wolves Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2017 (edited) Mazda MX-5 CUP - Mills Metropark Spoiler Track: Mills Metropark | RaceDepartment TIME OF DAY: 12:00 WEATHER: Mid Clear AIR TEMP: 26°C GRIP: 98% στο practice, θα αυξάνεται με τους γνωστούς ρυθμούς... Tyre blankets: ON Setup: Open Damage: 100% PRACTICE: 20:30 (75 λεπτά) QUALIFY: 15 λεπτά RACE: 22:00 (45 λεπτά) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές)... Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ή Crew Chief for Assetto Corsa Επιβάλλεται η χρήση DISCORD με Push to Talk Χρόνοι: http://managerdc8.rackservice.org:50410/lapstat Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2017 από wolves 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 7, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Server is up!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 7, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Server is up!! nope it's not Παράθεση TIME OF DAY: 12:00 Damage: 100% ^^ αυτα φτιαξε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickAtsi Απρίλιος 7, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Επίσης δεν έχει Practice, μόνο Q και R 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 7, 2017 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 μεσοβδομαδα μονο Q+R υπαρχει. Practice πριν τον αγωνα παντα. το Damage φτιαχτηκε. Η ωρα ειναι πολυπλοκη μεσα απο τα ini.Το βραδακι που θα γυρισω σπιτι΄. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickAtsi Απρίλιος 7, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Α οκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 7, 2017 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Λογω Μεγαλης Πεμπτης μηπως να το πηγαιναμε την αλλη βδομαδα ; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 7, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Γιατι ρε; Ισα ισα που δεν δουλευω M.Παρασκευη κ θα εχω κεφια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 7, 2017 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Δε πα να βαψεις κανα αυγο ; Παντως εγω απο Μ.Τριτη θα λειπω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 11, 2017 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Πολύ καλοφτιαγμένη πίστα! Και διασκεδαστική! Μπράβο στον εκλέκτορα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 13, 2017 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Θα τρεξουμε σημερα; ή παμε για την αλλη εβδομαδα; ή ακυρο τελειως στο combo και προχωραμε στο επομενο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 13, 2017 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Προσωπικα θα ειμαι...love the combo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 13, 2017 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 (edited) Και εγώ μέσα. Αλλά αν δε μαζευτούμε να το τρέξουμε και την άλλη βδομάδα ή το ΣΚ. Είναι ωραίο κόμπο αλλά θέλει κόσμο να κοπανιόμαστε για να βγάλει πλάκα. (έλληνες εννοώ...) Θα μου άρεσε και με blankets off στον αγώνα, να προσπαθούμε να ζεστάνουμε λάστιχα. PS Γιατί σούρνεστε ωρέ? Το 28άρι είναι εύκολο. Το μουχου5 καπ είναι καρτάκι. Τέρμα γκάζι παντού γλυστρώντας και καβαλώντας τα κερμπς και το tc ή στο ελάχιστο ή off. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 13, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 13, 2017 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Όχι άκυρο το κομπο παιδιά.κρίμα είναι.Εγώ προτείνω να το κρατήσουμε μέχρι και την επόμενη εβδομάδα...εξάλλου και το επόμενο να μπει, κανείς δε θα παίξει μέχρι Τρίτη. Οπότε λέω το κρατάμε αυτο μέχρι και την επόμενη Πέμπτη!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 13, 2017 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 πριν 11 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Όχι άκυρο το κομπο παιδιά.κρίμα είναι.Εγώ προτείνω να το κρατήσουμε μέχρι και την επόμενη εβδομάδα...εξάλλου και το επόμενο να μπει, κανείς δε θα παίξει μέχρι Τρίτη. Οπότε λέω το κρατάμε αυτο μέχρι και την επόμενη Πέμπτη!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 13, 2017 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Μέσα και γω!! Την επόμενη βδομάδα καλύτερα που θα ιδωθώ ξανά με την τιμονιέρα μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Απρίλιος 13, 2017 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Μόνο εγώ είμαι στο πόστο μου ακόμα ρε γμτ, πως τα καταφέρνετε όλοι ;p 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 13, 2017 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Άσε...Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 13, 2017 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Ο σερβερ θα σεταριστει με practice, pass, race κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 13, 2017 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 (edited) Το καλύτερο μου lap so far στο combo. Θα τολμήσω να πω πως αντε να εχει 300-400 δέκατα ακόμα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 13, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts