spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2016 Εχω ενα παλιο λαπτοπ το οποιο εδω και περιπου μια εβδομαδα μου κανει το παρακατω προβλημα. To "τραβηγμα" εμφανιζεται στη μεση περιπου της σελιδας σε ολο το πλατος της. Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 3, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2016 Στο κάνει και με άλλους browsers;Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 3, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2016 Με ΙΕ που δοκιμασα οχι, αν και καποια site τα δειχνει τελειως "σπασμενα". Τωρα το κανει και στο forum του lab. Δε ξερω αν εχει σχεση με html5/enconding κατι? Στα αλλα pc (πιο νεα) που εχω με την ιδια εκδοση firefox δεν εχω καποιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 3, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2016 Κάνε απεγκατάσταση τον firefox και ξαναπέρνα τον.Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 3, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2016 Χα, αυτο δε το περιμενα, thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts