Jump to content



Εμφάνιση δίσκων Raid μετά από format


Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα...χρειάζομαι την βοήθειά σας. Πριν 2 μέρες έκανα format σε ένα σύστημα που αποτελείται από 4 δίσκους, έναν ssd για λειτουργικό και προγράμματα και τρεις hdd(ο καθένας 1TB) εκ των οποίων οι δύο ήταν σε raid οπότε εμφανιζόταν ως ένας δίσκος με συνολική χωρητικότητα 2TB. Το θέμα μου είναι ότι μετά το format ο δίσκος εμφανίζεται στον "Υπολογιστής μου" αλλά γράφει ότι το σύστημα αρχείων δεν αναγνωρίζεται κι έπειτα με ρωτάει αν θέλω να προχωρήσω σε διαμόρφωση του δίσκου, πράγμα το οποίο δεν έκανα φυσικά. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημά μου;

 

Λειτουργικό Windows 7 Ultimate x64 και μητρική

http://www.asrock.com/mb/Intel/X79 Extreme11/#Specification

787d59b9008e9025e951f43c1edbb1cb.png

Έγινε επεξεργασία από Physiciant
Link to comment
Share on other sites

Οι δίσκοι σου ΔΕΝ είναι σε RAID γι'αυτό εμφανίζονται έτσι. Κάτι άλλαξες στο BIOS σίγουρα και δεν αναγνωρίζει τη RAID συστοιχία. Αν δεν είχες αλλάξει κάτι θα σου εμφανιζόταν και ένα drive που θα ήταν 2ΤΒ αλλά δεν ισχύει στην περίπτωση σου μιας και όλα τα drives εμφανίζονται ως 1ΤΒ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.