Jump to content

Eaglos

Premium Members
  • Posts

    101
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Eaglos

  • Γενέθλια 06/08/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Βύρωνας
  • Ενδιαφέροντα
    Μοντελισμός, σχέδιο, sex (αυτό φαινόταν πολύ cool όταν το έγραφα το 2005 :P), πλέξιμο τροχών, custom bicycles, φωτογραφία.
  • Επάγγελμα
    Network Engineer, freelance wheelbuilder

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eaglos's Achievements

  1. Eaglos

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Χρόνια πολλά, υγεία, λεφτά, ευτυχία και όλα τ' άλλα γίνονται. Εφυγε το mail.
  2. Η Klarna εν μια νυκτί πιστόλιασε πάρα πολλούς εργαζόμενους από διάφορα τμήματα ανά τον κόσμο. Σε φάση, τη μια μέρα προσλάμβανε σαν τρελή και ανακοίνωνε είσοδο σε νέες αγορές, πχ Ελλάδα και την επόμενη έσκαγαν απολύσεις με τα τσουβάλια. Klarna faces backlash after CEO shares names of laid-off workers on social media WWW.CBSNEWS.COM Lender's CEO called "tone deaf," but others said it could help workers who were let go find new jobs. Klarna's CEO Faced Pushback for Firing 700 Employees Over Video. His Response Was Even Worse WWW.INC.COM Klarna's CEO pushed back on criticism over the company's layoffs. It didn't help anything. Klarna criticised for chaotic handling of job cuts | Job losses | The Guardian WWW.THEGUARDIAN.COM UK employees said they were ‘blindsided’ by the Swedish firm’s announcement
  3. Eaglos

    OneOdio Fusion A70 Headphones Review

    Καλησπέρα, σχετικά με αγορά, μεταφορικά, τελωνείο, έχουμε κάποια πληροφορία;
  4. "θα χρειαστεί μια πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση και ουσιαστική διαθεσιμότητα για να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά των gaming GPUs" Ή παλι οχι καθως θα μπορουσε να πουλαει ολη την παραγωγη σε αεριτζηδες miners σε πολλαπλασιες τιμες και να κολυμπησει στα υπερκερδη οπως κανουν οι αλλες δυο.
  5. Eaglos

    Δείτε τη σύγκριση των επερχόμενων AMD Zen 4 Raphael LGA-1718 και Intel Alder Lake-S LGA-1700

    Ούτε "need to be said" θα έλεγα θα τεχνολογικό forum.
  6. Eaglos

    GPU Wars: Α New Hope...

    Σε συνδιασμό με την ανυπαρξία στη διαθεσιμότητα APU σειρών 4000 και 5000, είναι δυο φορές πιο τραγικά τα πράγματα .
  7. Δεν θα τα έδινε. Θα έπαιρνε το laptop σκέτο και μετά θα περνούσε τα Win 10 χωρίς κλειδί. Αυτό δηλαδή που γίνεται ήδη στα "FreeDos" laptop. Άντε στην καλύτερη να έπαιρνε με 6-7 Ευρώ κάποια από τα "νόμιμα" κλειδιά που παίζουν στα γνωστά site επειδή βαρέθηκε να βλέπει το "Activate Windows" κάτω δεξιά. "Θα περνούσε" = θα τους τα περνούσε αυτός ο γνωστός, γνωστού, αυτός "που ξέρει από κομπιούτερ", αυτός ο ο- ποίος έλαβε ένα μηνυμα "Έλα ρε μαν, ψάχνει laptop o/η τάδε, μέχρι 300-400 Ευρώ, ξέρεις κανένα καλό; Ωραία ρε συ, θα πάρουμε αυτό που πρότεινες. Μόλις έρθει θα στο φέρω να το ετοιμάσεις".
  8. H WD ενδέχεται να έχει κάνει την ίδια ιστορία και στην UltraStar σειρά της. Σε κάποια μοντέλα αναφέρει ξεκάθαρα CMR ενώ σε άλλα δεν αναφέρει το παραμικρό.
  9. Western Digital admits 2TB-6TB WD Red NAS drives use shingled magnetic recording – Blocks and Files BLOCKSANDFILES.COM Some users are experiencing problems adding the latest WD Red NAS drives to RAID arrays and suspect it is because they are actually shingled... Seagate 'submarines' SMR into 3 Barracuda drives and a Desktop HDD – Blocks and Files BLOCKSANDFILES.COM Some Seagate Barracuda Compute and Desktop disk drives use shingled magnetic recording (SMR) technology which can exhibit slow data write...
  10. Καλησπέρα. Ολοκληρώθηκε το χτίσιμο, όλα κύλισαν ομαλά. Define C mini (window). Asrock B450m Pro4 Ryzen 5 2600 Patriot 16GB (PV416G320C6K) Gigabyte 1030 GT fanless Scythe Mugen Rev b 1x Arctic F12 pwm CO 2x Noctua NF-P12 Redux 1300 pwm Υπήρχε Superflower Green HX 450W gold και ssd 240gb. Το κουτί -σε σχέση με το define S που έχω- είναι κλάσεις ανώτερο. Πολύ καλύτερη κατασκευή, καλύτερο φινίρισμα, πιο στιβαρά τα πλαϊνά, πιο στιβαρά τα usb, πλήρες κάτω φίλτρο. Στα αρνητικά, το τζάμι ήρθε με καμιά 20άρα γρατζουνιές, οι θήκη για του σκληρούς δίσκους δεν βγαίνει από το πλάϊ, πρέπει να βγει ή να μετακινηθεί ο μπροστά ανεμιστήρας και στη συνέχεια να βγει το μεταλλικό καπάκι στο κάλυμα του τροφοδοτικού το οποίο προ- σωπικά με ζόρισε αρκετά στο βγάλε/βάλε. O χώρος του τροδοτικού ήταν "οκ" για το συγκεκριμένο psu (145mm). Μαζί με την κασέτα για του δίσκους, στρίμωξα σχετικά εύκολα όλα τα καλώδια. Γενικά μέχρι 150mm την παλεύει σχετικά εύκολα. Από εκεί και πάνω θεωρώ ότι θέλει modular καταστάσεις. Πέραν αυτών, οι θέσεις των δίσκων είναι κάπως περίεργες. Οι ssd είναι πίσω από το CPU όπου σίγουρα θα ζεσταίνονται και παράλληλα οι HDD είναι στην άλλη άκρη οπότε παίζει να χρειαστείς είτε προέ- κταση τροφοδοσίας, είτε θα πρέπει αν χρησιμοποιήσεις το 2ο καλώ- διο του psu. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην έπαιρνε καθόλου μη- χανικό δίσκο και απλά να είχε δυο θέσεις για ssd στη μπροστινή με- ριά, επάνω στο κάλυμα. Στη χειρότερη, ας είχε ένα μηχανικό δίσκο στην πίσω μεριά, στο μεγάλο ορθογώνιο κατά μήκος της μητρικής, κάτω από τους ssd. Τέλος, θεωρώ την τιμή του Define C mini τραγικά υψηλή. Όπως και το Define S, έτσι και αυτό δεν είναι για πάνω από 80 Ευρώ. Το S δεν είναι ούτε για πάνω από 70 Ευρώ αλλά λέμε τώρα. Επίσης, η τιμή του είναι χρηματιστήριο, 80 Ευρώ το πρωΐ, 95 το απόγευμα... Κατά τα άλλα δεν υπηρξε κάποιο θέμα. Η μητρική ήρθε με τελευταίο bios, οι μνήμες έπιασαν τα 3200 με αλχημίες, οι στροφές στους ανεμι- στήρες ορίστηκαν από το bios και σε idle είχε 28C με θερμοκρασία χώρου 20C. Γενικά δεν υπήρχε τρίξιμο ή συντονισμός. Τα Noctua Redux είναι εξαι- ρετικά και στο 20% πρακτικά δεν τα ακούς. Η Scythe επίσης εξαιρετι- κή σαν κατασκευή, εύκολη στην εγκατάσταση και αθόρυβη στο 20%. Ο Arctic αθόρυβος μεν στο 20% αλλά βγάζει διαφορετικό ήχο και ξε- χωρίζει από το υπόλοιπο σύνολο. Οι φωτογραφίες είναι της πλάκας. Αυτά :)
  11. Eaglos

    Patriot PV416G320C6K + Asrock B450m Pro4

    Καλημέρα. Άλλαξα θέση στις μνήμες από Α2/Β2 σε Α1/Β1. Το PC δεν έκανε καν post όπως αναμενόταν, και το bios γύρισε στο default χρονισμό. Όμως, όταν επανέφερα τις μνήμες στο Α2/Β2, μπή- κα bios και επέλεξα το XMP προφίλ, το πρόβλημα αυτοϊάθηκε και οι μνήμες πήγαν 3200. Ίσως να άλλαξα και θέσεις δτα dimm μεταξύ τους καθώς δεν συγκράτησα ποιό είχα βάλει αρχικά στην A2. Όπως και να 'χει, ευχαριστώ για το tip με το ticket στην asrock ? Μπορεί να κλειδώσει το θέμα.
  12. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Asrock B450m με 1.60 Bios + Ryzen 5 2600 Έχουμε τις μνήμες του θέματος οι οποίες, σύμφωνα με την Patriot, είναι συμβατές με Ryzen και δοκιμασμένες με την Asrock B350 και το XMP βάσει Patriot παίζει 3200 16-18-18-36. Το Taiphoon δείχνει Hynix Chip, single rank, μοντέλο H5AN8G8N?FR-TFC Οι μνήμες τοποθετήθηκαν στις θέσεις Α2 και Β2. Η μητρική της βλέπει ως 2133 από default. Το πρόβλημα είναι ότι ενεργοποιώντας το XMP και επιλέγοντας οποιαδήποτε ταχύτητα από 2400 μέχρι 3200, δεν αλλάζει το παραμικρό. Έβαλα χειροκίνητα τάση στο 1.350 και δοκίμασα manual ρυθμίσεις βάσει του dram calculator (AFR και MFR chipset) και πάλι δεν ξεκολλάνε από το 2133. Κάνω κάτι λάθος στο bios; Είναι δυνατόν να μην πάνε ούτε 2400; Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα. Μαζεύτηκαν τα κομμάτια, ευχαριστώ για το χρόνο και τις προτάσεις σας. Μόλις στηθεί θα ανεβάσω φωτό για να είναι ολοκληρωμένο το θέμα. Ευχαριστώ.
  14. Καλημέρα. Για 2600 ή 1700X σε stock συχνότητες, θα υπάρξει κάποια πρακτική διαφορά ανάμεσα στις παρακάτω ψύκτρες; http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-5-revb.html http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-5-pcgh-edition.html http://thermalright.com/product/aro-m14g/ Ευχαριστώ.
  15. Ειχα την εντυπωση οτι για Ryzen X βολευει μητρικη που να σου δινει επιλογή για vcore offset.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.