Jump to content


Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα του λαμπ. Θα ηθελα την βοηθεια σας για να φτιαξουμε εναν σταθερο με budget τα 500 ευρω για τον ξαδερφο. Προσωπικα απο τοτε που πηρα ενα Μακ Μινι 2012 μοντελο δεν εχω ασχοληθει με σταθερους για 2-3 χρονια και δεν ξερω τι παιζει και προς τα που να κοιταξω. Λογω οτι το διαμερισμα ειναι μικρο, περιπου στα 15-20τμ θα θελαμε μια λυση μινι-μικρο ιτχ ωστε να μπορει το κουτι να μπει πανω σε γραφειο για να μην πιανει χωρο. Υπαρχουν ποντικι, πληκτρολογιο και μια οθονη 22αρα LG IPS 1080 αρα ολο το budget παει καθαρα στο συστημα μονο. Η χρηση θα ειναι  μουσικη, σερφαρισμα, ταινιες και Football Manager. Υπαρχει η δυνατοτητα τα πραγματα να αγοραστουν απο καταστηματα στο εξωτερικο μιας και ο ξαδερφος μενει Γαλλια. Επισης υπαρχει προτιμηση σε Intel συστημα αν ειναι εφικτο με αυτο το budget και οχι AMD. 

 

Σας ευχαριστω πολυ ολους 

 

Link to comment
Share on other sites

για itx θα κοιτουσα σε κατι τετοιο:

  • fractal define nano. Αν και ειναι μεγαλο για itx. κανα 60αρι
  • intel i3 6100 110-120ευρα
  • απλο mobo 1151 οπως τα asrock h110-itx(η το /ac αν θες με wifi), Asus H110I-PLUS κτλ. αναλογα με τις θυρες που χρειαζεσαι για την οθονη.. <80-85ευρω
  • ενα φτηνο dimm 8gb ddr4, <50ευρω
  • τροφοδοτικο αν ειναι κοντα στα 60ευρω seasonic g series 360w gold
  • ssd 256gb-512gb αναλογα αν θα βαλεις και εξτρα σκληρο δισκο.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.