίσεις.
  2. konnos

    Αντικαπνικός νόμος στην Ελλάδα

    Yanni μ αρέσει που το σκέφτεσαι ακόμη, έπρεπε να τον αγκαλιάζεις και να του παίρνεις το τσιγάρο απ' το στόμα μέχρι να σταματήσει να καπνίζει εντελώς. Σεβασμός στην ανάγκη λέει. Να δώσουμε και λίγη ηρωίνη στα πρεζάκια διότι την έχουν ανάγκη, κρίμα τα παιδιά. Υπερβάλλω αλλά οκ, καταλάβατε. Έχω βαρεθεί να γυρίζω από μια έξοδο και να μυρίζω σαν καπνιστός σολωμός.
  3. konnos

    Motherboard SPDIF out σε optical/RCA backplate

    Εννοώ να δουλέψει χωρίς να συνδέσω το +5V καλωδιάκι κάπου. Από βδομάδα τώρα...
  4. konnos

    Motherboard SPDIF out σε optical/RCA backplate

    Χωρίς να ξέρω πόσο ισχύει, διάβασα οτι και το coaxial έχει λίγο ρεύμα μέσα., αλλά δε χρειάζεται 5V. Λέτε να το δοκιμάσω να δω μήπως δουλεύει ως coaxial;
  5. Καλησπέρα, Θέλω να δώσω πολυκάναλο σήμα ήχου από το PC μου σε πολυκάναλο ενισχυτή 7.1 αλλά δε ξέρω ποιός είναι ο σωστός τρόπος. To motherboard μου είναι το https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75-D3V-rev-10#ov και, όπως φαίνεται και από τη φωτό στο σάιτ, έχει δύο pins για spdif και όχι τρία (το τρίτο πιν έπρεπε να παίρνει ρεύμα +5V από τη motherboard). Διάβασα σε άλλα σάιτ οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πιν από μια έξοδο usb του motherboard για να τροφοδοτήσεις το σήμα και να γίνει οπτικό. Αυτά που βρίσκω είναι τέτοιου τύπου: https://e-access.gr/καρτεσ-pci-pcmcia/2281-asus-spdif-out-optical-and-rca-out-plate-cable-bracket-coaxial-digital-audio-output-for-gigabyte-asus-mis-foxconn-motherboard.html Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο; Ή να γνωρίζει άλλο τρόπο να δώσω πολυκάναλο σήμα στον ενισχυτή μου; Οποιοδήποτε σχόλιο θα εκτιμηθεί, δεν έχω βρεί κάτι παραπάνω. Νόμιζα θα είναι απλό το θέμα, αλλά φαίνεται οτι πρέπει να βάλω χέρι σε πινς.
  6. Αν έχεις χαμηλό (σχετικό κι αυτό...) budget, μην τυχόν και χρησιμοποιήσεις κανένα DD τιμόνι ή VR, θα καταστραφείς ολοσχερώς!
  7. Γαμωτο ξέχασα το nickname του. Εμενε Αγγλία και τον λέγανε Κώστα νομίζω. Ο Lylankor ήταν;
  8. konnos

    Ασύρματο τηλέφωνο...προτάσεις για αγορά...

    Ό,τι και να πάρεις, φρόντισε με κάποιον τρόπο, οι μπαταρίες να είναι πρόσφατης παραγωγής, διότι έχουν χρόνο ζωής, κι αν μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  9. Κι ερχόταν ο άλλος με την DFGT και μας έσκιζε τους πισινούς
  10. Να προσθέσω για rig το σκελετό της Simetik K2, είναι σωστό τανκ και αρκετά παραμετροποιήσιμο. Επίσης κάθισμα μπορείς να πάρεις όποιο θέλεις από συμβατικό αυτοκίνητο με τις ράγες του και με το bonus οτι αν είναι και λίγο παλιό θα έχει και χειροκίνητες ρυθμίσεις για πίσω-μπρος, κλίση κτλ. Τιμονιέρα, τίποτα λιγότερο από Τ300 και ίσως και ΤSPC. Pedal είναι καλά της logitech, και επίσης καλά της thrustmaster με τα τρία πεντάλ. Για μένα value for money είναι της fanatec και το shifter της επίσης. Τιμόνι δεν έχω καμία προτίμηση, αλλά τα τιμόνια GT είναι πολύ άνετα. Επίσης το VR είναι φτιαγμένο για racing παιχνίδια και είναι κρίμα να μην το δοκιμάσει. Ιδίως τα καινούρια VR είναι πολύ καλά.
  11. konnos

    Θεσσαλονικη με παιδια - Που να τα παω?

    Blue Iguana. Α και waterland.
  12. Τα παιχνίδια είναι μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων από τα 35 και κάτω, όλο και περισσότερο. Αν δεν παίζεις έστω κι ένα παιχνιδάκι στο κινητό, είσαι στη μειοψηφία. Κάποια είναι εθιστικά και κάποια είναι επιρρεπείς σε εθιστικές συνήθειες. Δε φταίνε, τα παιχνίδια, διότι κατά κύριο λόγο είναι ψυχαγωγικά και χαλαρωτικά για τους περισσότερους. Το οτι δίνονται απίστευτα ποσά σε e-games μπορεί να φαίνεται "χαζό" για αυτούς που δεν έχουν επαφή με παιχνίδια, αλλά κάποτε το ίδιο θα ήταν και για το ποδόσφαιρο. Να σκίζεται ο νέος στα πανεπιστήμια ή στο χωράφι ή στη φάμπρικα και ο άλλος "που κλωτσάει το πανί τη μπάλα" να παίρνει εκατομμύρια. Δεν είναι 1:1 η παρομοίωση, αλλά ελπίζω να βλέπουμε τις κοινές τους.
  13. konnos

    O Ryzen 5 3600 ξεπερνά τον i9-9900KF σε single thread benchmark του PassMark

    Και τα ρέστα σουβλάκια και τσίπουρα παιδιά αφήστε τα υπόλοιπα στην άκρη.
  14. Κι εγώ παίζω αρκετά λιγότερο απ όσο παλιά, αλλά τί να γίνει, αυτό είναι τώρα... δεν έχω τόσο χρόνο, και μαζεμμένο, όπως παλιά.
  15. Ναι αν κάνεις τράμπα μια χαρά θα είναι, είναι όντως όμορφο.
  16. Πολύ ωραίο, δηλαδή το μαμά του πακέτου και το F1 που αγόρασες, ΔΕ σου φτάνουν;;; Εγώ λέω να βάλεις στην άκρη χρήμα και να πάρεις ένα φθηνό DD!
  17. konnos

    Αγορά πλυντηρίου!

    Η ξαδέρφη μου που το ψάχνει ιδιαιτέρως με τις συσκευές κουζίνας και σπιτιού γενικώς, ορκίζεται στα πλυντήρια ρούχων Miele. Αν βρεις κάτι οικονομικό ή σε προσφορά από την Miele, χτύπησέ το.
  18. Δεν επιτρέπεται η μη πρόσβαση σε παραλία, ας κάνουν δικαστήριο. Και να την κάνει χρήση το ξενοδοχείο, είναι αναγκασμένο να αφήνει δημόσια πρόσβαση, αν τυχόν το έχει φράξει από παντού. Αυτά που βλέπετε σε διάφορα μέρη, είναι με την ανοχή του δήμου/περιφέρειας.
  19. Έχεις γνώμη ή έχεις δοκιμάσει τα Linsoul T2?
  20. konnos

    Oculus Rift

    Μεγάλη εξέλιξη όχι, αλλά φαίνεται να διορθώθηκε πολύ το screen foor effect και άρα και η αίσθηση της μεγαλύτερης καθαρότητας. Επίσης το Pimax 5K βελτίωσε πολύ το rendering του και αποκόμισε καλό ποσοστό επιδόσεων, διόλου άσχημα. Προχωράει η αγορά, σίγουρα όχι τερατώδη βήματα.
  21. konnos

    Game of Thrones - Spoilers μέχρι τρέχον επεισόδιο

    Ακούστηκε κάτι τέτοιο ή απλώς ρωτάς;;
  22. Sad but true. Με τα χρόνια κι εγώ εκεί καταλήγω, δεν έχουμε σωτηρία. Χρειάζεται απλώς ξερίζωμα κι επανεκκίνηση. Ή ένας μονάρχης να τα βάλει όλα στη σειρά όπως πρέπει και να μην μπορεί να του κουνηθεί κανείς.
  23. konnos

    Game of Thrones - Spoilers μέχρι τρέχον επεισόδιο

    Διαφωνώ, οι δύο τελευταίες σεζόν έχουν τεράστια κενά και ανακολουθία χαρακτήρων, απλώς για να τελειώσει την ιστορία στα γρήγορα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι θέμα ανυπομονησίας, είναι προχειρογραμμένο το σενάριο με ρηχή εξέλιξη. Παρεμπιπτόντως, το τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ καλό, για μένα. Απλώς λείπουν άλλα επεισόδια πριν από αυτό ώστε να οδηγηθούμε σε αυτό που είδαμε.
  24. konnos

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Έπαιξα το PREY, μου άρεσε πολύ. Οι κακές κριτικές νομίζω οτι ήταν απλώς από παίκτες που δεν έχουν υπομονή και θέλουν να περνάει το παιχνίδι στο "έτσι". Το μόνο ενοχλητικό είναι τα σχετικά λίγο όπλα και τα εκτενή respawns προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, έχει μια λογική.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.