Jump to content



Αναζήτηση προγράμματος για μουσική


Neo845

Recommended Posts

Παιδιά, ασχολούμαι με σύνθεση τραγουδιών και θα ήθελα να επεξεργαστώ κάποια κομμάτια που έχω στον υπολογιστή. Ξέρει κανείς σας κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνει που να επιτρέπει μίξη, αφαίρεση, επεξεργασία, διόρθωση κα τραγουδιών; καλό θα ήταν να περιέχει και εισαγωγή μουσικής από όργανα. Και ίσως και μια διεύθυνση για download full ή trial...thanks!!

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα το Cool Edit Pro 2.1 και μάλλον είναι freeware. Θα το δοκιμάσω σύντομα. Σε ευχαριστώ πάντως. Δεν ξέρω αν θα με βολεύει αλλά ψάχνω από τις 14.20 και έβρισκα μόνο κάτι που αν το ονομάσω θα με διαγράψουν από το forum...

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό προγραμμα για ηχογράφηση μουσικής και επεξεργασία είναι το Cakewalk Sonar (ειδικά η έκδοση producer). Αυτό έχει πολλές δυνατότητες όταν χειρίζεσαι wav αρχεία.

Αν έχεις τα κομμάτια σου σε μορφή MIDI τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Cubase SX καθώς το Cubase προτιμάται για Midi αρχεία.

Αν τώρα θέλεις κάτι πιο απλό, χωρίς μεγάλες δυνατότητες και εύκολο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Cubase WaveLab. Αυτό προτιμάται για Mastering στην ηχογράφηση όταν δηλαδή έχεις τακτοποιήσει τα κανάλια (όργανα), έχεις φτιάξει το τελικό wav stereo αρχείο και θέλεις απλώς να το "χρωματίσεις", να κάνεις τον ήχο πιο λαμπερό, κλπ..

Link to comment
Share on other sites

Βασικά δε μπορώ να βρω κανένα από αυτά να λειτουργεί. Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει κάποιο link και θα του στείλω την πρώτη μου επιτυχία σαν ανταμοιβή... Είναι μεγάλη προσφορά, πιστέψτε με:smoke: :whistling :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Πες τα ρε φίλε κανονιέρη!!! εμείς λέμε να βγάλουμε το ψωμί μας με κανένα σουξεδάκι γλετζέδικο και αυτοί μας παραπέμπουν να αγοράσουμε πρόγραμμα με 50 euro τουλάχιστον...Δηλαδή εγώ για να φάω θα πρέπει να πουλήσω στον τερζή το "σε νιώθω" (δικής μου δημιουργίας) και να "τραβηχτώ" λίγο με τον ψινάκη για να το κάνει επιτυχία και να περιμένω να πουληθούν 2500 cd για να πάρω 500 euro, γιατί έτσι γίνονται οι συμφωνίες με εμάς τους ανώνυμους; προτιμώ να του προσθέσω εγώ μουσική και να ζητήσω περισσότερα. Eπιχειρηματικό μυαλό, ε;;;:devil:

Link to comment
Share on other sites

ε, άμα δεν τραβηχτείς με τον ψινάκη πως θα γίνεις μέγας συνθέτης της νύχτας???

εναλλακτικά μπορείς να κλέβεις θεματάκια και να γίνεις φοίβος.

δοκίμασε να βάλεις beatάκι π.χ. στην 9η :p

Link to comment
Share on other sites

Τώρα μου ήρθε έμπνευση... Απόλαυσε:

Σε κάθε Φοίβο, πάντα υπάρχει μια Βανδή

για επιτυχίες και ξεφάντωμα πολύ.

Μα όποιος δεν έχει μια σταρ για να επιδείξει,

πρέπει και σάκη και ψινάκη να ...ήξει.:jump:

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε!!! γιαυτό θέλω κανένα τέτοιο προγραμματάκι... Για να κάνω και επίδειξη, Ξέρω να παίζω και μπουζούκι, κιθάρα κλασική, κάτι από ντραμς και λίγο από αρμόνιο. Ξέρεις, το δέκα φράγκα η βιολέττα, το κυρ'αλεπού και άλλες τέτοιες μεγάλες επιτυχίες...

Link to comment
Share on other sites

Πολύ θα το ήθελα, αλλά δεν τα έχω κατοχυρώσει ακόμα... Όταν το κάνω θα τα ποστάρω να τα δεις. Ειδικά αν τα πάρει κανένας τραγουδιστής και γίνουν επιτυχίες τα μωρά μου!!! κλαψ!:bye:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.