Jump to content

SupernovaGR

Premium Members
  • Posts

    75
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens
  • Steam
    supernovagr

Πρόσφατοι Επισκέπτες

716 Εμφανίσεις προφίλ

SupernovaGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SupernovaGR

    Assetto Corsa Competizione

    Το προβλημα ειναι πως ολοι θελουν κατι διαφορετικο στο τιμονι τους, ενω το ρεαλιστικο ειναι 1 και ειναι αντικειμενικο. Ειναι δυσκολη αποφαση αυτη για τον εκαστοτε dev, αν θα προσπαθησει να ικανοποιησει τα θελω των παιχτων και να δωσει παραπανω πληροφορηση, με αφορμη την ελλειψη των g η να το κρατησει οπως θα ηταν και στην πραγματικοτητα, με το φοβο του να το βγαλουν αχρηστο, η ακομα χειροτερα ολοι να επικροτησουν το ρεαλισμο, αλλα να μην μπορουν να παιξουν αποτελεσματικα λογω ελλειψης πληροφοριας
  2. SupernovaGR

    Assetto Corsa Competizione

    @Lazy DogΚατι θα ξερει παραπανω για να εχει παρει ηδη τα popcorn ??
  3. SupernovaGR

    Assetto Corsa Competizione

    Μα ελπιζω να μην υπαρξει παλι συγκριση προσομοιωτων, επειδη στην προκειμενη περιπτωση ειναι ανουσιο. Ιδιως οταν βλεπεις τοσα ατομα να μενουν απογοητευμενα απο την αισθηση του acc, και αντιθετα τοσους οδηγους στο misano η στο spa να δινουν πολυ θετικα σχολια κυριως για το ffb και το handling, αναρωτιεσαι μηπως το χεις παρει τελειως λαθως το θεμα. Τωρα δεν εχω προσωπικη εμπειρια, μιας και λεω να το παρω στο επομενο update που θα εχει μπει και ενα δευτερο αμαξι και πιστα, οποτε απλα σχολιαζω ως παρατηρητης.
  4. SupernovaGR

    Assetto Corsa Competizione

    @Lazy DogΤο τρομακτικο δεν ειναι οτι μπορει να μην ξερουμε τι ζηταμε, το τρομακτικο ειναι πως μαλλον ποτε δε θα μαθουμε, οποτε αναγκαστικα για το κομματι του ρεαλισμου εξαρτωμαστε απο υποκειμενικες αποψεις πιο εμπειρων. Για αυτο και κυριως σε κομματια αισθησης μου ειναι πολυ δυσκολο να εμπιστευτω sim racer χωρις πραγματικες ωρες πισω απο αγωνιστικο, οσα παιχνιδια-προσομοιωτες και να χει παιξει
  5. SupernovaGR

    Assetto Corsa-Mods-Downloads etc.

    @liakjim Ετρεξες το assetto by night 2? Αν ναι οταν το ανοιγεις στο in game, τι pp filter χρησιμοποιεις, επειδη ενα φιλτρο που βαζει μονο του το content manager ειναι πολυ σκοτεινο και με τα φωτα δεν βλεπω τιποτα
  6. @Aris TeidisΚατσε πλησιαζει το καλοκαιρακι και θα γινεις drift king! Εδω με τον @JohnSyllaios θα σε κανουμε να πας μονο με το πλάι ?
  7. SupernovaGR

    Assetto Corsa

    @liakjimΔεν καθισα να το τσεκαρω, να σου πω την αληθεια το εκανα install, και ουτε που εβαλα τιμονιερα να φανταστεις, ισα ισα να δω οτι δουλευει. Αμα κατσω να το δω καποια στιγμη, θα ενημερωσω εδω(η μηπως στο thread για τα mods?)
  8. SupernovaGR

    Assetto Corsa

    απο incam φαινονται τα φωτα, απλα εγω στη συγκεκριμενη πιστα εβαλα φεγγαρι, και πετυχα τη στιγμη που φωτιζοταν ο δρομος απο μονος του, και ετσι χανονται τα φωτα του αυτοκινητου. Μια στιγμη να τραβηξω μια πιο αντιπροσωπευτικη Να και μια με τον ουρανο πισσα, να φαινονται καθαρα τα φωτα
  9. SupernovaGR

    Assetto Corsa

    Σε πιο street καταστασεις. Πραγματικα δινει καινουρια ζωη στο παιχνιδι(οχι οτι δεν ειχε) απο endurance races το βραδυ, μεχρι και drift, cruises σε πολεις βουνα, και εννοειται touge battles αλα inital d. μπραβο τους!
  10. Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες, και ειδικά τους χρήστες-γνώστες ακουστικών με ενισχυτή. Μιας και τελευταία χρησιμοποιώ το stack του τίτλου, και πειραματίστηκα λιγάκι με eq για να διορθώσω κάποιες ψηλές συχνότητες των ακουστικών, αναγκάστηκα να "ρίξω" αρκετά την ένταση από πλευράς software για να μην έχω clipping. Αυτό όμως σημαίνει πως όταν θέλω να ακούσω δυνατά καποια κομμάτια, αναγκάζομαι να ανεβάσω αρκετά την ένταση από τον o2. Εδώ παρουσιάζεται το πρόβλημα μου: τα akg στην επίσημη τους ιστοσελίδα αναφέρουν πως η μέγιστη ισχύς εισόδου είναι στα 200mw, ενώ ο ενισχυτής στα 150 ohm μπορεί να δώσει μέχρι και 350mw(τα k612 είναι 120ohm) και είμαι αρκετα σίγουρος πως υπάρχει περίπτωση να υπερβώ το όριο που δίνει ο κατασκευαστής. Ερώτηση no1:μήπως τα specs που δίνει η akg είναι υπερπροστατευτικά, μιας και δεν βρήκα τίποτα στο google για νεκρά headphones από ενισχυτές ακουστικών τέτοιας κλάσης, και ερώτηση 2: αν κάνω-έχω κάνει ζημιά ήδη θα το είχα καταλάβει; Δηλαδή θα αλλοιωθεί κάπως ο ήχος χωρίς να υπάρχει αισθητή παραμόρφωση, ή απλά θα μυρίσω μια μέρα καμμένο και θα ακούσω δυνατούς ήχους σαν πυροβολισμούς; ?
  11. Εχοντας εξεταστικη μεχρι αρχες-μεσα ιουλιου φαινεται σχεδον αδνατο... τωρα δεν ξερω αν αλλαξει κατι, αλλα γενικα δεν το βλεπω εκ μερους μου
  12. SupernovaGR

    G.G. Porsche Cayman GT4 @ New Jersey Motorsports Park: Lightning 20/05/2018

    @liakjim@jumaru99 τι να σας πω παιδια ισως να επεσα θυμα της ασαφειας του γραπτου λογου, απλα ετσι μου φανηκε. αλλα ναι γενικα προσωπικα ειμαι ανοιχτος σε συζητηση για να βρεθει λυση στο προβλημα που ξεκαθαρα υπαρχει για τους περισσοτερους, εξαλλου στην τελικη ολοι καλα θελουμε να περασουμε. ο λογος για τον οποιο δεν ειχα τοποθετηθει ηταν επειδη η εμπειρια μου ηταν σχετικα μικρη τοσο στο sim racing γενικα, οσο και σε αυτη την κοινοτητα συγκεκριμενα, και το τελευταιο που θα θελα ειναι να παρερμηνευσω ατομα και καταστασεις.
  13. SupernovaGR

    G.G. Porsche Cayman GT4 @ New Jersey Motorsports Park: Lightning 20/05/2018

    Μιλωντας για τον εαυτο μου μονο, κανω ενα γενικοτερο διαλλειμα απο το αθλημα απο τοτε που σταματησε το πρωταθλημα στην f1axion λογω αλλων υποχρεωσεων και γενικα κουρασης μετα απο σχεδον 1,5 γεματο χρονο στο sim racing. Τωρα δεν ξερω αν την κατασταση θα βοηθησει καθολου η κατ ατομο "ανακριση", αλλα απο την αλλη δεν ξερω και γιατι υπαρχει τετοια αποχη απο τα gatherings, που προσωπικα θεωρω πως μονο fun μπορει να ειναι σαν εμπειρια...
  14. SupernovaGR

    PVC cockpit for simracing

    Οντας επι 2 περιπου βδομαδες περηφανος ιδιοκτητης ενος cockpit του @Aris Teidis, μοντελου 45 stage 1 συγκεκριμενα, ειπα να μοιραστω και εγω τις εμπειριες μου! Αρχικα, να αναφερω πως η κατασκευη αυτη θα αντικαθιστουσε την καρεκλα του γραφειου μου, κατι για το οποιο στην αρχη ημουν αρκετα επιφυλακτικος, αλλα τελικα αποδειχθηκε να ειναι πολυ καλη ιδεα! Σε λιγα μολις λεπτα βρισκεις την ιδανικη θεση που βολευει εσενα, με μια κατασκευη ευχρηστη, πληρως διαμορφωσιμη και πολυ στιβαρη(πραγματικα θηριο). Ειλικρινα, στο γραφειο τωρα πια βλεπω ταινιες, διαβαζω, παιζω παιχνιδια,κοιμαμαι, και εννοειται κανω sim racing, οπως δεν θα φανταζομουν ποτε μου. Συγκεκριμενα οταν οδηγω τα εικονικα μου αυτοκινητα, νιωθω πολυ πιο ανετα, και πολυ περιεργως αισθανομαι πολυ πιο οικεια με το εκαστοτε αυτοκινητο, μιας και η θεση οδηγησης ειναι πολυ κοντα σε αυτη ενος κανονικου αυτοκινητου. Δεν μπορω πια να φανταστω να γυρνω πισω σε μια συμβατικη καρεκλα γραφειου για οποιαδηποτε χρηση... Για τον μαστορα και δημιουργο Αρη, δεν χρειαζεται να πω τιποτε παραπανω απο οτι εχει ηδη ειπωθει, πραγματικα μηχανικος, με πρωτοπωριακες κατασκευες, με μερακι και ορεξη παντα και για καινουρια πραγματα! Δεν κωλωνει σε τυχον προβληματα, βοηθαει οπως μπορει και πραγματικα σε κανει να νιωθεις σιγουρος για οτιδηποτε εχει να προτεινει. Το μονο που μενει να αναφερω, ειναι πως ανυπομονω να ενσωματωσω στο setup και το stage 2 του 45, και να νιωσω μια ομολογουμενως πληρεστερη εμπειρια.
  15. @konnosΕιναι η κινηση που θα επρεπε να κανεις για να μπεις σε ενα μονοθεσιο, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. Παροτι δεν με λες ακριβως φιτ και αδυνατο, δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα στη διαδικασια του να μπεις και να βγεις, μιας και το κοκπιτ εχει πολλα σημεια που μπορεις να στηριχτεις με τα χερια και να σε βοηθησει. Τωρα δεν ειναι ακριβως ευχαριστο, αλλα θεωρω για εναν τρελαμενο f1 fan, προσθετει αυτο το "τελετουργικο" στο immersion.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.