Jump to content



Google Search (Image) problem?


Recommended Posts

Καλησπέρα. 

Φανταζομαι οι περισσότεροι -αν οχι όλοι- έχει τύχει να κάνουμε αναζήτηση εικόνων απο το google.com, επιλέγοντας το tab "εικόνες". 

Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ενα "bug"?, κάτι τελος πάντως που δεν γινόταν πιο πριν και τώρα με ενοχλεί. 

Ας υποθέσουμε ότι κανω αναζήτηση μια λέξη κλειδί στο google.com. επιλέγω μετά το tab εικόνες και έπειτα μου βγάζει απο κάτω τα αποτελέσματα. κάνω κλικ σε μια εικόνα και την εμφανίζει με το μαύρο ασ πούμε πλαίσιο λίγο πιο μεγεθυμένη. Δίπλα λοιπόν απο την εικόνα που έχω ανοιχτή υπάρχει το "σχετικές εικόνες". Πατώντας απο εκεί  σε μια άλλη εικόνα , o browser κάνει ένα διπλό refresh για να εμφανίσει την όποια επόμενη εικόνα επιλέξω... 
Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; ξέρουμε τι είναι;

Link to comment
Share on other sites

Μου το έκανε σε ένα λαπτοπ και έναν σταθερο, που είχαν όμως τα ίδια windows, δηλαδή windows 10 LTSB.  Σε ένα λάπτοπ που μόλις το δοκίμασα (windows 10 enterprise) δεν το κάνει. 
Αν υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει windows 10 LTSB και μπορεί να δοκιμάσεια από chrome αυτο που περιέγραψα, ασ μας πει αν του το κάνει. 
Ευχαριστώ karmen1983.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.