Jump to content



Προγραμμα scanning σε pdf πολλαπλων σελιδων


icy20

Recommended Posts

Παιδια αν ξερει καποιος καποιο προγραμμα που να σκαναρει σε pdf μορφη αλλα αν οι σελιδες που θελω να σκαναρω ειναι πανω απο 1 να μπορουν να γινονται 1 αρχειο pdf με ολες τις σελιδες μεσα. Το ΟΚΙ actkey που εχει το πολυμηχανημα μου μεσα δεν εχει κατι τετοιο. Οτι και να κανεις (εχω δοκιμασει μονο απο γυαλι) κανει τη μια σελιδα 1 pdf και τελος. Καποια βοηθεια?

Link to comment
Share on other sites

Naps2. Καταπληκτικό, μου έχει λύσει τα χέρια 2 χρόνια τώρα. Θα ασχοληθείς 5-10 λεπτά να φτιάξεις κάμποσα προφίλ για να σε καλύπτουν στις πιο συνηθισμένες σου σαρώσεις και ξένοιασες.

Link to comment
Share on other sites

Το NAPS2 το εχω χρησιμοποιησει και πραγματι κανει δουλεια αλλα δυστυχως δεν μου διαβαζει απο το ADF...

 

ΥΓ WTF το ξαναδοκιμασα τωρα (εχω αλλαξει μητρικη και εχει γινει format) και δουλεψε κανονικα. :)

Έγινε επεξεργασία από icy20
Link to comment
Share on other sites

Εγώ το δουλεύω εξ' αρχής με δυο βασικά προφίλ, ένα από τον τροφοδότη και ένα από το γυαλί. Και στον officejet 4500 και στον deskjet 3835 δουλεύει άψογα και από τον τροφοδότη και από το γυαλί και μάλιστα μέσω δικτύου (wifi ο dj, lan ο oj) και όχι usb. Αντιθέτως σε έναν παλιό wifi Lexmark, αν δεν τον έβαζες με usb, το naps δεν τον έβλεπε λόγω του ότι στην wifi λειτουργία του χρησιμοποιούσε κάποιο δικό το πρωτόκολλο και όχι WIA ή TWAIN.

Link to comment
Share on other sites

Οχι ολα ενταξει. Εγω με lan τον εχω. 2 προφιλ λοιπον ενα για γυαλι ενα για feeder και δουλευουν ολα κομπλε. Αν δεν μου το εγραφες να το ξαναδοκιμασω θα ειχα ταλαιπωρηθει χωρις λογο. Δεν ξερω ομως τι αλλαξε απο την τελευταια φορα που το ειχα δοκιμασει και δεν δουλευε...

Link to comment
Share on other sites

Ναι το φανταστηκα οτι υπαρχει προγραμμα που το κανει εκ των υστερων αλλα σιγα μην καθομουν να κανω διπλη δουλεια καθε φορα που θελω να σκαναρω πολλαπλες σελιδες. Ευχαριστω οπως και να εχει.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, εννοείται πως είναι προτιμότερο να κάνεις τη δουλεια μια φορά απλά το είπα ενημερωτικά για κάποιον που μπορεί να τον βολέψει. 

Το μεγάλο ατού του pdfcreator είναι πως δεν ενδιαφέρεται για το είδος του αρχείου. Δηλαδή, έχεις ένα word, ένα excel, ένα PDF και μια JPEG φωτό, θα σου κάνει πάλι την ένωση σε ένα μεγάλο PDF. 

Και πάλι το λέω απλά ενημερωτικά μήπως βολέψει κάποιον. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.