Jump to content

Geob

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Geob

  1. Geob

    Printer & fax & wifi

    Η εμπειρία μου απο έναν Xerox Workcenter 6027 που διαθέτω, είναι πάρα πολύ καλή οπότε φαντάζομαι ότι και στα μικρότερα μοντέλα θα είναι εξίσου καλά! Βέβαια το μοντέλο αυτό ξεφεύγει λίγο απο το budjet σου. Προσωπικά χρησιμοποιώ πάρα πολύ το ipad και δεν έχω θέματα συνδεσιμότητας. Τώρα απο inkjet είμαι fan της canon (έχω τον mx475 τον οποίον έχω και λίωσει στην κυριολεξία...) θα πήγαινα σε πιο νέο μοντέλο όπως ο ΜΧ925 (αλλά πάντα μιλάμε για inkjet). Και ο canon δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και συνδέεται εξίσου καλά με ipad (που χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο). Πολύ σωστά όσα αναφέρθηκαν στα προηγούμενα post, δίνω +1 στον xerox 3225, και θα πρόσθετα και μια συμβούλη: Στα μοντέλα που θα καταλήξεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο πρώτον να διαβάσεις χαρακτηριστικά κτλ και δεύτερον να βρείς πόσο κοστίζουν τα αναλώσιμα τους. Γιατί μπορεί πχ να βρείς μια καλή προσφορά και να αγοράσεις κάτι φτηνά αλλά μετά να έχει πανάκριβα αναλώσιμα...
  2. Εννοείτε, θα μαζέψω τις φωτό μου και θα φτιάξω ένα νέο θέμα
  3. Geob

    Denon AVR-X1300W

    Ναι ως προς το wifi είναι ακόμα καλύτερο. Βοηθάνε πολύ και οι δύο κεραίες που έχει. Ναι την ποιότητα των τραγουδιών εννοείτε ότι την καταλαβαίνεις.
  4. Πολύ σημαντικό, και ειδικά σε μικροαντικείμενα μπορείς εύκολα ακόμα και να φτιάξεις ένα. Εγώ είχα φτιάξει ένα και έκανα πολλά πειράματα μέχρι να καταλάβω τι γίνετε με τον φωτισμό. Μάλλον αυτό πρέπει να γίνει ένα καινούργιο θέμα σχετικά με τα lightbox... (θα ήταν πολύ ενδιαφέρον)
  5. Geob

    Denon AVR-X1300W

    Ναι έτσι παίζω, με βολεύει αυτό προς το παρών.
  6. Ναι λιγάκι παλιό αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε που κατέληξε τελικά, και στον τρόπο όπου τα φωτογράφιζε.
  7. Geob

    Denon AVR-X1300W

    Αν ήταν και η εφαρμογή πάνω στον ενισχυτή θα ήταν τέλειο. Εγώ προς το παρών παίζω πάρα πολύ με ipad (συνδέω bluetooth). Έχει πάρα πολύ καλό streaming και δεν κολλάει.
  8. Geob

    Usb 2.0 Card Reader connection

    Μου θυμίζει αυτό που σε ρωτάνε μόλις πάρεις τηλέφωνο σε τεχνική υποστήριξη "Είναι συνδεδεμένο στην πρίζα?" Περιμένουμε το αποτέλεσμα...
  9. Geob

    Denon AVR-X1300W

    Αν και μπαίνω σφήνα στο θέμα, εγώ έχω το Denon AVR X2200W είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Όλα αυτά που αναφέρατε για τις ρυθμίσεις είναι πολύ χρήσιμα. Προς το παρών τα έχω με ηχεία Magnat Monitor Supreme 1002 (5.1) με sub Magnat Supreme 302A. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η διαμόρφωση του χώρου για την σωστή ρύθμιση... την οποία την έχω αφήσει ΄λίγο πίσω (πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθώ...)
  10. Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός, και πιθανόν θα έχεις βρεί κάποια λύση, όταν είχε χρειαστεί να κάνω παρόμοια φωτογράφηση σε μικρά αντικείμενα, τότε είχα την canon powershot sx5 is η οποία ήταν πολύ ικανοποιητική. Πολύ σημαντικό είναι να πάρεις (ή να φτιάξεις) ένα photo box, όπου θα σε βοηθήσει και για την επεξεργασία των φωτογραφιών αργότερα. θα στην πρότεινα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.