Jump to content



Προβλημα με Dual monitor Low Fps


Recommended Posts

Καλησπερα σας ,Εχω το εξης προβλημα .Εχω συνδεσει την κυρια οθονη μου σε Display port (Asus rog swift 27 2k 165 gsync) για κυριως οθονη ( παιχνιδια καταβαση ) κ εβαλα και την παλαια που ειχα για να την εχω για fb,browsing,youtube ktlp με το καλωδιο της το παλιο π ειχα HDMI.

      Συνδεθηκαν ολα κομπλε , αλλα οταν ανοιγω παιχνδια και παω το ποντικι στην αλλη οθονη απο 160 φπς στο Dota Πχ πεφτει δραματικα κατω στα 35-40 fpς k αν γινετε μαχη και γενικως εχει μπολικο rendering Freezari η εικονα κ δν ξεκολλαει.... οταν το ποντικη το επιστρεφω πισω στην Ασους ξεκολλαει κ παλι τα φπς στον Θεο...... εχω ψαξει πολλες ωρες στο Νετ εχω δοκιμασει οτι εχουν αναφερει αλλα ατομα που εχουν το ακριβως ιδιο προβλημα κ δν εχω καταφερει απολυτως τπτ.....

     Ρωταω λοιπον κ εγω μ την σειρα μου , ειχε ποτε κανενας τετοιο προβλημα ???????? Αν ναι ας με βοηθησει μηπως μπορεσω κ κοιμηθω ποτε γτ μου εχει σπασει τα Νευρα....

Επισης αν καποιος εχει κατι να προτεινει ας μου απαντησει.
Αν θελετε καμια παραπανω αναλυση με το σεταρισμα μου η ειμαι γενικως ελειπεις σε κατι ας μου το γραψετε.

Link to comment
Share on other sites

πριν 2 ώρες, το μέλος INFLAMESGOHAN έγραψε:

Καλημερα φιλε μου απο την πρωτη στιγμη που εβαλα την δευτερη οθονη μου το κανει αυτο. Το Creators update τι ακριβως ειναι ??? 

Ρε, απο το τηλεφωνο δε σου ελεγα οτι ειναι η τελευταια εκδοση των Windows μετα την 1607 που εχεις; Τς τς τς...

Μαν , δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα σε ενα thread της Nvidia και επι 2.5 χρονια  η Nvidia σφυριζει αδιαφορα για αυτο το προβλημα. Δε νομιζω να διαβασεις τιποτα διαφορετικο εδω... Δυστυχως! Πανε πετα την αχρηστη την 1080 :hehe::rofl::haha: 

Περα απο την πλακα, δοκιμασες να τα κανεις ΟΛΑ εκεινα; Ξερεις ε. Παιζει  ας πουμε να κανεις φορματ, να βαλεις καθαρα windows και να σου λυθει το προβλημα, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ. 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.