Jump to content


Απορία σχετικά με το Deployment


Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με Servers και Web Programming. Λόγω δουλειάς διαβάζω και παρακολουθώ κάτι μαθήματα για Windows Server 2016. Σε κάποιο απο τα sections αναφέρει τον όρο Deployment τον οποίο δεν λέω να καταλάβω παρ' όλο το ψάξιμο που έκανα στο διαδίκτυο. Λέει λοιπόν ο Instructor σε ένα από τα βιντεομαθήματα ότι ο Nano Server θεωρείται υπηρεσία η οποία μπορεί να γίνει deployed και δεν είναι ξεχωριστός server. Και συνεχίζει πιο κάτω λέγοντας ότι ένας εικονικός σκληρός δίσκος μπορεί να γίνει και αυτός deployed κλπ.

Πως το εννοεί ακριβώς; Θα ήθελα να το δω γραμμένο απο κάποιον που να μπορεί να μου το εξηγήσει με απλά λόγια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Αναφέρετε σε υπηρεσίες που μπορούν να εγκατασταθούν και δεν είναι φυσικό - υπαρκτό μέσο. Έτσι το εκλαμβάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση.

 

Αν θέλεις και είναι εφικτό πρόσθεσε τα λόγια του, θα βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα πως ακριβώς χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο όρο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Αν και λίγο αργά, αλλά απ'οτι καταλαβαίνω εννοεί να κάνεις deploy τα αρχεια του web app που κάνεις μαζί με τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι για να τρέξουν(π.χ http server, sql) χρησιμοποιώντας containers. Π.χ Docker.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.