Jump to content



Recommended Posts

Καλησπέρααα...Πλέον είμαι κάτοχος του ωραίου αυτου mouse και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει να μ πει απόψεις και αν πρέπει να προσέχω κάτι..Επίσης θα ήθελα και καμιά γνώμη για mouse pad..Ευχαριστώ 

Link to comment
Share on other sites

Ανοιξε το configuration utility της Roccat, πηγαινε στο Advanced Control->Sound feedback και ξετσεκαρε το Trophy notification.

Για να μην ψαχνεσε γιατι που και που ακους μια περιεργη φωνη να σου λεει οτι κατι κερδισες...

Κατα τ'αλλα ωραιο ειναι το mouse, εμενα μου αρεσει το σχημα και το μεγεθος του αν και το πηρα απο σποντα γιατι η κοπελα μου το ειχε αντικαταστησει ως ελλατωματικο, με την optical version του ιδιου mouse, μιας και ειναι φανατικος οπαδος της Roccat.

Εφτιαξα το double click του αριστερου switch και πλεον δουλευει αψογα.

Έγινε επεξεργασία από wiznick
Link to comment
Share on other sites

Τσεκαρε στο app του, στο Button Assignment, αν τα πλαινα κουμπια (ως 4 και 5 τα εχει) ειναι assigned στα default, IE Forward και IE Backward. Ισως ενα απο τα δυο να ειναι assigned ως Easyshift πληκτρο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα..Λοιπόν έχω αφήσει το βράδυ το pc ανοιχτό για να κατέβει ενα game.Ξυπνάω το πρωί πάω στο pc και ενώ ειναι ανοιχτό δεν η οθόνη ειναι μαύρη..Το κάνψ restart ανοίγει και πάω να παίξω..Βλέπω πάλι οτι το ποντίκι εχει αλλάξει ρυθμίσεις απο μόνο τ...Δεν μου βγάζει πάλι τα πλαϊνά κουμπιά και δεν αλλάζει το DPI...Ξανα κάνω restart το pc και ανοίγω το app πειράζω κάτι εκει στης ρυθμίσεις μπαίνω στο game και μου βγάζει μονο το ένα κουμπί απο τα δυο..Τι φάση...?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.