Jump to content



Delivery από DHL


jax7480

Recommended Posts

Το θέμα έχει ως εξής:

Είναι η δεύτερη φορά που στέλνω κάτι στην Ελλάδα με την συγκεκριμένη εταιρεία και το next business day delivery πάει περίπατο. Ακόμα και στο site τους γράφουν ψευδώς πως το delivery θα γίνει κανονικά σήμερα (για κάτι που έστειλα χθες) ενώ τον παραλήπτη τον ενημέρωσαν πως θα γίνει την Τετάρτη.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το που να κάνω την καταγγελία. Εδώ (Νορβηγία) ή Ελλάδα;

Να αναφέρω απλά πως το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζω μόνο με ότι στέλνω στην Ελλάδα.

Έχω στείλει πράγματα σε διάφορα μέρη του κόσμου (Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σιγκαπούρη) και στη μόνη χώρα που το delivery δεν γίνεται την ημέρα που αναφέρεται είναι στην Ελλάδα.

Έστειλα πακέτο στη Νέα Υόρκη με παράδοση την επόμενη εργάσιμη στις 10.30 το πρωί και πήγε κανονικά.

Μόνο με την Ελλάδα έχω το συγκεκριμένο θέμα.

Επικοινώνησα μαζί τους στην Ελλάδα και μου είπαν ότι μπούρδα μπορείτε να φανταστείτε. Από το ότι φταίει το σύστημα, μέχρι το οτι φταίει το τελωνείο γιατί ο χρόνος εκεί δεν υπολογίζεται, μέχρι το ότι το estimated delivery date είναι για το τελωνείο και όχι για την παράδοση.

 

Για πείτε ιδέες πως θα το κυνηγούσατε το θέμα. Δεν είναι τόσο για το ότι το δέμα δεν παραδόθηκε σήμερα όσο για την κοροϊδία μέσα στα μούτρα μου...

 

Link to comment
Share on other sites

Επειδή μου έρχονται αρκετά review samples με DHL, υπάρχει κάποιο θέμα στην συνεργασία της DHL με άλλες εταιρείες courier. Από όσο έχω καταλάβει, στην επαρχία κάποιες φορές τα πακέτα έρχονται μέσω άλλης εταιρείας courier και κάποιες φορές έρχονται με φορτηγάκι της DHL το οποίο έρχεται από Αθήνα. Ίσως να φταίει και αυτό. Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τον Γιάννη πως μόνο από Νορβηγία θα βρεις άκρη (αν βρεις)

Link to comment
Share on other sites

Απλά εδώ στην Ελλάδα αυτός που έχει την αντιπροσωπεία δεν έχει καμιά οργάνωση και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κέρδος από τους εκτελωνισμούς το λέω από εμπειρία και πλέον τους αποφεύγω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.