Jump to content



πρόβλημα με kodi!


Recommended Posts

Πριν λίγες μέρες αναβαθμισα το Kodi από 15.κατι σε 17.5 κάποια add-ons  όπως ήταν φυσικό δεν έπαιζαν.  Ψάχνοντας για add-ons συμβατά για να βλέπω tv (Sky sports ποιο πολύ) κατέβασα ένα (δεν θυμάμαι όνομα) το οποίο μπλοκάρε το πρόγραμμα και δεν ξεκινάει...  Υπάρχει τρόπος να μπω στο Kodi σε safe mode ώστε να το απενεργοποιησω? Στο ξεκίνημα δείχνει ότι κάποιο add-on δημιουργεί πρόβλημα και δεν μπορεί να ανοίξει. Το tv box είναι με 1 GB ram και έπαιζε μια χαρά πριν το add-on.

Υ.Γ.  Το tv box είναι Android (ξέχασα να γράψω το σημαντικότερο)

Έγινε επεξεργασία από bassplayer
Link to comment
Share on other sites

μετα απο επιμονες διαγραφες-επανεγκαταστασεις δουλεψε!!!

το προγραμμα ειναι κενο μεχρι στιγμης,  με μονο ενα add-on να υπαρχει...

μολις παω σπιτι θα ψαξω παλι τα βιντεο του youtube και θα τα ανεβασω και εδω! 

 

υ.γ. η εκδοση kodi ειναι τελικα 17.3 και οχι 17.5

Έγινε επεξεργασία από bassplayer
Link to comment
Share on other sites

Λίγο off topic αλλά επι του Kodi.Έχω το Minix u2. Δύο WD usb εξωτερικούς δίσκους.Ένας TV Shows ο άλλος Movies.Συνδέω τον ένα ton κάνω σαν add source,scan for new content,download fanart.Αποσυνδέω βάζω τον άλλο κάνω τα ίδια.Συνδέω και τους 2 κάποια στιγμή μαζί.Είχα αλλάξει κάποια αρχεία.Κάνω πάλι can for new content,download fanart.Μια μέρα βγάζω τους δίσκους και τους συνδέω στο pc να περάσω νέα αρχεία.Βλέπω ότι ανακατέυθηκαν όλα μεταξύ των 2 δίσκων,σαν να προσπάθησε να τα κανει sync ή κατι τέτοιο.Σχεδόν είναι όλα διπλά.Τα ξεκαθαρίζω πάλι και κάνω έναν έναν add source,scan for new content,download fanart.Τώρα φοβάμαι να τους έχω και τους 2 πάνω ταυτόχρονα μην κάνει τα ίδια.Καμία λύση;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.