Jump to content



ποια η διαφορά στις 3000 G.Skill ;


Recommended Posts

G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 Non ECC CL15 3000MHz

G.Skill Trident Z 16GB DDR4 Non ECC CL15 3000MHz

G.Skill Ripjaws 4 16GB DDR4 Non ECC CL15 3000MHz

 

εκτός από το όνομα και την ψύχτρα, υπάρχει καμιά άλλη διαφορά; γιατί από το επίσημο site, βλέπω ακριβώς ίδια timings και γενικά τα tech specs είναι πανομοιότυπα :huh:

Link to comment
Share on other sites

Η διαφορά που έχουν είναι τα heat spreaders. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι αν το ύψος τους σου δημιουργεί προβλήματα στην τοποθέτηση της ψύκτρας του επεξεργαστή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Thanks, πάντως από διπλανό forum μου είπαν καλύτερα corsair, από ότι είδα οι 3000αρες της corsair παίζουν 15-17-17-35 ενώ τις G.Skill σε 15-16-16-35, τώρα σε ποιότητα δεν ξέρω ποια είναι όντως καλύτερη...

Link to comment
Share on other sites

Αν και έχω G.Skill δεν μπορώ να σου πώ αν είναι καλυτερες η όχι. Τις επέλεξα βάση της τιμής τους και της γενικά καλής φήμης που έχει η G.Skill και δεν είχα κανένα θέμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 7 ώρες, το μέλος Athanasios2104 έγραψε:

μου είπαν καλύτερα corsair

 

πριν 7 ώρες, το μέλος Athanasios2104 έγραψε:

της corsair παίζουν 15-17-17-35 ενώ τις G.Skill σε 15-16-16-35

Εχμ...Γκουχουγκουχου, η διαφορα αυτη θα αλλαξει το πισι σου και θα το κανει απο ενα απλο μηχανημα , σε ενα της nasa και βαλε :p 

Χαβαλε κανω. Παρε οποια μνημη σου καθεται καλυτερα. Εγω ειμαι φαση once g.skill always g.skill :p 

 

Εχω και g.skill και corsair (ddr3 μνημες). Οι μεν στο pc μου, και οι δε στης κοπελας μου το pc. Ευχαριστημενος και απο τις 2 εταιρειες. Στις g.skill, εβαλα το xmp , εβαλα αλλο ενα κιτακι πανω, και επαιξαν με το πρωτο boot χωρις προβληματα. Οι corsair δε συνεργαστηκαν με αλλες corsair (διαφορετικες) , και εχουν συνεργαστει με τις g.skill Μου - απλα επαιζαν και οι 2 στα 1600 (βγαλε ακρη :p ).

 

Τωρα, αν ειχα να επιλεξω απο τις παραπανω, θα διαλεγα με βαση την ψυκτρα μου, αρχικα ,και με το τι ταιριαζει στο συστημα που χτιζω. Απο οτι ειδα παραδιπλα χτιζεις δυνατο μηχανημα. Οποτε ειναι καλες επιλογες αμφοτερες :) 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.