Jump to content

Lylankor

Premium Members
  • Posts

    387
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.585 Εμφανίσεις προφίλ

Lylankor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G. - Round #2 - Red Bull Ring - 24/6

    Δυστυχώς θα τον χάσω αυτόν τον αγώνα γιατί είμαι Ελλάδα για λίγες μέρες κ δεν κατάφερα να στήσω τιμονια κλπ στο pc του bro. Δε θα χάσω άλλον! Have fun!!
  2. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G. - Round #2 - Red Bull Ring - 24/6

    Από το practice χθές με @agiaka και Karafotia. Μπείτε και σήμερα για καμιά γύρα την ώρα του "επίσημου" practice αν είναι, έχει πλάκα ?
  3. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G.

    @akis_z80 @Billys αν δεν είναι γεμάτο το grid ελάτε ακόμα και σε 1-2 να μπορέσετε, εγώ κυρίως σαν ευκαιρία να μαζευτούμε λίγο περισσότεροι και να περάσουμε καλά το βλέπω.
  4. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G.

    Και ένα benchmark από το 1ο combo μετά από καμιά 20ρια γύρους ?
  5. Lylankor

    Summer Cup 2018 by G.G.

    Εγώ τον 2ο ή τον 3ο μπορεί να χάσω. Πάντως όσο έχει χώρο το grid ακόμα και για 1-2 αγώνες να μπορεί κάποιος ας έρθει, δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα. Ίσα ίσα για την πλάκα μας τρέχουμε κυρίως οπότε όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ? Πιστεύω συμφωνούν και οι υπόλοιποι.
  6. Συμφωνώ και εγώ οτι το reverse grid το κάνει αρκετά πιο ενδιαφέρον (για εμένα τουλάχιστον). Και αν γίνει μλκια στον ένα αγώνα, υπάρχει και ο άλλος, δεν πάει χαμένο όλο το practice που έκανε ο καθένας. Επίσης είναι νομίζω καλύτερα να μην έχει αγώνα κάθε βδομάδα ώστε να είναι όλοι πιο άνετοι με practice και να μην κουράσει. Και 3-4 αγώνες φτάνουν από τη στιγμή που θα είναι διπλοί με το reverse, δηλαδή θα υπάρχει περιθόριο για να γίνουν πράγματα βαθμολογικά. Αν μαζευτεί κόσμος θα τρέξω, άντε να μην μπορέσω σε 1 από τους αγώνες. Τέλος, επειδή η μέρα θα καθορίσει τη συμμετοχή αρκετών, ας είναι ακόμα και εναλάξ μέρες από αγώνα σε αγώνα, ειδικά αν δούμε οτι ο κόσμος μοιράζεται σε 2 επιλογές. Νομίζω το να μην θα έχει κάποιος ελπίδες βαθμολογικά και να τρέξει μόνο τους μισούς αγώνες ξέροντας οτι θα έχει κόσμο και θα περάσει καλά, θα τον πειράξει λιγότερο από το να μην τρέξει καθόλου.
  7. Lylankor

    Ford Escort RS1600 @ Road America 06/05/2018

    Τελικά στο δρόμο της Αντλάντα ή της Αμερικής? Ο server είναι ακόμα America.
  8. Lylankor

    Assetto Corsa

    ^^ Τώρα έριξα μια ματιά, δυστυχώς πολύ πιθανό να μην έχω αρκετό χρόνο απο Απρίλη και μετά για τέτοιο πρωτάθλημα. Θα δούμε όταν ανακοινώσουν και περισσότερα.
  9. Δε ξέρω πόσοι τρέχετε στο GT3 πρωταθληματάκι που αναφέρθηκε πριν λίγο καιρό στο άλλο thread, αλλά είπα να βάλω ένα combo-πρώτη επαφή με τα αυτοκίνητα γιατί για πολλούς δεν υπάρχει χρόνος να τρέχουμε τα πάντα. (Κυρίως θέλω να δω πως κρατάνε τα λάστιχα σε μισάωρο γιατί δε θα κάτσω να το δοκιμάσω μόνος μου ) Βάζω πίστα που δεν είναι στο calendar για ευνόητους λόγους. Είναι τρίτη συνεχόμενη φορά που μπαίνει η Laguna αλλά πιστεύω δεν έχουμε κάνει αγώνα της προκοπής εδώ ακόμα. Περιμένω να μπούν και παιδιά εκτός thelab και να έχουν μια πρώτη επαφή με τα (κατά καιρούς χύμα στο κύμα) gathering μας. Για αυτούς απλά να πώ οτι ο αγώνας της Πέμπτης είναι συνήθως πιο χύμα και όσοι μπούν είναι συνηθως και με πολύ λίγο practice. TRACK: Laguna Seca CAR: Audi R8 GT3 , BMW Z4 GT3 , Ferrari 488 GT3 , Lamborghini Huracán GT3 , McLaren 650 GT3 , Porsche 911 GT3 R , Mercedes AMG GT3 , Nissan GT-R GT3 TIME OF DAY: 14:00 WEATHER: Clear AIR TEMP: 17 C° WIND: 0 km/hr WIND DIRECTION: - GRIP: 98% Setup: Free Tyre blankets: On Penalties : On Damage: 100% Χρόνοι: http://managerdc8.rackservice.org:50410/lapstat Πέμπτη 11/01/2018 21:00 PRACTICE: 75 λεπτά 22:15 QUALIFY: 15 λεπτά 22:30 RACE: 40 λεπτά Κυριακή (main event) 14/01/2018 19:00 PRACTICE: 75 λεπτά 20:15 QUALIFY: 15 λεπτά 20:30 RACE 1: 30 λεπτά 21:00 RACE 2: 30 λεπτά (Reversed Grid) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές)... Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ή Crew Chief for Assetto Corsa Επιβάλλεται η χρήση DISCORD με Push to Talk
  10. Lylankor

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Χθες γυρνούσα Αγγλία, την Laguna που μπήκε τις προηγούμενες βδομάδες την τρέξαμε (έγιναν οι αγώνες?) τελικά η να τη ξαναβάλω?
  11. Lylankor

    VR and all things related

    Και με 300 Ευρώ κάρτα γραφικών είσαι μια χαρά, απλά ρώτησες για value for money και σε αυτή τη περίπτωση με τα παραπάνω λεφτά παίρνεις σχεδόν αντίστοιχα παραπάνω επιδώσεις, που γενικά δεν ισχύει.
  12. Lylankor

    VR and all things related

    @Aris Teidis Amazon Αγγλία γενικά παίζει στις 350 λίρες (400euro?) με τα χειριστήρια. Πάρτα, ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να παίξεις, εκτός αν βρείς καμία ευκαιρία ~100 ευρώ κάτω μόνο για το headset. Είμαι Ελλάδα για τις γιορτές και πήγα και πήρα για το PC του αδερφού μου την MSI 1070ti που έχουν προσφορά στο πλαίσιο (529) γιατι είναι κάτω και από τιμές που τη βρίσκεις έξω και με τα 3 χρόνια εγγύηση που δίνουν σκέφτομαι ακόμα και να τη βάλω να κάνει mine cryptos, τουλάχιστον τώρα το χειμώνα που το ρεύμα που καίει ζεσταίνει το χώρο . Μπόρει να την πάρω Αγγλία και να μη του την αφήσω γιατί δύσκολα θα κρατήσω την 7970 μέχρι να βγεί επόμενη γενιά. Σε VR όσο παραπάνω είσαι από το min spec έχεις πράγματα να κερδίσεις γενικά.
  13. Lylankor

    G.G. Porsche GT3 Cup 2017 @ SPA !!!!!! 22/12/2017 !!!!!

    Μπήκα και έκανα 2-3 γύρους χθές, σπάνε νεύρα οι Porsche με τη συμπεριφορά τους μέχρι να ακουμπήσεις γκάζι. Βάλτε Laguna με ότι θέλετε μπας και μαζεύονται 2-3 online καμιά φορά. Καλύτερα από το να δοκιμάζουμε το bonus pack μόνοι.
  14. Lylankor

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται, αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες! Προσωπικά, θα ήθελα το grid να ήταν μεγαλύτερο γιατί είναι κρίμα για οποιονδήποτε που θέλει να τρέξει να μην χωρέσει. Οι modded official πίστες με περισσότερα boxes απλά χαλάνε λίγο από το ρεαλισμό γιατί κάποια από τα παραπάνω είναι σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο. Απλά πιστεύω θα δώσει σε όλους περισσότερες μάχες που κάνουν τους αγώνες πολύ πιο fun και λιγότερο hotlapping σε κάποιες περιπτώσεις. Έπρεπε ίσως το assetto να σε άφηνε να κάνεις assign πάνω από 1 αυτοκίνητο σε κάθε box όπως γίνεται σε μια ομάδα (@liakjim υπάρχει τέτοιο mod?)
  15. Lylankor

    G.G Silverstone GP - Lotus 3-11 - 17/12/2017

    Bug είναι, δεν έχει 1.2" στο 2ο sector μόνο, κάποια μαϊμουδιά έκανες
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.