Jump to content


  • yanni
    yanni

    Omen X 35. Η πρώτη καμπύλη οθόνη της HP με Nvidia GSync

    Στην φετινή CES 2017, η HP επεδείκνυε την νέα της καμπύλη οθόνη Omen X 35. Η οθόνη αυτή, που απευθύνεται στους gamers, εκτός από καμπύλη είναι και Ultra Wide προσφέροντας μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, ενώ επιπλέον είναι και η πρώτη οθόνη της HP η οποία αξιοποιεί το Nvidia GSync, για απόλυτα ομαλή κίνηση, χωρίς stuttering και tearing στα γραφικά των παιχνιδιών.

     

    Η οθόνη έχει διαγώνιο 35'', αναλογίες 21:9 και χρησιμοποιεί panel τεχνολογίας AMVA+. Η ανάλυσή της είναι 2440x1440 και η καμπυλότητά της 1800R. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 100HZ, ενώ ο χρόνος απόκρισης που δίνει η HP για την οθόνη είναι 4ms. Όσον αφορά τα χρώματα, η HP ισχυρίζεται ότι η Omen X 35 είναι σε θέση να αποδώσει 16,77 εκατομμύρια καλύπτοντας το 100% του sRGB.

     

    OMEN_X_35_Curved_front angle.jpg

     

    OMEN_X_35_Curved_back.jpg

     

    HP Omen X 35 specs.jpg

     

    Η Omen X 35 διαθέτει DisplayPort 1.2 και HDMI 1.4 εισόδους εικόνας, USB HUB με τρεις USB 3.0 Type A θύρες, είσοδο ήχου αλλά και έξοδο ακουστικών. Απουσιάζουν πάντως τα ηχεία, μιας και οι αγοραστές μιας τόσο ακριβής οθόνης θα διαθέτουν πιθανόν πολύ καλύτερο ηχοσύστημα. Η οθόνη τοποθετείται στην κορυφή των μοντέλων που προσφέρει η HP με τιμή τα $1300. Η διαθεσιμότητά της αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο.

     

    Περισσότερα για την οθόνη μπορείτε να διαβάσετε εδώ(PDF αρχείο).

     

     

     

    Gaming-OMEN-X-35-Curved-1.jpg

     

    Gaming_OMEN_X_35_Curved_2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.