Jump to content



ασύρματη σύνδεση router για μεταφορά internet


Recommended Posts

καλημέρα,

έχω τα εξής router

Speedport Entry 2i (που δίνει ο ΟΤΕ)

Thomson TG585 v7

 

To Speedport είναι στο μπριζάκι του τηλεφώνου internet. Ουσιαστικά δηλαδή είναι το "βασικό" router. Σε μεγάλη απόσταση υπάρχουν συσκευές όπως η TV, δορυφορικός δέκτης κλπ που χρειάζονται σύνδεση στο internet (μόνο ενσύρματα όμως). Δυνατότητα για ενσύρματη σύνδεση των παραπάνω συσκευών με το speedport δεν υπάρχει.

 

Σκέφτομαι μήπως υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρω ΑΣΥΡΜΑΤΑ το σήμα (internet) απο το speedport στο Thomson που θα έχω δίπλα στην τηλεόραση, δορυφορικό δέκτη κλπ ώστε να λαμβάνει το thomson ασύρματα το σήμα (internet) απο το speedport και να το μοιράζει ενσύρματα στις συσκευές. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο; Αν ναι (που ελπίζω) πως μπορεί να γίνει;

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Με κάτι pass through power lines έχω κάνει κάτι παρόμοιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ένα powerline σε μια ethernet port του speedport και το άλλο σε μια ethernet port του Thomson.

Το να χρησιμοποιήσεις το 2ο ρούτερ σαν WiFi extender γίνεται, αλλά οι αποσυνδέσεις και η ταχύτητα δε με είχαν ικανοποιήσει. Γενικά ήταν πολύ ασταθές το δίκτυο...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.