Jump to content

Louris7

Premium Members
  • Posts

    1.153
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Louris7

  1. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσω να ρυθμίσω το όριο που θα δίνω πχ μέσω wifi στους υπολογιστές ώστε να μην μου "τρώνε" ίντερνετ. Το ρούτερ κλειδώνει στα 14kbps. Μπορώ για παράδειγμα να δίνω στο wifi μόνο 2-3 kbps και πώς; γιατί το Manual δεν με βοήθησε.
  2. Louris7

    Google Search (Image) problem?

    Μου το έκανε σε ένα λαπτοπ και έναν σταθερο, που είχαν όμως τα ίδια windows, δηλαδή windows 10 LTSB. Σε ένα λάπτοπ που μόλις το δοκίμασα (windows 10 enterprise) δεν το κάνει. Αν υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει windows 10 LTSB και μπορεί να δοκιμάσεια από chrome αυτο που περιέγραψα, ασ μας πει αν του το κάνει. Ευχαριστώ karmen1983.
  3. Καλησπέρα. Φανταζομαι οι περισσότεροι -αν οχι όλοι- έχει τύχει να κάνουμε αναζήτηση εικόνων απο το google.com, επιλέγοντας το tab "εικόνες". Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ενα "bug"?, κάτι τελος πάντως που δεν γινόταν πιο πριν και τώρα με ενοχλεί. Ας υποθέσουμε ότι κανω αναζήτηση μια λέξη κλειδί στο google.com. επιλέγω μετά το tab εικόνες και έπειτα μου βγάζει απο κάτω τα αποτελέσματα. κάνω κλικ σε μια εικόνα και την εμφανίζει με το μαύρο ασ πούμε πλαίσιο λίγο πιο μεγεθυμένη. Δίπλα λοιπόν απο την εικόνα που έχω ανοιχτή υπάρχει το "σχετικές εικόνες". Πατώντας απο εκεί σε μια άλλη εικόνα , o browser κάνει ένα διπλό refresh για να εμφανίσει την όποια επόμενη εικόνα επιλέξω... Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; ξέρουμε τι είναι;
  4. Καλησπέρα. Πραγματικά είναι ένα ψυχαναγκαστικό "προβλημα" που δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όπως λέω και στο τίτλο για κάποιο λόγο, πλέον δεν με "ειδοποιεί" το κινητό όταν κάποιος στέλνει μήνυμα στο FB. Δεν κάνει αυτόν το χαραχτηριστικό ήχο παρά μόνο εμφανίζει το κοκκινάκι στο εικονίδιο της εφαρμογής. όλα ξεκίνησαν βασικά μετά απο μια αναβάθμιση που έκανε χθες. τουλάχιστον έτσι νομίζω. Έχω κάνει hard reset, εγκατάσταση ξανα των εφαρμογών. Σας παρακαλώ έχει κανείς να προτείνει κάποια λύση και τι στο καλό μπορεί να είναι; φίλος με το ίδιο κινητό, ίδια version στις εφαρμογές δεν έχει πρόβλημα. πραγματικά πάω "να σκάσω" που δεν μπορώ να βρω τι φταίει.
  5. Louris7

    HP Omen ή Lenovo Y50 γνώμες

    Ακριβώς έτσι σκεφτηκα όπως και εσύ και πήρα το Lenovo.. φαίνεται πάρα πολύ καλό. Ε, εντάξει η ανάλυση 4κ όχι ότι θα είναι τέλεια, δηλαδή ότι θα αντέχει τα παιχνιδια αλλά ας υπάρχει. Κατά τα άλλα φαίνεται μιααα χαρά! και στα παιχνιδια. Μόνο τα 8.1 windows με χαλάνε αλλά ίσως φύγουν και πάω στα 7 με τον ssd Που λέω αργότερα να αγοράσω..
  6. Απλά και γρήγορα.. Ποιό απο τα δύο θα προτιμούσατε;; αξίζει η διαφορά στην τιμή τους; http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/147729-hp-omen-gaming http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/145479-lenovo-y50-70
  7. Louris7

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Dayz..
  8. Louris7

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Αυτό με τις μετοχές είναι πολύ γελοίο. Εχω βάλει τα λεφτά σε μια μετοχή... ασ πουμε οτι ειναι Τρίτη. έχει πτώση και είναι -ενδεικτικά- στα 20$.. Έρχεται Τετάρτη και πάλι έχει πτώση..-ενδεικτικά 15$- στο σχεδιάγραμμα όμως μου βγάζει ότι την προηγούμενη μέρα είχε αυξηθεί -πχ ήταν 50$-.. Τι βλακεία είναι αυτό; αφού το παρακολουθούσα και ήταν πάλι αρνητικό ή τελος πάντων πολύ πιο χαμηλά απο αυτό που δείχνει...
  9. Louris7

    The iPad thread

    1- ifile 2- avplayerHD (βαλε κατευθειαν τα αρχεια οπως ειναι δεν χρειαζεται μετατροπη τα παιζει ολα) 3- δεν ξερω... 4- avplayerHD
  10. Louris7

    Official Windows 7 Thread

    Ναι μονο αυτο εχω δει σαν λυση αλλα δεν το θελω... Σαν bug δεν ειναι ομως?
  11. Louris7

    Official Windows 7 Thread

    Πωπω πολυ βλακεια αυτο... Μονο αμα εχεις μονιμως τους δισκου ς σε λειτουργεια κλεινει αμεσως...
  12. Louris7

    Official Windows 7 Thread

    Πως γινεται οταν παω να κλεισω το πισι, να μην περιμενω την ενεργοποιηση των δισκων που εχουν τεθει σε αναμονη? δεν γινεται να σβησει αμεσως? τι πηγαινει και ελεγχει κ τους δινει ρευμα απο την στιγμη που ειναι κλειστοι?
  13. Louris7

    How to: Disk Cloning

    ^^^ α ναι και αυτο δηλαδη απο εναν δισκο να μεταφερουμε σε raid 0...
  14. Louris7

    How to: Disk Cloning

    Δεν μπορω δηλαδη σε ολο τον καινουργιο να κανω restore?? χωρις partition Κτλπ... να κανω bachup τον Χ δισκο και να τον βαλω σε ενα αλλον ο οποιος ειναι μεγαλυτερος του Χ σε Gb.... ? Σορρυ , απλα δεν το χω καταλαβει..
  15. Louris7

    How to: Disk Cloning

    Υπαρχει αλλο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια? Αν το σεναριο λεει απο μικροτερο δισκο , να μεταφερω windows 7 x64 σε μεγαλυτερο ssd, παλι χρειαζεται resize κτλπ??
  16. Louris7

    The iPad thread

    ΦΙλε υπαρχει tichu?????
  17. Louris7

    The iPad thread

    Για μενα το MultiBong ειναι το καλυτερο..
  18. Louris7

    The iPad thread

    Εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει μεσω wi-fi με το ifile, απο firefox 7????
  19. Louris7

    The iPad thread

    Κατεβαστε το soundhound. Περα το οτι βρισκει τα τραγουδια τελεια, εχει και τους υποτιτλους των τραγουδιων!!!τους παιζει live ,συγχρονισμενα!! Το εχουν κανει τελειο!! Επισης για ραδιο, το tuneIn radio, απλα τα σπαει, εχει απο ολο τον κοσμο ,!!
  20. Louris7

    The iPad thread

    Φορτιζει απλα λεει οτι δεν φορτιζει....Δεν το χω μετρησει να σου πω την αληθεια. αλλα περιπου , ετσι αυθαιρετα σου λεω ~3 ωρες.
  21. Louris7

    The iPad thread

    Η Adobe αποφάσισε να δώσει υποστηρίξει για flash στο iOS μέσα από ένα άμεσο transcoding. Η τελευταία έκδοση του Flash Media Server, έκδοση 4.5 παρέχει νέες δυνατότητες που θα επιτρέψουν την αναπαραγωγή Flash video από τις iOS συσκευές. Χάρη στο “on demand repackaging” για το Flash και το iOS μέσω δυναμικού HTTP ή Live streaming η τελευταία έκδοση του Flash Media Server θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να δούνε flash στις iOS συσκευές τους. "Οι εκδότες τώρα μπορούν να απλουστεύσουν την δημοσίευση των videos. Αυτό επιτυγχάνετε στέλνοντας το video με τον Adobe Flash Media Server 4.5 οποίος παρέχει υποστήριξη για HLS, εξαγωγή του καναλιού με τον ήχο, ζωντανό DVR/PVR όταν αυτό ζητηθεί το οποίο μπορεί να μετατρέψει το video ώστε να είναι συμβατό με την συσκευή μας, δηλαδή σε HTML5. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να στείλετε τα δικά σας περιεχόμενα σε flash format με το HDS παρά το HLS, το οποίο φυσικά είναι συμβατό με τις iOS συσκευές." Προφανώ αυτή η κίνηση δεν θα φέρει την πλήρη τεχνολογία του flash στο iPhone και στο iPad, αλλά προσφέρει μια εύκολη εναλλακτική για αυτούς που θέλουν να έχουν στο internet και τα δύο format αρχείων (Flash και HTML5). Η GigaOM αναφέρει επίσης ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα μειώνεται μεγάλο ποσοστό από την μπαταρία και το flash δεν θα είναι buggy όπως σε πολλές φορητές συσκευές. πηγη:http://9to5mac.com/2011/09/09/adobe-brings-flash-support-to-ios-with-flash-media-server-4-5/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+9To5Mac-MacAllDay+%289+to+5+Mac+-+Apple+Intelligence%29
  22. Louris7

    The iPad thread

    Οχι Normal...
  23. Louris7

    The iPad thread

    Μερικα προγραμματα και απο εμενα.... Games: -NBA JAM -MULTIPONG (game για 4 ατομα ταυτοχρονα) -9mm -New York -Football -Gas Tycoon 2 -Rosecliff -Galcon Applications Home 3D DocsToGo AVPlayer HD (τελειο για αναπαραγωγη βιντεο) iFile
  24. Louris7

    Tablet PC's

    ναι θα κανει. μεσω ifile τα αρχεια τα περναω αν δεν τα κανω με το itune και το Usb απο το ifile θα το δεις.
  25. Louris7

    Tablet PC's

    To ipad θα το παρεις για να αδειασεις τις φωτογραφιες απο τις διακοπες? τοτε δεν θελεις usb θελεις card reader. 5 in1Camera Connection Kit IPad1/2 USB SD Combo adapter | eBay ενα παραδειγμα ειναι αυτο. το θεμα ειναι ο,τι κανει να το κανει σωστα. Και ομολογω, οτι το κανει πολυ σωστα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.