Jump to content



Ultrawide or 1440p | 144Hz gaming - That is the question


Recommended Posts

Γεια σας!

 

Διαβάζω συνέχεια για το πόσο διαφορετική εμπειρία ειναι το gaming στα 120+ fps και έχω φαγωθεί να το δοκιμάσω καιρό. Δυστυχώς δεν είχε κάποιος γνωστός μου τόσο γρήγορο panel να δοκιμάσω και επειδή τον Αύγουστο έφταξα PC και μου αρέσε αρκετά και η ιδέα του UW, το παράτησα το θέμα και πήρα μία Dell 3415W (δεν μπορούσα να δικαιολογήσω στον εαυτό το πολύ υψηλό κόστος της PG348Q) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

 

Πριν λίγο καιρό όμως πήρε ο κουμπάρος μου την PG348Q, ψήθηκα αρκετά με το gsync και ξαναμπήκα στο τριπάκι να την ψάξω. Tόσα λεφτά δεν δίνω για αυτή την ασχήμια για οθόνη που έχει βέβαια. Θα τα έδινα ίσως για την OMEN X35 της HP που λογικά Φλεβάρη θα είναι διαθέσιμη, αλλά θέλω να δω και πως είναι τα πολύ γρήγορα panel (144+) πριν κάνω την κίνηση μπας και μου την καρφώσει να πάω σε 27άρα 144-165hz.

 

Με το PC που έχω βγάζω 85-105 fps στα 3440Χ1440 στο Ultra, 115-130 fps στα 1440p | 16:9 (με μπάρες στο πλαι παίζοντας στην Dell) αλλά η οθόνη ειναι 60Hz και έχω tearing.

Εάν υπάρχει κάποιος που έχει 144-165Hz 1440p οθόνη και ψήνετε για ένα ΣΚ να τραμπάρουμε και να δοκιμάσει το UW experience μου στέλνει ένα μνμ και το φτιάχνουμε.

 

Δεν ξέρω τι λέτε και εσείς που παίζεται με τα γρήγορα panel. Είναι όντως τόσο αισθητή η διαφορά; Αξίζουν τα λεφτά τους; Γτ εγώ μπορώ να σας απαντήσω για το UW.

 

Ευχαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.