Jump to content



μα underclock στα καλά καθούμενα???


chrooooo

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,αρκούμαι να σας διαβάζω εδώ και ένα χρόνο και να προσπαθώ να λύσω τα probs όσο το δυνατόν μόνος μου αλλά αυτό παραήταν κουφό..!

σε pc με xp pro και 2 accounts,αλλάζοντας από τον limited στον administrator και τσεκάροντας το CBId παρατήρησα αυτό που φαίνεται στο attachment(no photohsop or other terminator stuff),στη συνέχεια κάθε φορά που πήγαινα να αλλάξω account για να ξαναγίνει το "φαινόμενο"

έκανε restart,μέχρι που το έκλεισα και ανοίγοντας το ξανά έβγαλε το γνωστό παράθυρο "windows have recovered from a serious error bla bla bla...".τεσπα,τώρα όλα καλά,δεν τρελαίνομαι και πολύ,εγγυήσεις ισχύουν,απλά αν έχει κανείς καμία ιδέα γιατί σπάω το κεφάλι μου,παντώς βλακεία μου,μου διέφυγε τελείως να κάνω ένα pi..

το σύστημα είναι A64 3000+,ASUS K8N,2*512 3200-400 jetram πλαισίου,9800 pro,και PSU 360W chieftec,με καλή αερόψυξη,και εκτός από μια βδομάδα (πριν κάνα μήνα) που ήταν 3200+,εδώ και 6 μήνες ήταν πάντα default...

:wall:

*επειδή,δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το αν θα ανέβει η φοτο που επισυνάπτω,το πρόβλημα είναι ότι το multiplier από 10 πέφτει σε 4 με αποτέλεσμα ο AMD να τρέχει στα 800 MHZ

post-1436-1416071802,357_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

τι πρόβλημα έχεις με το να δουλεύει χαμηλά όταν κάθεται?

ίσα ίσα δεν ζεσταίνεται και τζάμπα!

βάλε ένα super pi και άνοιξε cbid να δεις τι ταχύτητα έχει όταν ζορίζεται.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.