Jump to content

Lylankor

Premium Members
  • Posts

    387
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Lylankor

  1. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G. - Round #2 - Red Bull Ring - 24/6

    Δυστυχώς θα τον χάσω αυτόν τον αγώνα γιατί είμαι Ελλάδα για λίγες μέρες κ δεν κατάφερα να στήσω τιμονια κλπ στο pc του bro. Δε θα χάσω άλλον! Have fun!!
  2. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G. - Round #2 - Red Bull Ring - 24/6

    Από το practice χθές με @agiaka και Karafotia. Μπείτε και σήμερα για καμιά γύρα την ώρα του "επίσημου" practice αν είναι, έχει πλάκα ?
  3. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G.

    @akis_z80 @Billys αν δεν είναι γεμάτο το grid ελάτε ακόμα και σε 1-2 να μπορέσετε, εγώ κυρίως σαν ευκαιρία να μαζευτούμε λίγο περισσότεροι και να περάσουμε καλά το βλέπω.
  4. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G.

    Και ένα benchmark από το 1ο combo μετά από καμιά 20ρια γύρους ?
  5. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G.

    Εγώ τον 2ο ή τον 3ο μπορεί να χάσω. Πάντως όσο έχει χώρο το grid ακόμα και για 1-2 αγώνες να μπορεί κάποιος ας έρθει, δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα. Ίσα ίσα για την πλάκα μας τρέχουμε κυρίως οπότε όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ? Πιστεύω συμφωνούν και οι υπόλοιποι.
  6. Συμφωνώ και εγώ οτι το reverse grid το κάνει αρκετά πιο ενδιαφέρον (για εμένα τουλάχιστον). Και αν γίνει μλκια στον ένα αγώνα, υπάρχει και ο άλλος, δεν πάει χαμένο όλο το practice που έκανε ο καθένας. Επίσης είναι νομίζω καλύτερα να μην έχει αγώνα κάθε βδομάδα ώστε να είναι όλοι πιο άνετοι με practice και να μην κουράσει. Και 3-4 αγώνες φτάνουν από τη στιγμή που θα είναι διπλοί με το reverse, δηλαδή θα υπάρχει περιθόριο για να γίνουν πράγματα βαθμολογικά. Αν μαζευτεί κόσμος θα τρέξω, άντε να μην μπορέσω σε 1 από τους αγώνες. Τέλος, επειδή η μέρα θα καθορίσει τη συμμετοχή αρκετών, ας είναι ακόμα και εναλάξ μέρες από αγώνα σε αγώνα, ειδικά αν δούμε οτι ο κόσμος μοιράζεται σε 2 επιλογές. Νομίζω το να μην θα έχει κάποιος ελπίδες βαθμολογικά και να τρέξει μόνο τους μισούς αγώνες ξέροντας οτι θα έχει κόσμο και θα περάσει καλά, θα τον πειράξει λιγότερο από το να μην τρέξει καθόλου.
  7. Lylankor

    Ford Escort RS1600 @ Road America 06/05/2018

    Τελικά στο δρόμο της Αντλάντα ή της Αμερικής? Ο server είναι ακόμα America.
  8. Lylankor

    Assetto Corsa

    ^^ Τώρα έριξα μια ματιά, δυστυχώς πολύ πιθανό να μην έχω αρκετό χρόνο απο Απρίλη και μετά για τέτοιο πρωτάθλημα. Θα δούμε όταν ανακοινώσουν και περισσότερα.
  9. Δε ξέρω πόσοι τρέχετε στο GT3 πρωταθληματάκι που αναφέρθηκε πριν λίγο καιρό στο άλλο thread, αλλά είπα να βάλω ένα combo-πρώτη επαφή με τα αυτοκίνητα γιατί για πολλούς δεν υπάρχει χρόνος να τρέχουμε τα πάντα. (Κυρίως θέλω να δω πως κρατάνε τα λάστιχα σε μισάωρο γιατί δε θα κάτσω να το δοκιμάσω μόνος μου ) Βάζω πίστα που δεν είναι στο calendar για ευνόητους λόγους. Είναι τρίτη συνεχόμενη φορά που μπαίνει η Laguna αλλά πιστεύω δεν έχουμε κάνει αγώνα της προκοπής εδώ ακόμα. Περιμένω να μπούν και παιδιά εκτός thelab και να έχουν μια πρώτη επαφή με τα (κατά καιρούς χύμα στο κύμα) gathering μας. Για αυτούς απλά να πώ οτι ο αγώνας της Πέμπτης είναι συνήθως πιο χύμα και όσοι μπούν είναι συνηθως και με πολύ λίγο practice. TRACK: Laguna Seca CAR: Audi R8 GT3 , BMW Z4 GT3 , Ferrari 488 GT3 , Lamborghini Huracán GT3 , McLaren 650 GT3 , Porsche 911 GT3 R , Mercedes AMG GT3 , Nissan GT-R GT3 TIME OF DAY: 14:00 WEATHER: Clear AIR TEMP: 17 C° WIND: 0 km/hr WIND DIRECTION: - GRIP: 98% Setup: Free Tyre blankets: On Penalties : On Damage: 100% Χρόνοι: http://managerdc8.rackservice.org:50410/lapstat Πέμπτη 11/01/2018 21:00 PRACTICE: 75 λεπτά 22:15 QUALIFY: 15 λεπτά 22:30 RACE: 40 λεπτά Κυριακή (main event) 14/01/2018 19:00 PRACTICE: 75 λεπτά 20:15 QUALIFY: 15 λεπτά 20:30 RACE 1: 30 λεπτά 21:00 RACE 2: 30 λεπτά (Reversed Grid) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές)... Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ή Crew Chief for Assetto Corsa Επιβάλλεται η χρήση DISCORD με Push to Talk
  10. Lylankor

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Χθες γυρνούσα Αγγλία, την Laguna που μπήκε τις προηγούμενες βδομάδες την τρέξαμε (έγιναν οι αγώνες?) τελικά η να τη ξαναβάλω?
  11. Lylankor

    VR and all things related

    Και με 300 Ευρώ κάρτα γραφικών είσαι μια χαρά, απλά ρώτησες για value for money και σε αυτή τη περίπτωση με τα παραπάνω λεφτά παίρνεις σχεδόν αντίστοιχα παραπάνω επιδώσεις, που γενικά δεν ισχύει.
  12. Lylankor

    VR and all things related

    @Aris Teidis Amazon Αγγλία γενικά παίζει στις 350 λίρες (400euro?) με τα χειριστήρια. Πάρτα, ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να παίξεις, εκτός αν βρείς καμία ευκαιρία ~100 ευρώ κάτω μόνο για το headset. Είμαι Ελλάδα για τις γιορτές και πήγα και πήρα για το PC του αδερφού μου την MSI 1070ti που έχουν προσφορά στο πλαίσιο (529) γιατι είναι κάτω και από τιμές που τη βρίσκεις έξω και με τα 3 χρόνια εγγύηση που δίνουν σκέφτομαι ακόμα και να τη βάλω να κάνει mine cryptos, τουλάχιστον τώρα το χειμώνα που το ρεύμα που καίει ζεσταίνει το χώρο . Μπόρει να την πάρω Αγγλία και να μη του την αφήσω γιατί δύσκολα θα κρατήσω την 7970 μέχρι να βγεί επόμενη γενιά. Σε VR όσο παραπάνω είσαι από το min spec έχεις πράγματα να κερδίσεις γενικά.
  13. Lylankor

    G.G. Porsche GT3 Cup 2017 @ SPA !!!!!! 22/12/2017 !!!!!

    Μπήκα και έκανα 2-3 γύρους χθές, σπάνε νεύρα οι Porsche με τη συμπεριφορά τους μέχρι να ακουμπήσεις γκάζι. Βάλτε Laguna με ότι θέλετε μπας και μαζεύονται 2-3 online καμιά φορά. Καλύτερα από το να δοκιμάζουμε το bonus pack μόνοι.
  14. Lylankor

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται, αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες! Προσωπικά, θα ήθελα το grid να ήταν μεγαλύτερο γιατί είναι κρίμα για οποιονδήποτε που θέλει να τρέξει να μην χωρέσει. Οι modded official πίστες με περισσότερα boxes απλά χαλάνε λίγο από το ρεαλισμό γιατί κάποια από τα παραπάνω είναι σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο. Απλά πιστεύω θα δώσει σε όλους περισσότερες μάχες που κάνουν τους αγώνες πολύ πιο fun και λιγότερο hotlapping σε κάποιες περιπτώσεις. Έπρεπε ίσως το assetto να σε άφηνε να κάνεις assign πάνω από 1 αυτοκίνητο σε κάθε box όπως γίνεται σε μια ομάδα (@liakjim υπάρχει τέτοιο mod?)
  15. Lylankor

    G.G Silverstone GP - Lotus 3-11 - 17/12/2017

    Bug είναι, δεν έχει 1.2" στο 2ο sector μόνο, κάποια μαϊμουδιά έκανες
  16. Lylankor

    VR and all things related

    Εμένα πάλι στο iracing με χαλάει η παλέτα χρωμάτων και τα γραφικά μου φαίνονται χειρότερα...η μπορεί απλά να έχω συνηθίσει το AC.
  17. Lylankor

    G.G. Donington Park GP - 10/12/2017

    Ωραίο το combo, είχε ρυθμό, είχαμε και αξιοπρεπές grid! Ο 2ος αγώνας είχε κυρίως ενδιαφέρον για εμένα. Εκεί που έλεγα να ξεκινήσω προσεκτικά και βλέπουμε, κάποιος χτυπάει και μου φέρνει τον @Etern4L στο δρόμο μου και του σπάω και την δεξιά μεριά του αυτοκινήτου μαζί με το μπροστα δικό μου. Έκανα άλλο ένα γύρο αλλά έχανα και σε τελική και σε downforce μπροστά οπότε μπήκα στο τέλος του 2ου για επισκευές. Μετά πίεζα σχεδόν σε όλο τον αγώνα, το ptracker δε δουλεύει ποτέ τελευταία και δεν είχα ιδέα τι γίνεται, το έκανα update πριν μια βδομάδα κιόλας. Έπιασα στο τέλος τον Σταύρο στον τελευταίο γύρο που τον αρχίσαμε με λίγα δευτερόλεπτα να μένουν στο ρολόι
  18. Lylankor

    G.G. Donington Park GP - 10/12/2017

    Είχα αρχίσει με 7 φτερό πίσω γιατί μου γλιστρούσε όταν ήταν κρύα τα λάστιχα και το είχα αφήσει εκεί, το γύρισα σε default τελικά. Είχα και υπερστροφή στην έξοδο της 1η στροφής και μετά είχε και κάποια λάθη στο μεσαίο sector. Έκανα λίγο hotlap και τώρα, μικρότερα λαθάκια εδώ αλλά στους 3 γύρους λογικά έχει από τουλάχιστον ένα καθαρό πέρασμα σε κάθε στροφή https://ufile.io/j2szz
  19. Lylankor

    G.G. Donington Park GP - 10/12/2017

    @liakjim Done: https://ufile.io/66ogw Έχει 1-2 μικρολαθάκια, αν ζητήσεις και βίντεο και ξανατρέξω θα πέσει στο 1:26.xx
  20. Lylankor

    G.G. Barcelona Moto/ Ferrari F40 / 5/11/2017

    Εγώ έχω γυρίσει Ελλάδα για λίγο και δε θα μπορέσω Πιθανώς ούτε το επόμενο δηλαδή.
  21. Lylankor

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Οχι με κλήρωση μωρέ, να δωθεί το έπαθλο σε ομάδες, και όχι μόνο στη 1η. Να μοιραστεί ώστε αυτοί που είναι οριακά πάνω από τη μέση να παίρνουν τα λεφτά τους πίσω και ας μην πάρουν πολλά οι πρώτοι. Αν έχουμε 10 ομάδες και δώσουμε από 1 ευρώ πχ να πάει 3.5 / 2.5 / 1.8 / 1.3 / 1 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0. Ή και με ακόμα λιγότερα για τους πρώτους και να μοιραστούν περισσότερο. Αν μοιραστούν και οι ομάδες καλά, μια χαρά θα είναι. Και φυσικά όσοι θέλουν δεν δίνουν τίποτα, θα βαθμολογούνται κανονικά απλά δε θα μετράει ή τελική τους κατάταξη για το έπαθλο.
  22. Lylankor

    G.G. Okayama GP/Tatuus FA01 22/10/2017

    Πωωω κοίτα πόσο γρήγορα μου ξεκόλλησε εκεί, το είχα στο νου μου αλλά είναι και η εσωτερική εκεί που αλλάζει η κλίση απότομα :S Τώρα που βλέπω που είσαι μπορούσα και να ανοίξω κανονικά. Θα μπορούσε να είναι από τους πιο ωραίους αγώνες γμτ γιατί είχαν καλό ρυθμό όλοι. Μετά από αυτό στον 1ο αγώνα κοιμήθηκα κανονικά ενώ προσπερνούσα τον @konnos και χίλια συγνώμη πραγματικά. Σπασμένα ψαλίδια κλπ, ήμουν και στην αρχή του γύρου, έκανα return to pits και πάλι από την αρχή. Δε με άφησε να τερματίσω τον 1ο αγώνα ενώ ήμουν στο τελευταίο γύρο και έκανε time out. Ίσως δε με περίμενε γιατί είχα κάνει return to pits? Δε με χάλασε και πολύ γιατί θα ξεκινούσα μαζί με Άκη, Δημήτρη κλπ. Και είπα να το πάω πολύ safe αυτή τη φορα... κούνια που με κούναγε . Κάποιος γύρισε στο τέλος του γύρου και δεν κατάλαβα αρκετά νωρίς αν έχει μπλοκάρει τροχούς και θα συνεχίσει όπως πάει η αν δε πατάει φρένο και θα αλλάξει πορεία, έγινε το 2ο... και πάλι σπασμένα ψαλίδια κλπ. Repair αυτή τη φορά και βγήκα ακριβώς ένα γύρο πίσω κάπου 4ος (εκεί που ήμουν περίπου?). Λέω δε πειράζει, θα τρέξω τον αγώνα σαν να είμαι μαζί τους , έγραψα δλδ τις μπλε σημαίες εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ελπίζω να μην εκνεύρισα κάνενα. @Oxide Burnedbrain είχε πολύ καλό ρυθμό και κυρίως ήταν πολύ σταθερός και τα repairs του πρέπει να τελείωσαν αρκετά πιο γρήγορα από τα δικά μου. Τον έφτανα σιγά σιγά και τον έπιασα προς το τέλος. Αφού πέρασα αφαιρέθηκα για λίγο και αντί να αφήσω λίγο γκάζι στην έξοδο της τελευταίας στροφής πήγα χόρτα. Όταν ξαναέφτασα πάλι δε κατάφερα να αποφύγω τον @konnos που είχε κάνει τετακέ... αλλά πραγματικά δε πειράζει, το μόνο που έχασα σε εκείνο το σημείο είναι άλλος ένας γύρος μάχη με @Oxide Burnedbrain. Και πάλι φτου... όσο καλό και σταθερό ρυθμό είχα σε αυτούς τους αγώνες άλλο τόσο γκαντεμιά και απροσεξία. Πραγματικά πιστεύω θα ήταν ωραίο αυτοκίνητο για cup.
  23. Lylankor

    G.G. Okayama GP/Tatuus FA01 22/10/2017

    Το FOV πιστεύω είναι κυρίως θέμα συνήθειας, εγώ σε 22" οθόνη με ~55 έπαιζα μέχρι πριν κάποιους μήνες που άρχισα να τρέχω με το Vive , όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω. Γενικά σε όλα τα παιχνίδια προτιμάω να μπορώ να δώ τι γίνεται γύρω μου όσο μπορώ. @bill123 από γραμμές καλά είσαι, χάνεις κάποια apex αλλά όχι για πολύ και αυτά πιστεύω τα καταλαβαίνεις και εσύ. Άλλα σημεία που βλέπω οτι χάνεις είναι σε εξόδους στροφών που ανοίγεις τη γραμμή σου απλά για να την ανοίξεις και όχι γιατί το αυτοκίνητο σε βγάζει μέχρι έξω, δηλαδή όποτε βλέπεις οτι μπορείς να στρίψεις περισσότερο από ότι χρειάζεται σημαίνει οτι μπορούσες να πηγαίνεις πιο γρήγορα. Επίσης μετά και από τις 2 φουρκέτες στην προετοιμασία για την επόμενη με 3η (0:53 στο βίντεο σου 0:50 στο δικό μου) και με 2α (1:10 και 1:08 αντίστοιχα), το τιμόνι δε πρέπει να ισιώσει. Δηλαδή στην έξοδο συνεχίζεις να στρίβεις μέχρι να είσαι στην καλύτερη δυνατή θέση για να μπείς στην επόμενη στροφή και το τιμόνι πάει από τη μία στην άλλη κατευθείαν. Αυτό ισχύει και σε όλα τα S, εκτός αν χρειάζεται να φρενάρεις ανάμεσα στις 2 στροφές, που με αυτό το αυτοκίνητο πάλι δε θα είχες πρόβλημα. Εδώ βέβαια ισχύει πάλι αυτό που είπα πριν, η γραμμή δεν είναι αυτοσκοπός. Εδώ είμαι με 11-6 ή 12-7 φτερό και ένα click κάτω στο diff coast (πρέπει να ανέβασα και το brake balance 1% αλλά πολλές φορές το κάνω και από μέσα αυτό) είχα προσπαθήσει να πειράξω και τα camber αλλά γύρισα στα default προς το παρόν. Από το qual τη Πέμπτη:
  24. Lylankor

    G.G. Okayama GP/Tatuus FA01 22/10/2017

    Εγώ γενικά είμαι της άποψης να τρέχουμε με fixed setup, ειδικά τη στιγμή που τρέχουμε με άλλο αυτοκίνητο κάθε εβδομάδα. Ξέρω οτι το setάρισμα είναι μέρος του sim-racing και για να γίνεις καλύτερος πρέπει να ασχοληθείς και με αυτό, αλλά καλύτερα να το αφήσουμε για τα cups που έχουμε ένα αυτοκίνητο για παραπάνω απο 1 αγώνα και έχει νόημα να εμβαθύνεις λίγο. Πολλοί δεν έχουν το χρόνο να κάνουν practice και να ασχοληθούν και με το setup, και στο κάτω κάτω είναι πιο δύσκολο για κάποιον λιγότερο έμπειρο να πειραματιστεί και να βελτιώσει το setup γρήγορα απο βδομάδα σε βδομάδα τη στιγμή που ούτε οι γραμμές του δεν προλαβαίνουν να σταθεροποιηθούν σε κάθε combo. Φτάνει δηλαδή στο σημείο να βελτιώνει λιγότερο και τα υπόλοιπα (καθαρή οδήγηση, αγωνιστική συμπεριφορά κλπ) αναλώνοντας χρόνο για κάτι που για να βελτιωθεί, υπο αυτές τις συνθήκες, θέλει πολλές ώρες κάθε βδομάδα. Επίσης η αίσθηση του να τρέχεις και να μην ξέρεις πόσα από αυτά τα 1.5 ή 2.5 δευτερόλεπτα είναι από οδήγηση και πόσα από το στήσιμο θα σε τρώει όπως και να έχει (εμένα τουλάχιστον και είναι ο μόνος λόγος που θα ασχοληθώ με στήσιμο αν δώ οτι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια, κατά τα άλλα είναι λίγο κάτεργο). Αν μου πείτε οτι σε κάποια αυτοκίνητα το default είναι μάπα τότε ας γίνονται και μικρές αλλαγές όπου χρειάζεται, η ακόμα καλύτερα να μένουν 1-2 πράγματα open (τώρα πχ θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο τα φτερά free, τα λάστιχα, πιέσεις και καύσιμο μπορούν να είναι πάντα κλπ). Προσωπικά το hotlapping μου αρέσει αλλά περισσότερο από όλα θέλω να είμαι σε θέση να μπορώ να τρέξω κοντά, να ανταλάξω λίγη μπογιά και να κάνω δύσκολη τη ζωή όποιου βρεθώ δίπλα δίπλα στη πίστα και ξέρει τι κάνει με το αυτοκίνητο . Πιστεύω το πιο σημαντικό για να μπορείς να τρέξεις και να το ευχαριστηθείς πραγματικά είναι να εξοικειωθείς με το αυτοκίνητο και να νιώθεις οτι το ελέγχεις. Φαντάζομαι αυτό εννόεί και ο @sosna όταν μιλάει για τερματισμό χωρίς λάθη. Γιατί τότε ακόμα και τα λάθη θα είναι συνήθως μικρά και οι επαφές, όπως είπα πριν, αναλαγές μπογιάς που απλά προσφέρουν στην εμπειρία. Η εμπειρία της Κυριακής δηλαδή πιστεύω θα ήταν καλύτερη για όλους αν αφήναμε τα setups για εκεί που έχει περισσότερο νόημα.
  25. Ε αφού με το Θοδωρή όταν τα δοκιμάσαμε συμφωνήσαμε οτι ήθελε καμιά 30ρια το bmw και 0 η alfa. Ναι, για την επαφή εγώ κυρίως σταμάτησα γιατί νόμιζα οτι έφταιγε το net μου, αφού το αυτοκίνητό μου δε το ένιωσα να κουνιέται καθόλου. Από την άλλη ναι μεν άφησα χώρο αλλά άφησα χώρο σύμφωνα με τη δικιά μου γραμμή που στην parabolica μπαίνω προς το apex με φρένα, μπορεί η κανονική σου γραμμή να είναι φρένα ίσια και turn in πιο μετά. Απλά χάσαμε τη μάχη που θα έιχαμε με τον Άκη μετά λογικά. Τα med που έβαλα πάντως ήταν λάθος, δεν τα είχα δοκιμάσει απλά έβλεπα τα soft να κιτρινίζουν στον 5ο-6ο γύρο και πήγα να κάνω τον έξυπνο Τελικά και τα med τρώγονταν σχεδόν το ίδιο, κόκκινα ήταν στο τέλος. Τον 2ο αγώνα δεν θα προλάβαινα να τον τελειώσω με τίποτα γιατί είχα μια υποχρέωση σήμερα δυστυχώς @fatalara @liakjim Εγώ με default και 1-1 φτερό ήμουν και στα φρένα δεν είχα μεγάλο πρόβλημα πάντως. Απλά αν έμπαινες με λίγο περισσότερα μετά η συμπεριφορά του ABS έστελνε το αυτοκίνητο λίγο όπως νάναι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.