spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2016 Βρηκα αυτη τη σελιδα http://www.britsuperstore.com/uk/browse-by-section/crisps-and-snacks.html Εχει τεραστια ποικιλια απο πατατακια, οχι lays κτλ, the real deal - kettle, tyrell's και λοιπα handcooked που ειναι κλασεις ανωτερα (και ακριβοτερα :P). Αν υπαρχει κανεις για παραγγελια να μοιραστουμε τα εξοδα αποστολης ας μου στειλει Βγαινει περιπου 18 λιρες, νομιζω για 3-4 ατομα ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 15, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 Εγώ ήλπιζα οτι η γενιά μας εχει κόψει πια τέτοιους καρκίνους ,έχω να βάλω τέτοια πραγματα στο σπίτι χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 15, 2016 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 Εχω παραγγείλει στο παρελθόν απο το britishcornershop.co.uk! Καλες τιμες και μεγάλη ποικιλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Οκτώβριος 15, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 18 λιρες τα εξ. αποστολης ανεξαρτητου ποσοτητας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 15, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 Ναι αυτο δε το τσεκαρα... Για πατατακια βγαινει 26 λιρες για 10 πακετα, 32 για 20, 41 για 30 και παει λεγοντας. Αρκετα παραπανω απο οτι ειχα υπολογισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 16, 2016 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 Τα Kettle είναι καλά. Αλλά να φέρεις πατατάκια με μεταφορική οκ με ξεπερνά. Πάνε στο supermarket, πάρε ένα κιλό πατάτες, μια λαδόκολλα και ό,τι υλικό θες (αλάτι? πιπέρι? blue cheese?), καθάρισε τις πατάτες, κόψτες λεπτές φέτες και βάλτες στο φούρνο. Αποτέλεσμα? 10000% καλύτερο από τα Kettle (blue cheese and vinegar νομίζω ήταν τα αγαπημένα μου) και λιγότερο κόστος από το να φέρεις πατατάκια από UK. Και γλιτώνεις και το τηγανόλαδο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts