Jump to content



Αγορά Τίτλου από μαγαζί ή από Origin


Recommended Posts

Καλημέρα.Θέλω να αγοράσω το Need for Speed.Κοιτάω στο Origin 19.99 η deluxe.Στο σκρουτζ έχει 39 μόνο κλειδί origin λέει (Origin CD Key Only) .Δεν έχω αγοράσει ποτέ από origin.Πως ακριβώς γίνεται,το αγοράζεις και κατεβάζεις;Από σκρουτζ στο δίνει και σε δίσκο,αν ναι γιατί όμως λέει μόνο κλειδί (Origin CD Key Only);Αν το πάρω από origin και πρέπει να το κατεβάσω,έχει και torrent;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Το Origin είναι ίδιο με το Steam...και απαντώτας στι ερωτήσεις...1)από origin έχεις ψηφιακό αντίτυπο....αγοράζεις,μπαίνει στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σου και κατεβάζεις....και είσαι έτοιμος!  2)το συγκεκριμένο κατάστημα που λέει CD key only(και νομίζω ξέρω ποιο λές..) σου αποστέλει μέσω e-mail τον κωδικό για να τον βάλεις στο origin και γίνονται τα βήματα που είπα στο 1! (δεν στέλνει φυσικό αντίτυπο του παιχνιδιού!) 3)το τελευταίο με origin και torrent δεν ισχύει και είναι λίγο άκυρο έτσι όπως το έθεσες!

4)Αν δεν κωλύεσαι μεταξύ φυσικού και ψηφιακού μέσου πάρε κατευθείαν από το origin....20 αντί για 40 εε συμφέρει!

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.