Jump to content



Αγορα λαπτοπ


Recommended Posts

Καλησπερα παιδια εχω καταληξει αναμεσα σε δυο λαπτοπ για αγορα : 

https://www.computeruniverse.net/en/products/90682619/asus-rog-gl502vm-fy292.asp

και αυτο https://www.computeruniverse.net/en/products/90693653/acer-predator-helios-300-ph317-51.asp

Λογικα θα παρω το predator κυριως επειδη ειναι πιο ογκωδες και θα εχει καλυτερη ψυξη.

Ηθελα να ρωτησω γνωριζει κανεις τι παιζει με την διαθεσιμοτητα του ? εχει κυκλοφορησει τελη μαϊου αν δεν κανω λαθος αλλα στο support της acer δεν το αναφερει καν.

Ευχαριστω 

Link to comment
Share on other sites

Μία ώρα πριν, το μέλος Oric έγραψε:

Καρντάση μ', θα δώσεις 1300 ευρώ και θα πάρεις υπολογιστή με περιστροφικό δίσκο; Τί αμαρτίες έχεις κάνει; 

ακριβως...

εγω πηρα αυτο πριν 1 μηνα και ειμαι ευχαριστημενος

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/HP-OMEN-17-w202nv-Laptop-Core-i7-7700HQ-12-GB-256GB-SSD-1TB-HDD-GTX-1050-4-GB.htm

Link to comment
Share on other sites

Παιδια με παρεξηγησατε :ρ θα αγορασω μαζι με το λαπτοπ M.2 SSD που ειναι αρκετα πιο γρηγορος απο τους κανονικους και θα τον περασω εγω.Οποτε θα χω δυο.Οσον αναφορα το HP πολυ καλο αλλα κανεις δεν μου εχει προτινει για τα omen και επισης η gtx 1060 ειναι ενα μεγαλο βημα απο την 1050ti ,ποσο μαλλον απο την 1050...απλα το acer ειναι πολυ καινουργιο και ζητουσα γνωμες.Ξερω οτι πολλοι θεωρουν την acer μετρια αλλα αρκετοι λενε οτι η σειρα predator ειναι ποιοτικη.Το asus διαβασα οτι εχει προβληματα με θερμοκρασια για αυτο ψαχνω εναλλακτικη

Link to comment
Share on other sites

Και γω ετσι πιστευω, για αυτο λογικα θα παρω το predator το μονο που φοβαμαι ειναι οτι ειναι 17αρι αλλα ενταξει ποσο μεγαλο μπορει να ειναι...δεν θα το παιρνω και συχνα μαζι μου :ρ εξαλλου αξιζει ο εξτρα ογκος για την ψυξη. ;)

Link to comment
Share on other sites

asus φιλε μου θελω πολυ να παρω γτ και εγω πιστευω οτι ειναι ποιοτικα αλλα πραγματικα σε καθε review που εχω δει ανεβαζουν θερμοκρασιες πανω απο 90 cpu.Οποτε σιγουρα θα εχω προβλημα τουλαχιστον στα μοντελα μεχρι 1500 ευρω με gtx 1060...αμα εχεις να προτινεις κατι στειλε παντως. ευχαριστω

msi πραγματικα δεν μου αρεσει το στυλ :ρ

Έγινε επεξεργασία από ony123
Link to comment
Share on other sites

Εγω πριν ενα χρόνο επέλεξα MSI αντι για ASUS παρόλο που εξωτερικά μου άρεσε το ASUSπερισσότερο και αυτό γιατι κυρίως θεωρώ τα MSI πολύ πιο αξιόπιστα. Είχα πάρει μοντέλο με την 970m. Το αντίστοιχο τότε ASUS είχε λίγο μεγαλύτερες θερμοκρασίες (μιλάμε για 2-3 βαθμούς επάνω) Πρόβλημα με τις θερμοκρασίες δεν έχω. Θα σου πρότεινα πάντως να μην πάρεις Gaming Laptop αλλά προφανώς δεν θα γίνεται αλλιώς.......  Να σου προτείνω τώρα δεν έχω κάτι.. αλλά πριν 1,5 χρόνο κοιτούσα για asus msi και alienware. Λοιπόν τα DELL είχαν τις περισσότερες αναφορές για βλάβες και μετά τα ASUS. Ακριβώς δε θυμάμαι αριθμούς αλλά με έκαναν να αλλάξω γνώμη και να πάω σε MSI και δεν το έχω μετανιώσει.

Link to comment
Share on other sites

Η 970 εχει μεγαλη διαφορα με την 1060 σε ρευματα και επομενως θερμοκρασιες.Για αυτο εξαλλου τα asus με την 970m δεν ειχαν τοσα θεματα.Ναι για Dell δεν πολυ κοιταω γιατι τα alienware ξεφευγουν στην τιμη αρκετα , msi καλα λογια ακουω αλλα δεν υπαρχει φθηνο μοντελο με την 1060 6gb σαν τα asus και τα acer.Οποτε ειτε θα παρω msi με 1050ti ειτε τα αλλα δυο.Θελω να δω απο κοντα την ποιοτητα απο ενα acer predator επειδη εχει καλες αξιολογησεις και ποσο βαρυ ειναι το 17αρι και αν δεν με χαλασει κομπλε :ρ asus μονο με undervolting θα ειναι καλα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.