Jump to content



Ψαχνω νεο κουτι για μετακομιση.


raidensub

Recommended Posts

Πριν κανα δυο χρονια εφτιαξα το παρακατω συστημα απο e-shop.gr :

ADATA AX3U1866W4G10-DR 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ XPG V1 RED

ANTEC VP450P

GIGABYTE GEFORCE GTX650 OC GV-N650OC-1GI 1GB PCI-E RETAIL

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

SSD SAMSUNG MZ-75E250B/EU 850 EVO SERIES 250GB 2.5'' SATA3

AEROCOOL VS-3 ADVANCE BLACK

COOLERMASTER RR-T2-22FP-R1 BLIZZARD T2 COOLER

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

ASUS M5A97 R2.0

 

Το συστημα δουλευει πολυ καλα μεχρι στιγμης. Το προβλημα ειναι πως πηγα να γλυτωσω λεφτα στο κουτι και πηρα αυτο της aerocool το οποιο δεν με αφησε απολυτα ικανοποιημενο, ειδικα στην ποιοτητα και στον χωρο για cable management. Πλεον δεν δουλευουν τα usb εμπρος και το κουμπι ενεργοποιησης αρχιζει και κολλαει, επισης εχω κανει απο καιρο πατεντα για να φτιαξω 3 ποδια που σπασανε. Επειδη βλεπω πως μαζευει υπογραφες, θα ηθελα να μου προτεινατε ενα κουτι μεχρι 50 ευρω για να το αλλαξω. Παρακαλω τα προτεινομενα κουτια να εχουν λιγο χωρο για cable management, το aerocool ηταν πραγματικα αθλιο σε αυτο τον τομεα. Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

http://www.e-shop.gr/case-zalman-z9-neo-black-p-PER.815933 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7X2p1HE4_Xo

my 2 cents σε αυτο το μπατζετ.

 

*Ελπιζω τα +6.35€ που κοστιζει να μην ειναι προβλημα, γιατι πραγματικα αξιζει το κουτακι για αυτα που προσφερει. 

Aυτο που βλεπω και ειναι κακο, ειναι το οτι εχει molex μονο για τα ανεμιστηρια, που σημαινει οτι θα πρεπει να δουλευουν σε στανταρ στροφες.

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω. Το εχω υποψη το Z9 NEO και εχω δει και το συγκεκριμενο review, αλλα δυστυχως λογω ανεργιας και τα 50 ευρω πολλα ειναι, ειμαι και επαρχια οποτε θα πληρωσω και μεταφορικα. Μηπως ξερει κανεις αν το παλιο Z9 ειναι καλο; http://www.e-shop.gr/case-zalman-z9-black-p-PER.806927

Εχω βρει και αυτα

https://www.skroutz.gr/s/7528322/Aerocool-Aero-800.html

https://www.skroutz.gr/s/6112704/Deepcool-Tesseract-BF.html

https://www.skroutz.gr/s/2615071/CoolerMaster-K380.html

https://www.skroutz.gr/s/8362580/Zalman-Z1-Neo.html

https://www.skroutz.gr/s/3271581/Zalman-Z12.html

Μπορει να πει κανεις εντυπωσεις για αυτα;

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχει e-shop point στην περιοχη σου; Και εγω επαρχια ειμαι , εχει ομως ενα e-shop.

 

Το aerocool aero800 φαινεται οκ κουτακι απλα θα χρειαστεις και ενα ακομη ανεμιστηρι μπροστα γιατι βλεπω το 'χει πολυ χαμηλα (αν ειναι ετσι οπως ειδα στα ριβιου) ή να βαλεις το ιδιο στην πιο πανω θεση.

 Αλλα μαλλον απο οοολα τα υπολοιπα , ειναι το πιο VFM . Απλα το ΝΕΟ Εχει 5 (!!) φανακια, εχει rubber grommets , ειναι λιγο πιο εμφανισιμο (υποκειμενικο αυτο) , και αξιζει τα λιγα παραπανω. Αυτο το aerocool οπως ειδα εδω , φαινεται πολυ ενδιαφερον ομως, για τοσο budget κουτι! 2 usb 2.0, 2 usb 3.0 , μαγνητικο φιλτρο πανω, φιλτρακι μπροστα... Τελος η ψυκτρα που εχεις ειναι μικρη και δε θα αποτελει θεμα. 

Way to go θα ελεγα...

 

Σε περιπτωση που δε μεινεις ευχαριστημενος παντως, κριμα θα ειναι να εχεις πεταξει χρηματα. Δες αρκετα βιντεακια του για να βγαλεις ακρη. Το παραπανω ηταν απο τα πιο ενδιαφεροντα :) 

*Εχε υποψη σου οτι τα μεταφορικα απο τα σκρουτζομαγαζα μπορει να ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που βλεπεις, καθως τα κουτια εχουν καποιο σχετικο βαρος... Δυστυχως ολα τα υπολοιπα , δε μου γεμιζουν καθολου το ματι! 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Θα χρησιμοποιησω τους ανεμιστηρες απο το κουτι που εχω τωρα. Ειχα προσθεσει και αλλους παλιοτερα.  Αν δεν προτεινει κανεις καποιο αλλο κουτι μαλλον θα περιμενω λιγο καιρο μηπως βαλει το Z9 NEO σε crazy sundays. Εχει e-shop point στην περιοχη μου αλλα ειναι 70 χιλιομετρα μακρια, τα καυσιμα θα βγουν παραπανω απο τα μεταφορικα.

Link to comment
Share on other sites

Εννοουσα e-shop point στην περιοχη περιοχη σου , οχι ταξιδι ολοκληρο :p 

Καλη η ιδεα σου για τα φουρφουρια, και, ισως εν τελει overall , να αξιζει περισσοτερο το aerocool απο οτι το Ζ9 ΝΕΟ. Το μονο θεμα σου θα ειναι τα μεταφορικα που θα βαρεσει ο καθενας!

Link to comment
Share on other sites

Το Ζ9 δεν έχει usb 3.0 θύρες και την σήμερον ημέραν να μην έχει είναι κάπως όταν μάλιστα στο άμεσο μέλλον θα υπάρχει usb με ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες. Υπάρχει βέβαια το ίδιο κουτί και με usb 3.0 αλλά κοστίζει παραπάνω.

http://www.skroutz.gr/s/2009955/Zalman-Z9-U3.html

 

Κάποτε το είχε το eshop από όπου το αγόρασα για την αδερφή μου. Σε καμμία περίπτωση δεν θα έχεις τα προβλήματα με το τωρινό σου κουτί.

 

Το καλύτερο το είπες. Μάσε χρήματα να ανέβεις τουλάχιστον μέχρι τα 60-65 και αν δε σε ενδιαφέρει να έχει παράθυρο τσίμπα το agos.

http://www.skroutz.gr/s/5071227/Raijintek-Agos.html

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
Link to comment
Share on other sites

Στο είπα και σε παραδίπλα φόρουμ.

https://www.skroutz.gr/s/4325467/Cougar-MX300.html

Έχω δουλέψει με τα μικρότερα αδερφάκια του και είναι πάρα πολύ αξιόλογα και οικονομικά κουτιά, το συγκεκριμένο έχει πρόβλεψη για cable managment και ακόμα και αν βάλεις τα μεταφορικά από το πρώτο κατάστημα του skroutz σου περισσεύουν και για σουβλάκια.

 
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.