Jump to content



Printer & fax & wifi


Recommended Posts

Θέλω να πάρω εναν εκτυπωτή που να ειναι και fax.

Εκτυπωνω καμια 50αρια σελίδες το μήνα ,λίγα πραγματα σχετικά αλλα θα το εψηνα για εναν απλο lazer αν βγαίνουν και με fax .

Επίσης θέλω να εχει wifi γιατί το κομπιουτερ θα ειναι αρκετά μακρια του .

Δεν εχω ιδέα απο αυτά .

Προσεχτε γιατί οτι μου πειτε θα το πάρω ,το νου σας.

Έχετε προτάσεις;



Edit
Αν νομίζετε οτι οι σελίδες ειναι υπερβολικά λίγες παω και σε inkjet
Link to comment
Share on other sites

@das δε θα σου πω τι θα πάρεις θα σου πω όμως την εμπειρία μου με μηχάνημα σαν αυτό που ψάχνεις.

 

Είχα πάρεις πριν (2 χρόνια; Ισως και παραπάνω δε θυμάμαι) το HP officejet pro 8600 που τότε έκανε όσο ο sammy Που κοιτάς τώρα.

Είναι εκτυπωτής, fax και scanner και έχει WIFI σύνδεση. Το τελευταίο ήταν και ο βασικότερος λόγος αγοράς, γιατί ήταν μανίκι να πάω καλώδιο δικτύου εκεί που τοποθετήθηκε.

Επειδή όμως μου έσπασε τα νεύρα, τελικά πήγα καλώδιο.

 

Δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί η σύνδεση και αν εγώ ήμουν η περιπτωσάρα, αλλά ο εκτυπωτής χανόταν από το δίκτυο και έπρεπε να κάνω αποσύνδεση και ξανασύνδεση κάθε φορά που τον χρειαζόμουν. Τυπώνω την μέρα γύρω στις 12 σελίδες και μελάνια αλλάζω κάθε εξάμηνο περίπου.

 

Πριν πας να πάρεις το μοντέλο που έχεις στο μυαλό σου google it για προβλήματα σύνδεσης.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασμένο σε χρήση μικρομεσαίου γραφείου για 2 χρόνια (περίπου 600σελ /μήνα), άριστο σε όλα, σχετικά φτηνά γνήσια τόνερ. http://www.skroutz.gr/s/7034147/Xerox-WorkCentre-3225V-DNI.html?from=catspan

Κανένα θέμα με τη συνδεσιμότητα. Η εγγύηση με το registration πάει στα 3 χρόνια on site, και αν στείλεις τιμολόγια/αποδείξεις από γνήσια τονερ (λίγα, δεν θυμάμαι πόσα) πάει στα 7. Προσωπικά παίρνω γνήσια τόνερ/ντραμ. Το τόνερ κοστίζει 65 € και μου βγάζει 2.800 σελίδες.

Έγινε επεξεργασία από Trexx
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Oι διαστάσεις του samsung που πόσταρες είναι: 406 x 359.6 x 308.7 mm

Οι διαστάσεις του xerox που πρότεινα είναι: 401 x 362 x 365 mm

Αν δεν πρόκεται να μπει σε ντουλάπι (που δεν το συστήνω για πολλούς λόγους όπως θερμοκρασία και προσβασιμότητα feeder, αλλαγές τόνερ - ντραμ κτλ) τότε δεν βρίσκω ουσιαστική διαφορά. 5 πόντους στο ύψος διαφορά έχουν. Ο xerox πέρα από wi-fi έχει και direct wifi, δλδ όχι διαμέσου ρούτερ αλλά με απευθείας σύνδεση με τις συσκευές. Επίσης για μένα ήταν σημαντικό ότι υποστήριζει duplex printing (αυτόματο εννοείται). Το software είναι καλό και λεπτομερές. Όχι φιλικό με την έννοια της σχεδίασης αλλά λεπτομερές. + το manual που είναι όπως θα έπρεπε να είναι τα πραγματικά manuals. Κατέβασέ το αν δε βαριέσαι και ρίξε μια ματιά.

Θα μου πεις τώρα και με το δίκιο σου γιατί τόση "διαφήμιση" για ένα μηχάνημα κόστους 200 €; Απλά επειδή για μένα είναι εργαλείο δουλειάς και στα 2 χρόνια που το έχω δεν με πρόδωσε ποτέ, οπότε το συστήνω ανεπιφύλακτα.

 

ΥΓ. Ένας παράγοντας επίσης που δεν είναι ουσιαστικός αλλά ψυχολογικός για μένα είναι το brand. Μπορεί οι φούρνοι να είναι ίδιοι ή τα άλλα εξαρτήματα σε αυτήν την κατηγορία τιμής, αλλά προσωπικά προτιμώ το brand της xerox με την έννοια ότι φτιάχνει μόνο εκτυπωτικά μηχανήματα και όχι και κουζίνες και ψυγεία π.χ. Αλλά αυτό, ξαναλέω, είναι καθαρά δικό μου κόλλημα.

Έγινε επεξεργασία από Trexx
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Η εμπειρία μου απο έναν Xerox Workcenter 6027 που διαθέτω, είναι πάρα πολύ καλή οπότε φαντάζομαι ότι και στα μικρότερα μοντέλα θα είναι εξίσου καλά! Βέβαια το μοντέλο αυτό ξεφεύγει λίγο απο το budjet σου. Προσωπικά χρησιμοποιώ πάρα πολύ το ipad και δεν έχω θέματα συνδεσιμότητας.

Τώρα απο inkjet είμαι fan της canon (έχω τον mx475 τον οποίον έχω και λίωσει στην κυριολεξία...) θα πήγαινα σε πιο νέο μοντέλο όπως ο  ΜΧ925 (αλλά πάντα μιλάμε για inkjet). Και ο canon δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και συνδέεται εξίσου καλά με ipad (που χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο).

 

Πολύ σωστά όσα αναφέρθηκαν στα προηγούμενα post, δίνω +1 στον xerox 3225, και θα πρόσθετα και μια συμβούλη: Στα μοντέλα που θα καταλήξεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο πρώτον να διαβάσεις χαρακτηριστικά κτλ και δεύτερον να βρείς πόσο κοστίζουν τα αναλώσιμα τους. Γιατί μπορεί πχ να βρείς μια καλή προσφορά και να αγοράσεις κάτι φτηνά αλλά μετά να έχει πανάκριβα αναλώσιμα...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.