Jump to content



Projector τρεμοπαιζει η εικονα.


Recommended Posts

Εχω εναν projector Acer 1160, εδω και λιγο καιρο μετα απο 15-20 λεπτα χρησης χαλανε τα χρωματα και αρχιζει να τρεμοπαιζει η εικονα. Με restart φτιαχνει για 5 λεπτα, μετα το ιδιο. Η λαμπα εχει 1400 ωρες και δεν εχει βγαλει ειδοποιηση για αλλαγη. Χθες καθισα τον ανοιξα και του εκανα ενα καθαρισμα αλλα χωρις αποτελεσμα.

 

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!

Αν και με τους προτζέκτορες δεν το έχω θεωρώ ότι έχεις κάνει τα βασικά. Πχ ξεκούμπωμα και ξανακούμπωμα καλωδίου και απο τις δύο μεριές (πηγή και προτζέκτορα) ή ακόμα καλύτερα αλλαγή καλωδίου για δοκιμή. Καλό είναι να τον συνδέσεις και σε άλλη πηγή για δοκιμή.

Το ότι με restart φτιάχνει με πήγαινε στο ότι ζεσταίνεται αλλά τον καθάρισες ή σε τροφοδοσία. Αλλά κάνε τα ευκολα πρώτα να τα αποκλίσεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Με παραξενευει παντως, αν ειναι θερμοκρασια γιατι το κανει τωρα με τα κρυα και αν ειναι τροφοδοσια γιατι δεν εχει απο την αρχη προβλημα ( δεν ειναι pc που αλλοτε τραβαει πολυ και αλλοτε λιγοτερο ρευμα). Θα δοκιμασω αλλη πηγη/καλωδιο και θα επανελθω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.