Jump to content



ηλεκτρικο κατσαβιδι με μυτες για pc - laptop


Recommended Posts

Χαιρετω

δεν ειμαι σιγουρος οτι ποσταρα στο σωστο μερος οποτε..

Θελω να παρω ηλεκτρικο κατσαβιδι με μπαταρια και μυτες για να ανοιγω pc και λαπτοπ. Επειδη δεν ειχα ποτε ηλεκτρικο δεν ξερω τι παιζει απο ποιοτητα μυτες κτλ οποτε αν εχετε κατι να προτεινετε μη φαω τα μουτρα μου καντε την καλη. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι καλη μπαταρια + ολες οι μυτες που θα χρειαστω "ever".  Ριχτε καμια ιδεα εσεις που τα χετε λιωσει π.χ που σας εχουν κρατησει και γενικα που τα εχετε σε εκτιμηση.

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Αρχικα να σου πω οτι εχω λιωσει τα ηλεκτρικα και μπαταριας. Αλλα δε τα συστήνω για λαπτοπ και pc Εκτός και αν εχεις πειρα.

 

Πες ενα ποσο ομως για να εχουμε να λεμε. Με λιθιου 3.6v καλυπτεσαι και απο μυτες τωρα εχουμε να λεμε πολλα. Για δουλειά σρ υπολογιστες δεν χρησιμοποιησα ποτε επωνυμες και ακριβες κλπ. Αρκει να εχεις πολλα ψιψινια (ειδικα με τα λαπτοπ ειναι ενα θεμα οι μυτες) και να βαλεις το σωστο μπιτ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μαλιστα.. δε θελω ακριβα πραγματα οτε επωνυμα. Να κανω την δουλεια και να μην ψαχνω εκατο διαφορετικα κατσαβιδια, με νοιαζει να αλλαζω την μυτουλα και τελος.

11 hours ago, karmen1983 said:

πολλα ψιψινια (ειδικα με τα λαπτοπ ειναι ενα θεμα οι μυτες)

Αυτο ακριβως μπραβο εκει θελω να μου ανοιξετε τα ματια. Δεν εχω μαγαζι για μενα ειναι να μπορω να καθαριζω το λαπτοπακι μου και να εχει καλη μπαταρια δηλαδη να "ξεχναω να το φορτισω" που λεει ο λογος.. απο τιμες δεν ξερω να ξεκινησω με 50αρι ας πουμε;

Link to comment
Share on other sites

Ειδα πχ αυτο αλλα δεν ξερω απο μυτες τι γινεται. ναι πες μου και ενα καλο σετακι χειρος αλλα θα θελα και ηλεκτρικο γιατι θα με βοηθαει στο χερι μου

@SirDiman Σ'ευχαριστω φιλε μου αλλα δε θα ανοιξω πρωτη φορα απλα ηρθε ο καιρος για ηλεκτρικο / μπαταριας γιατι κλαταρε λιγο το χερι απλα σε καποιες περιπτωσεις να μην το ζοριζω πια πολυ να βαζει την δυναμη ο κατσαβιδης ;)

Έγινε επεξεργασία από Seek & Find
Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα είναι το κατσαβιδάκι που κοιτάς (παιζει και το bosch ixo στο ευρος τιμής που έχεις θέσει) αλλά πραγματικά με τα λαπτοπ και τις βίδες που έχουν προσωπικά προτιμάω να πηγαίνω με κατσαβίδια χειρός. Αν βάλεις λάθος μύτη και πατήσεις την σκανδάλη θα έχεις θέμα. Αλλά εσύ αποφασίζεις.

 

Σε κατσαβίδια χειρός τώρα από εμένα τα παρακάτω

http://www.e-shop.gr/set-15-tem-katsabidia-orologopoioy-proxxon-28148-p-TLS.220031

http://www.banggood.com/25-in-1-Screwdriver-Wallet-Set-Multi-Repair-Screwdrivers-Tools-Kit-for-iPhone-PC-Laptop-p-989543.html?rmmds=mywishlist

και επίσης έχω και ένα σετάκι από αυτό εδώ με περίεργες μύτες που δε με έχει απογοητεύσει όποτε το χρειάστηκα

http://www.ebay.co.uk/itm/JACKLY-32-in-1-Professional-Hardware-Screw-Driver-Tool-Kit-FP5-/262406783761?hash=item3d18a9c311:g:uh4AAOSw6WdXid9J

 

Και τα τρια πάρα πολύ καλά για τα λεφτά τους.

 

Εχε υπόψιν σου ότι οι μύτες από το τελευταίο σετ που σου έδειξα ΔΕΝ μπαίνουν στο κατσαβίδι που κοιτάς και αυτό γιατί το κατσαβίδι της B&D έχει τσοκ κλασικό εξάγωνο και οι μυτες ειναι πιο μικρές. Σε σετ με μύτες πάρε ότι θες για το μπαταρίας. Δε θα ζοριστεί, δε θα καταπονηθεί οπότε δες τι νουμεράκια θες και πάρε ένα σετ όποτε το βρεις.

 

πχ κατα καιρούς φέρνει και το lidl. Από πολύ μικρούλες μέχρι και μεγαλούλες

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.