Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 12, 2017 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Αν είναι εύκολο όλοι να έχουμε το ίδιο όνομα in-game και στο discord τουλάχιστον για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι!! Αν βέβαια στο γίνετε να βάλετε και κάτω από το παρατσούκλι σας στο thelab το πραγματικό σας όνομα ακόμα καλύτερα!!! Όχι τίποτα είμαστε μπόλικοι ζωή να έχουμε και με αρκετά νέα άτομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Φεβρουάριος 13, 2017 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2017 Καλημέρα, και εγώ δεν έχω θέμα. Θα ήθελα με porsche cayman gt4 να είμαι και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Φεβρουάριος 14, 2017 #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Βάλαμε όνομα και εμείς: Brake Hard (αν και εγώ ως τώρα Break Hard το αυτοκίνητο έχω κάνει όχι, δεν πέθανα στα γέλια μόνος μου στο PC ενώ το γράφω αυτό... καθόλου) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 15, 2017 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 O @khr1s παρακαλείται να μπει για ένα γύρο στο server ή να μου στείλει το steam guid του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolas Sar Drs Φεβρουάριος 15, 2017 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 (edited) Καλησπερα..περιμενω απαντηση απο τον @Lazy Dog ,εχω μιλησει με τον @4WNikos και ειπαμε να παρουμε το ιδιο αμαξι το porsche cayman gt4, ως αρχαριοι που ημαστε,πιστευω να μην δημιουργει καποιο θεμα αυτο...αν τυχον δημιουργει να το κανονισουμε να αλλαξουμε, οσο για το ονομα της ομαδας ειπαμε να την ομονασουμε THE BEST ,χωρις να εχει συμμετασχει στην προταση του οvoματος ο Lazy dog..!! Ευχαριστω..!!! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 15, 2017 από Nikolas Sar Drs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Φεβρουάριος 15, 2017 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 10 minutes ago, Nikolas Sar Drs said: ,εχω μιλησει με τον @4WNikos και ειπαμε να παρουμε το ιδιο αμαξι το porsche cayman gt4, ως αρχαριοι που ημαστε,πιστευω να μην δημιουργει καποιο θεμα Αν θέλετε να σας βάλουμε και κανένα αμάξι εκτός λίστας ρε παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 15, 2017 Author #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 5 minutes ago, Nikolas Sar Drs said: Καλησπερα..περιμενω απαντηση απο τον @Lazy Dog ,εχω μιλησει με τον @4WNikos και ειπαμε να παρουμε το ιδιο αμαξι το porsche cayman gt4, ως αρχαριοι που ημαστε,πιστευω να μην δημιουργει καποιο θεμα αυτο...αν τυχον δημιουργει να το κανονισουμε να αλλαξουμε, οσο για το ονομα της ομαδας ειπαμε να την ομονασουμε THE BEST ,χωρις να εχει συμμετασχει στην προταση του οvoματος ο Lazy dog..!! Ευχαριστω..!!! OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Φεβρουάριος 15, 2017 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Πάρτε κι ένα φρέσκο hot lapaki με την Ferrari 458 GT2 (2.20.8χχ) :-) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 15, 2017 Author #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Τελικές ομάδες. @Nikolas Sar Drs @4WNikos μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις στο discord αποφασίσαμε να τους έχουμε στα races ως ανεξάρτητους οδηγούς με Porsche Cayman GT4, χωρίς δυνατότητα να σκοράρουν πόντους. Καθώς είναι αρκετά νέοι στο άθλημα ας τρέχουν χωρίς άγχος για την εμπειρία. Ομάδα: HRA Hellenic Racing Agency Porsche 919 2016 Akis Corvette C7R GTE Fatalara Porsche Cayman GT4 Tasosmich Ομάδα: TDK Porsche 919 2016 Thodoris Corvette C7R GTE Dimitris Pappas Porsche Cayman GT4 aKosmas Ομάδα: Brake Hard Porsche 919 2016 Lylankor Ferrari 458 GT2 Poloman Porsche Cayman GT4 Khr1s Ομάδα: Gepard Racing Team Porsche 919 2016 Sosna Ferrari 458 GT2 Arkoudadis Porsche Cayman GT4 Angelnick Ομάδα: Racegasm Porsche 919 2016 Stelios Porsche Cayman GT4 Wargasm Ferrari 458 GT2 Anthemius Ομάδα: Golden Oldies Porsche 919 2016 Faust Ferrari 458 GT2 Rapidfast Porsche Cayman GT4 Geof1 Ομάδα: Red Planet Porsche 919 2016 Liakjim Corvette C7R GTE Aristeidis Porsche Cayman GT4 Bill123 Ομάδα: Smells Like Team Spirit Corvette C7R GTE Oxide Porsche 919 2016 Johnny GTR Porsche Cayman GT4 Jumaru99 Ομάδα: W indscreen W ipers R Ferrari 458 GT2 Uhu Porsche 919 2016 Manos Papangleou Porsche Cayman GT4 Mr. Rous Οδηγοί χωρίς ομάδα: Porsche Cayman GT4 Nikolas Sar Drs Porsche Cayman GT4 4wNikos Porsche Cayman GT4 Lazy Dog (περιμένω επιβεβαίωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 15, 2017 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Θα πρότεινα τα παιδιά να κάνουν αγώνες με AI cars του cup από 5-6 από κάθε κατηγορία ώστε να δουν πως είναι να σε πλησιάζει ένα πολύ γρηγορότερο αμάξι.Δεν θα έχουν πόντους αλλά λόγω απειρίας να μην προκαλέσουν πρόβλημα στους άλλους. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 15, 2017 Author #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Το συζητήσαμε στο Discord με τα παιδιά, αν δούμε οτι δημιουργείται θέμα θα δράσουμε αναλόγως 10 minutes ago, liakjim said: Θα πρότεινα τα παιδιά να κάνουν αγώνες με AI cars του cup από 5-6 από κάθε κατηγορία ώστε να δουν πως είναι να σε πλησιάζει ένα πολύ γρηγορότερο αμάξι. Δεν θα έχουν πόντους αλλά λόγω απειρίας να μην προκαλέσουν πρόβλημα στους άλλους. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 (edited) Ολα ωραια, ολα καλα αλλά να μαθω τελικα πιο αμαξι θα εχω για να προλαβω να κανω κανα-δυο γυρους Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2017 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 16, 2017 Author #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 (edited) 6 minutes ago, Lazy Dog said: Ολα ωραια, ολα καλα αλλά να μαθω τελικα πιο αμαξι θα εχω για να προλαβω να κανω κανα-δυο γυρους Ποιος ξέρει, ίσως και να έχει αναφερθεί ήδη Πώρσα Τζι Τι Φόρ Κλαμπσπώρτ. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2017 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 @Stelios F. μιλας με γριφους γεροντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 16, 2017 Author #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 2 minutes ago, Lazy Dog said: @Stelios F. μιλας με γριφους γεροντα Clicky clicky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 Για να μπω πρεπει να διαλεξω αυτοκινητο Προειδοποιω οτι με Cayman ΔΕΝ τρεχω με την καμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 @Stelios F. τωρα ειδα το edit σου... Αλλαξε μου αυτοκινητο, δεν τρεχω με Cayman Αν δεν υπαρχει κατι αλλο διαθεσιμο τοτε δεν λαμβανω μερος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 Τοτενες σορυ αλλά δεν θα τρεξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 16, 2017 Author #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 1 minute ago, Lazy Dog said: Τοτενες σορυ αλλά δεν θα τρεξω Κατανοητόν μάνα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 Ναι ρε, no worries. Καλους γυρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts