Jump to content


Πολλές (άνω των 2) κάρτες ήχου σε PC ταυτόχρονα.


Recommended Posts

Επειδή δεν έχω την δυνατότητα (λόγω έλλειψης καρτών ήχου) να συνδέσω 3 και πάνω κάρτες ήχου σε PC. Μήπως κάποιος το έχει κάνει; ή μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει; Σίγουρα δύο κάρτες ήχου παίζουν και το έχω κάνει ήδη στο PC μου. Χρησιμοποιώ την on board και μία SoundBlaster128 ταυτόχρονα και γράφω από το line in της καθε μιάς ταυτόχρονα. Αν βάλω τρίτη όμως ή τέταρτη κάρτα; Θα παίξει ή θα έχω conflicts με DMA/IRQ?

Link to comment
Share on other sites

Για να λές DMA/IRQ υποθέτω εχεις κάποιον παλιό υπολογιστή. Στην οποία περίπτωση το πρόβλημα με τους εν λόγω πόρους μπορεί να σου εμφανιστεί ανεξάρτητα απο συσκευές.

Αυτο στο λέω γιατι ο υπολογιστής ειναι device-agnostic. Απο την στιγμή που το λειτουργικό έχει το κατάλληλο management για πολλαπλές συσκευές ήχου, τον υπολογιστή δεν τον ενδιαφέρει ουτε το πόσες, ουτε το τί κάρτες είναι.

 

Για να σου απαντήσω, δεν βλέπω λόγο γιατι το μηχάνημα σου να μην μπορέσει να δουλέψει 3-4-5 κάρτες ήχου αν μπορέσεις να διαχειριστείς τους πόρους. Ενδέχεται να χρειαστει να το κάνεις χειροκίνητα αλλα δεν ειναι αποτρεπτικό, ούτε αδύνατο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.