Jump to content



Cooler Master blizzard T2 δευτερος ανεμιστηρας


raidensub

Recommended Posts

Η ψυκτρα μου ειναι η Cooler Master blizzard T2 και την εχω πανω σε εναν FX 6300. Επειδη ηρθε το καλοκαιρι και πλεον ο επεξεργαστης με αυτη την ψυκτρα ανεβαζει αρκετα υψηλες θερμοκρασιες, κυριως οταν παιζω παιχνιδια, σκεφτομουν να παρω αλλον εναν ανεμιστηρα 92mm και να τον βαλω πανω σε push-pull. Ελπιζω να ριξει λιγο τις θερμοκρασιες. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω πως να τον στηριξω. Υπαρχει καπου καποιο στηριγμα ή να βαλω κανα δυο δεματικα, οπως εχω δει να κανουν καποιοι αλλοι;

Link to comment
Share on other sites

Με δεματικά είναι το πιο προσιτό και εύκολο:

 

Στερέωση ανεμιστήρα με δεματικά.jpg

Θέλεις 8 δεματικά (μαύρα κατά προτίμηση και καλή ποιότητα) και μήκος περίπου 15 πόντους).

Τα τέσσερα τα χρησιμοποιείς για τη στερέωση και τα άλλα τέσσερα για να πάρεις τα κεφάλια τους και να κλειδώσεις τα πρώτα τέσσερα!

Δουλεύει μαι χαρά , αισθητικά δεν είναι και το τέλειο, αλλά δίνει λύση !

Μην ξεχάσεις να βάλεις και λίγο ελαστική αφρώδη ταινία για να κόβει τους κραδασμούς αλλά και να κρατάει μέσω της προσφυσής της τους ανεμιστήρες στη θέση τους !

 

Η επόμενη λύση προϋποθέτει είτε ότι θα βρείς  πλαστικά στηρίγματα  από τη Cooler Master, είτε ότι θα φτιάξεις εσύ ένα ζευγάρι συρματινα στηρίγματα (δεν είναι δύσκολο , λίγο ανοξείδωτο σύρμα και ένα κοφτάκι με ένα μυτοτσίμπιδο χρειάζεσαι) .

Ο ανεμιστήρας έχει εγκοπές , λίγο ρύθμιση στην πίεση του σύρματος και είσαι Οκ ! :)

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.