Jump to content



865pe και υψηλές θερμοκρασίες


psyber

Recommended Posts

hi guys!εχω τη μητρική 865pe neo 2 της MSI.δε μπορώ να πώ ειναι πολύ καλή και σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημέμος.Ωστόσο το northbridge μου δίνει περίεργες θερμοκρασίες αν και εχω αλλάξει 2-3 ψύκτρες.μαλλον ο σένσορας ειναι προβληματικός. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα¨?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω γιατι αλλα μολις ειδα τον τιτλο ειχα μια σιγουρια οτι προκειται για MSI.

Χτυπαει 50αρες το northbridge σου ε?? Κοινο προβλημα... Ομως there is no northbridge sensor!!!

Οποτε μην πανικοβαλλεσαι.

Link to comment
Share on other sites

οταν λεω περιεργες εννοω οτι οταν π.χ. η ψυκτρα ειναι συνδεδεμενη με το mobo μου δινει 60 c ενω οταν την ξεσυνδέω πεφτει στους 54 χωρις ομως να αυξήσω στροφές ή οτιδήποτε.aggelopas ειναι συχνό στις msi να ειναι χαλασμένος ο σενσορας του nb;ενας φίλος μου εχει το ιδιο chipset σε asus και βαραει και σαυτόν 60ρες...

Link to comment
Share on other sites

Αν κοιταξεις στο φορουμ της MSI ενα παληκαρι-μοντερατορ εκει εχει φτιαξει ενα οδηγο για τα ΝΕΟ 2 μομπος.Εκει λεει οτι δεν υπαρχει σενσορας.

Και εκτος αυτου ολοι με αυτες της μητρικες το ιδιο προβλημα εχουν.

Τωρα αυτο που λες που πεφτει η θερμοκρασια σου δεν μπορω να το εξηγησω.

Link to comment
Share on other sites

Όπως είπαν και οι άλλοι, δεν υπάρχει σένσορας στο nb οπότε don't worry. Και εμένα στην αρχή τέτοια μου έβγαζε και σκεφτόμουν να πάρω μια swiftec των 50 όμως ανακάλυψα οτι δεν έχει σένσορα... :p Ένα bios update θα λύσει το πρόβλημα... Πρόβλημα... Τέσπα. Ενωώ οτι θα βγάλει το NB Temp από το bios και το core center...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.