Jump to content

wiznick

Premium Members
  • Posts

    122
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About wiznick

  • Γενέθλια 12/02/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Porto, Portugal
  • Ενδιαφέροντα
    Computers, video games, music, motorcycles
  • Επάγγελμα
    Τεχνικος Η/Υ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wiznick's Achievements

  1. wiznick

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Δεν τα δοκιμασα ουτε εχω και πολυ εμπειρια αλλα χτες που τα κοιταγα (Πορτογαλια που ειμαι τα εχουν απο την προηγουμενη βδομαδα) δεν μου γεμισαν καθολου το ματι και δεν τα αγορασα. Αλλα καλυτερα ας μας πει γνωμη καποιος που τα αγορασε στο παρελθον (αν ειχαν βγαλει παλι τα ιδια).
  2. wiznick

    Xbox One Controller for Windows vs xbox 360

    Το αυθεντικο microsoft adapter που μου εστειλαν, οχι δεν ειναι bluetooth. Παντως απ'οσο γνωριζω μια χαρα παιζουν με bluetooth, αρκει να ειναι BT4.0+ η εκδοση του adapter. Εγω ειχα ενα παλιο 2.1 και δεν επαιζε.
  3. wiznick

    Xbox One Controller for Windows vs xbox 360

    Εκανα αυτη την μεταβαση πριν 1.5 χρονο περιπου και αρχικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος αφου το xbox one controller το ενιωθα πιο καλα στα χερια μου και με καλυτερους αναλογικους μοχλους. Στον ενα μηνα επανω ακουστηκε ενα κρακ απο τον αριστερο αναλογικο. Ειχε σπασει ενα μικρο πλαστικο κομματακι και δεν λειτουργουσε σωστα πλεον. Επικοινωνια με microsoft support μεσω chat, εγινε αμεση αντικατασταση, και επειδη μου εστειλαν controller χωρις bluetooth, εστειλαν μαζι και το wireless adapter. Ωραια λεω, τωρα θα παιζω και ασυρματα. Αλλα δεν....αρκετα συχνα εχανε την συνδεση. Σε καποια φαση αρχισε να μην δουλευει και το L1 , οποτε παλι επικοινωνια με microsoft, παλι αντικατασταση. Το 3ο controller ηταν με bluetooth αφου το ζητησα να ειναι ιδιο με το αρχικο που ειχα αγορασει. Δουλευε και σωστα το ασυρματο οποτε απλα το προηγουμενο ειχε θεμα. Μετα απο μερικους μηνες παλι κρακ, παλι εσπασε ο αριστερος αναλογικος στο ιδιο σημειο. Παλι αντικατασταση... Το 4ο controller εκανε παλι το κρακ πριν 2 μερες. Πλεον ειμαι εκτος του 1ου ετους που καλυπτει η microsoft με απευθειας support και πρεπει να παω στον retailer για το 2ο ετος της εγγυησης. Σκεφτομαι απλα να το φτιαξω μονος μου αφου το 1ο χαλασμενο controller δεν μου το ζητησαν πισω, οποτε το ανοιξα και ειδα το ακριβες προβλημα, παρηγγειλα ανταλακτικα, αλλα λογω ενος δικου μου λαθους στην διαδικασια της κολησης, το χαλασα τελειως. Τωρα ομως ξερω λιγο καλυτερα και ελπιζω να το κανω σωστα. Μετα απο 4 χαλασμενα controller, τα 3 στο ιδιο σημειο, θα σκεφτεσαι οτι ισως τα κακομεταχειριζομαι και δικαιολογημενα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα, μηπως κανω κατι λαθος? Αλλα 3 χειριστηρια του xbox360 εχω και ακομα δουλευουν αριστα...Οπως και τα ps3/ps4 controllers. Οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την ποιοτητα των xbox one controllers. Παντως εργονομικα ειναι το καλυτερο απο ολα τα χειριστηρια που εχω.
  4. wiznick

    Εργαλεία Dremel ή τύπου Dremel

    Καλο ειναι για τα λεφτα του. Τα εξαρτηματα του ταιριαζουν και στα Dremel και αντιστροφα. Εμενα το Parkside μερικες φορες οταν βρει αντισταση σταματαει, ενω το Dremel συνεχιζει, εχει πιο δυνατο μοτερ. Εχω ομως ενα πιο παλιο μοντελο Parkside που νομιζω ειναι μεχρι 30.000 στροφες. Ισως αυτο εδω να τα παει καλυτερα.
  5. Αφου ο ιατροδικαστης (και ο γιατρος της οικογενειας του ληστη) ειπαν οτι ο θανατος δεν οφειλεται στα 2-3 κλωτσιδια που εφαγε, γιατι το κουραζουν τοσο πολυ ολοι? Ειναι ακομα μια κλασσικη περιπτωση ειδησης που κατασκευαζεται απο τα μμε για να εχουν κατι να ασχοληθουν και στην προκειμενη περιπτωση χρησιμοποιησαν τις σεξουαλικες προτιμησεις του ληστη για να πουλησουν το θεμα τους, κατι που προφανως δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με οτι συνεβει στο κοσμηματοπωλειο. Κανενας δεν τον χτυπησε επειδη ηταν ομοφυλοφιλος, ουτε καν το ηξεραν. Μαλιστα αν το ηξεραν μαλλον δεν θα τον ακουμπαγαν καν λογω HIV...Αυτος ο τροπος σκεψης των αριστερων που περνουν το μερος του εγκληματια επειδη ανηκει σε καποια μειονοτητα,κτλ (προσφυγες,λαθρομεταναστες,ομοφυλοφιλοι,κτλ) στο τελος θα σας φερει καμια ΧΑ στην κυβερνηση γιατι αυτοι που δεν μιλανε απο αντιδραση θα ψηφισουν το αλλο ακρο εστω και αν ειναι το ιδιο σκατα. υγ. κατι τετοιες ειδησεις με κανουν να αισθανομαι δικαιωμενος που εφυγα απο την Ελλαδα...
  6. wiznick

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Το κρουστικο ειναι το Parkside PSBSA 20-LI A1 impact driver, το οποιο εδω (Πορτογαλια) το ειχαν 50 ευρω πριν λιγες βδομαδες.
  7. wiznick

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Γνωμες για το Parkside PSBSA 20-LI A1 impact driver? Στα 50 ευρω. Αυτο εδω: https://www.lidl.pt/pt/promocoes.htm?articleId=5699 (Λινκ απο Πορτογαλια, γιατι εκει μενω). Για πολυ αραια και ερασιτεχνικη χρηση, δηλαδη να υπαρχει σπιτι για οποτε χρειαστει κατι...
  8. wiznick

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Παντως σε μενα ηταν 15 ευρω τα ταχυδρομικα, συνολο 24.5 ευρω. Το πηρα μιας και ηθελα απο καιρο να το δοκιμασω.
  9. wiznick

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Μαλλον price glitch ειναι. Τελωνειο δεν πληρωνετε, η αποστολη γινεται απο ευρωπαικη αποθηκη.
  10. wiznick

    Windows 10 Creators Update

    Απενεργοποιησε το Game Mode. Ειχα σοβαρα θεματα με αυτο μετα το update. Πολλα crashes και blue screens οταν επαιζα. Σε εμενα τουλαχιστον καποιο conflict με καποιο αλλο service κανει. Δοκιμασα να απενεργοποιησω ολα τα non-Microsoft services (μεσω του msconfig) και επισης σταματησαν τα crashes, με ενεργοποιημενο τωρα το game mode. Επειδη δεν ειχα ορεξη να τα ψαξω ενα-ενα να βρω ποιο service εκανε το conflict, τα κρατησα ολα κλειστα εκτος απο 2 που χρειαζομουν.
  11. Μαλλον η οθονη εχει θεμα με τους πυκνωτες, κλασσικο προβλημα σε Samsung. Αν ξερεις εσυ ή καποιος γνωστος σου να τους αλλαξει, ειναι απειροελαχιστο το κοστος επισκευης. Αν οχι, δεν νομιζω να αξιζει να πληρωσεις καμποσα για επισκευη, αφου με λιγα παραπανω αγοραζεις καινουρια... Κοιτα τον οδηγο εδω:
  12. wiznick

    intel kaby lake or coffe lake?

    KAKAO εισαι EBAYER τιτανομεγιστος.
  13. wiznick

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αγορα καινιουριου case, συγκεκριμενα το Phanteks P400 Tempered Glass σε αντικατασταση ενος Nox Blaze που χρησιμοποιουσα προσωρινα. Επιτελους psu shroud και αρκετος χωρος πισω για να κρυβω το χαος των καλωδιων! Παραραφωνια ο σκληρος αλλα ειναι ο 3ος και δεν εχει θεση αλλου το κουτι. Θα μπορουσα να τον βαλω αναμεσα στο PSU και στο HDD cage αλλα θα πεσει πολυ στριμωγμα των καλωδιων μετα... Τα δυο 12αρια fans της Phanteks μπηκαν μπροστα για εισαγωγη και εβαλα πανω και πισω για εξαγωγη τρια 12αρια fans που ειχε το παλιο κουτι και τα οποια σκοπευω καποια στιγμη να αλλαξω. Επισης πηρα μαζι το Phanteks PWM Fan Hub. Το hardware ειναι στο signature μου. Δυστυχως το γραφειο μου δεν εχει χωρο για να το τοποθετησω επανω, οποτε θα χαραμιζεται στο πατωμα, που ειναι και ενας λογος γιατι δεν εκανα την υπερβαση για το Phanteks Enthoo Evolv ATX TG.
  14. Διαβαζοντας γνωμες για φτηνα soldering stations, αρκετοι προτεινουν κλωνους του Hakko 936. Ψαχνοντας βρηκα το Yihua 936: https://hobbyking.com/en_us/soldering-station-with-adjustable-heat-range-with-eu-plug.html (21 euros + 13 ταχυδρομικα, απο EU) http://www.ebay.co.uk/itm/YiHUA-936-2in1-SMD-Electric-Rework-Soldering-Iron-Station-Tool-Kit-w-Stand-220V-/311755305321?hash=item4896107169:g:hfYAAOSwKfVXGHpy (28$ + 6$ ταχυδρομικα, απο Hong Kong) Βιντεο συγκρισης με το original Hakko 936: Γνωμες? Πρεπει να ψαξω και τα τοπικα μαγαζια αλλα ακομα δεν γνωριζω καλα την πολη και πρεπει να βρω καποιο με μεγαλυτερη ποικιλια απο τα Leeroy...
  15. Budget μεχρι 50 ευρω το πολυ μιας και δυστυχως ειμαι ανεργος προς το παρον! Επισης εχω το προβλημα οτι αντιθετως με τα ελληνικα τελωνεια, τα πορτογαλικα ειναι ιδιαιτερα αυστηρα και χρεωνουν πολυ ακριβα οποτε ειτε θα πρεπει να κανω αγορα εντος ΕΕ ειτε το κοστος να ειναι κατω του μεγιστου επιτρεπομενου (ποσο ειναι? 25-30 ευρω?).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.